Sari la conținut
Forum Roportal
Paul_2013

Colectie de filme. Se merita ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare. In primul rand, acesta e primul subiect pe care il postez. E, de fapt, o incercare de a afla raspunsuri la o dilema pe care o am de ceva vreme.Sunt un cinefil inrait, de cand am cunoscut cu adevarat lumea filmului. Ani de zile am colectionat filme pe toate suporturile posibile, in functie de perioada si de mijloacele tehnice disponibile. La inceputul acestui an mi-am pus o intrebare : LA CE BUN SA STRANG ACESTE FILME PE DVD-URI ? Toti banii pe care i-am dat pe aceste suporturi nu se mai justifica in ziua de azi cand, stiti si voi, cum se pot vedea filmele. Bun, inteleg sa fii fan, eu stiu, Stapanul Inelelor si sa ai dvd-urile acasa, cumparate pe bani multi, normal ca nu o sa le arunci, dar atunci cand ai tras ani de zile filme dvdrip sau chiar dvdscreener iar acum vorbim de 720p, ce naiba sa mai faci cu filmele alea ? Iti aduci aminte de un film pe care vrei sa-l revezi, bagi torentul, il gasesti tras bine, descarci subtitrarea si ti-ai facut treaba. La ce bun sa mai aduni chiar si formatele din ziua de azi de vreme ce in cativa ani vor fi, probabil, date uitarii? Ma gandesc sa ma descotorosesc de tot ceea ce am adunat pana acum pentru ca niciodata nu o sa mai vad un film dvdrip de vreme ce il gasesc 720p sau chiar 1080. Nu sunteti de acord ? Deci, ce e de facut ? Se mai merita sa faci o colectie de filme( chiar daca unele sunt chiar de suflet), atata vreme cat le gasesti oricand pe net ? Sper ca nu am incurajat pirateria cu acest mesaj si sa nu-mi spuneti ca voi vedeti filme doar la cinema sau cumparati dvd-urile ca nu va cred. Mersi anticipat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu cateva DVD-uri, nu am fost fan inrait ca poate aveam mai multe. Acum nu cred ca ai de gand sa le arunci. Ar fi pacat.

 

De meritat nu cred ca se mai merita. Eu prefer sa mai vad din cand in cand un film la cinema - mai ales cele 3D - oricat de bine ar fi trase nu se compara la efectele vizuale cand le vezi acasa si cand le vezi la cinema.

 

In rest nici cu downloadat-ul nu prea mai il folosesc - sunt deja site-uri unde pentru un abonament mai mult simbolic (unele sunt chiar gratis) vezi filme cate vrei on line. Daca ai net bun merg struna.

 

Dar de dragul artei si pentru ca deja le ai parerea mea, daca nu ai imperios nevoie de spatiul unde le tii, mai pastreaza-le. Nu se stie. Acum sunt din nou la moda discurile de vinil pentru muzica. Sunt vintage si costa o gramada de bani. Cine ar fi crezut !!?? :think:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indiferent cu ce scop ai scris mesajul, inearca sa le vinzi daca te-a costat bani si nu le mai vrei. Sint foarte multe persoane care au cinema in casa si vor orice material mai vechi, echipament/player in mod special.

 

Poti sa si donezi pentru ca nu toata lumea este echipata cu ultima tehnica video in Romania.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×