Sari la conținut
Forum Roportal
Turbotronic

[VAND] Piese Auto Originale sau AM - Orice Marca

Postări Recomandate

Salut dragi romani.

 

Voi incerca sa exprim cat de scurt posibill, despre cum va pot fi de folos pentru a rezolvarea problemelor pe care le intampinati in utilizarea masinii.

 

Ma numesc Ioan, sunt student si am un magazin online ce se ocupa strict cu vanzarea pieselor si subansamblelor auto. Datorita faptului ca am lucrat in service auto si a cunostiintele capatate la universitate, am strans experienta necesara acestui domeniu.

 

Avand in vedere ca lucram in service, va dati seama ce bine ma simteam cand aveam nevoie de o piesa si administratorul punea un adaos mic pentru ca lucram acolo. Acelasi sentiment vreau sa il aveti si dumneavoastra, viitorii mei parteneri.

 

Statistic, cei mai fericiti dintre clientii mei au redus costurile cu achizita pieselor auto cu pana la 37,83% (calculul a fost efectuat pe un esantion de 100 de persoane ce au cumparat consumabile - filtre, curele, ambreiaje, elemente de franare, etc).

 

Datorita starii economice in care ne aflam va propun 2 variante de achizitia pieselor auto:

 

OEM+ = ce se traduce in Original Equipment Manufactured si inseamna orice piesa ce a venit ca prim montaj pe masina, aceste piese pot fi fabricate de constructor - piesele originale OE - sau constructorul sa delege alt producator de piese pentru a executa piesa in cauza - piese OEM.

 

Recomand varianta OEM+ cand nu sunt mari diferente la pret, cand am observat inlocuirea cu o pieasa AM afecteaza durabilitatea altor componente.

 

 

EcoMax = e conceputul sub care vand piese aftermarket (piese pentru care constructorul ofera licenta pentru productie - astfel piesele trebuie sa depaseasca anumite standarde); nu faceti greseala sa subestimati piesele aftermarket din punct de vedere al calitatii, exista intradevar si firme proaste, de aceea am o stransa legatura cu mecanicii si sefii de service pentru a imi putea relata ce firme sunt mai bune.

 

In anumite cazuri, datorita lipsei de experienta cu un anumit producator nu voi putea recomanda o variante EcoMax, caz in care va fi specificat.

 

In asa fel pot oferi un echilibru intre calitate si pret, echilibru care, zic eu, conteaza acum mai mult ca niciodata.

 

 

Cu stima,

 

Ioan de la Evoparts

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×