Sari la conținut
Forum Roportal
PCpaLex

Firme Serioase Recrutari Strainatate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut All,

 

Caut si eu o firma serioasa care se ocupa cu plecari in strainatate , nu conteaza tara ... importat este sa gasesc o firma serioasa , sa nu fie tepari... ce imi puteti recomanda.

 

Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mergi on-line pe un site unde cauta si angajeaza dar si acolo merge pe meserii, deci al tau e jocul si trebuie sa fi mai bogat in exprimare pentru ei, ca sa te descrii clar ce fel de munca ti-ar placea cel mai mult. De obicei nu le place daca nu stii ce ai vrea sa lucrezi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe ce site anume pot sa merg ? Si ca meserie... Mai majoritatea cauta: ( Agricultura ,ferma , Ambalare , constructi ,etc )

 

Asta e munca sezoniera, cu asta doar delegatii sau agentii te servesc, credeam ca ai vre-o diploma cu o calificare si atunci cauti pe net in Statele Unite sau unde vrei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu si eu ca sunt foarte multe firme "fantoma" , dar cunosc foarte multi oameni care au plecat cu firme de acest gen (munca sezoniera) pe contract de 3 luni (au platit aici 7 milioane toate taxele) pe urma daca era cazul se mai prelungea. Stiu o firma in arad care se ocupa de asa ceva si este ce`a mai sigura deoarece are oferte cam in tot anul , cu acelas nr de telefon ( daca era fantoma , pana acuma se inchidea). Acestea sunt nr de telefon de la firma respectiva ( 0749432393, 0724464587.) poate sa imi de`a cineva mai multe detali .. dari sigure..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×