Sari la conținut
Forum Roportal
bogdanbn

Problema Placa de retea sau Net

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut, am si eu o problema de vreo saptamana si sper sa ma ajutati cu sfaturi/pareri . De ceva timp observ ca in fiecare seara am o problema cu netul si anume : daca dupa ora 20:00 dau un restart la pc sau enable/disable la placa de retea observ ca abia dupa a 3-4-5 reconectari merge cum trebuie netul ( altfel merge oribil , nici google nu incarca).Sunt la o firma de net de cartier, pana acum o saptamana a mers perfect. Am sunat la ei, a venit un baiat cu un laptop, a bagat mufa la el, impreuna cu macul si toate datele si mergea perfect.Mi s-a spus sa reinstalez windows-ul si sa pun o versiune mai veche de windows xp si anume xp sp2 sau sa pun windows 7 pe el(eu avand xp sp3).Practic nu inteleg ce legatura ar avea asta, eu m-am obisnuit cu windows xp si nu sunt dispus sa trec pe windows 7 din mai multe motive unul fiind si drivere care nu se mai gasesc pentru unele piese care le am in pc .Am formatat pc si instalat acelasi windows si aceeasi problema am.Ziua merge perfect netul pana la ora 20:00,pot da si 20 de reconectari. Configuratia pc-ului meu este : Procesor Intel Pentium 4 2.80 ghz, 2gbram (ddr1),Placa video Ati Radeon 3650 HD 512 AGP. Ce am uitat sa mentionez este ca acum folosesc o placa de retea PCI ( TP-Link se numeste )deoarece cea onboard s-a ars.Prima data m-am gandit ca ar fi placa de retea,dar ma gandesc ca ziua merge perfect,daca era sa se strice nu mai mergea deloc.Care credeti ca este problema netul sau placa de retea?

Editat de bogdanbn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este posibil sa fie placa de retea, dar avand in vedere ca din cate-mi dau seama tu folosesti doar internetul, pe acel calc, de ce nu-ti instalezi LINUX?

 

Ca sa faci un test sa-ti dai seama daca este sau nu de la placa de retea sau de la switchul in care esti bagat tu, iti sugerez sa lasi calculatorul aprins toata ziua ca sa vezi daca performantele scad pe timp de seara sau nu. Oricum o placa de retea SH este 5-10 lei, ceva infim oricum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×