Ioana 1 0 Report post Posted January 13, 2013 vreau sa vand doua perechi de cercei din aur si... nu prea stiu cum sa procedez? Unii spun ca la amanet o sa primesc mai multi bani pe ele, altii spun ca ar trebui sa ma duc la o bijuterie care cumpara aur. Cerceii au si cate o pietricica pe ei, cum se procedeaza? Prelucreaza ei sau.. nu imi primesc nimic? Share this post Link to post Share on other sites
gargbird 9382 Report post Posted January 13, 2013 La amanet o sa primesti mai multi bani pe ele, sau ar trebui sa te duci la o bijuterie care cumpara aur. Daca cerceii au si cate o pietricica, prelucreaza ei sau nu mai primesti nimic. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ioana 1 0 Report post Posted January 13, 2013 si.. inca ceva. Scuze, dar chiar nu ma pricep :blink: Cum imi pot da seama daca sunt chiar din aur sau sunt doar placati cu aur? Share this post Link to post Share on other sites
Athmy 2564 Report post Posted January 13, 2013 (edited) N-am fost niciodata la amanet, dar poti intreba si acolo cat iti dau pe cercei (de obicei au preturile afisate la aur). Daca nu esti sigura daca sunt de aur sau nu, iti zic tot ei, ii pilesc putin. Deci poti lua compara oferte, ne e musai la amanet sau la bijuterie, nu esti obligata sa vinzi. Piatra nu e o problema, intra in gramajul aurului. Pretul va mai depinde si de calitatea/uzura cerceilor si de carate (daca e din aur). Daca nu sunt din aur probabil ca nu prea valoreaza. Edited January 13, 2013 by Athmy Share this post Link to post Share on other sites