Cholo 0 Report post Posted March 21, 2006 Salut, am si eu nevoie de un script php pentru submit de URL(cu nume, adresa de mail, URL si o descriere), acestea sa imi fie trimise la adresa de mail respectiva. Nu ma pricep la php, macar un exemplu va rog, am tot incercat si nu am reusit, daca se poate un exemplu care sa aiba si php-ul si form-ul care trebuie sa il pun in dreamweaver, multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
reclamatorul 0 Report post Posted June 16, 2006 Salut, am si eu nevoie de un script php pentru submit de URL(cu nume, adresa de mail, URL si o descriere), acestea sa imi fie trimise la adresa de mail respectiva. Nu ma pricep la php, macar un exemplu va rog, am tot incercat si nu am reusit, daca se poate un exemplu care sa aiba si php-ul si form-ul care trebuie sa il pun in dreamweaver, multumesc anticipat Flori Femei Hotel Iasi Materiale Constructii SkyNet RusserNet Fibre Sintetice Contabilitate Share this post Link to post Share on other sites
reclamatorul 0 Report post Posted June 25, 2006 Flori Share this post Link to post Share on other sites
Master of Disaster 0 Report post Posted June 25, 2006 (edited) Flori Moderatoriiiii ----> :spiteful: Stergeti si postul meu dupa. Edited June 25, 2006 by MasterOfDisaster Share this post Link to post Share on other sites
bob32cc 0 Report post Posted June 28, 2006 <?php $to= 'cineva@oricine.com'; if (!isset($_POST["send"])){ ?> <form method="POST" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>"> Mailul tau: <input type="text" name="sender"> Nume : <input type="text" name="subject"> Descriere : <textarea name="message" rows="10" cols="60" lines="20"></textarea> <input type="submit" name="send" value="Trimite"> </form> <? }else{ $from=$_POST['sender']; if (mail($to,$_POST['subject'],$_POST['message'],"From: $from\n")){ echo "Va multumim."; }else{ echo "Eroare: informatia nu a fost trimisa."; } } ?> la cineva@oricine.com pui e-mailul tau Sper sa te descurci... Share this post Link to post Share on other sites