Jump to content
Forum Roportal
DianaSk

Scary ...

Recommended Posts

Deci ... mi s-a intamplat ceva ciudat. Ieri , am fost cu o prietena de a mea in cimitir la mormantul unui baiat,Cristi , care a murit intr-un accident de masina (Cristi era cel mai bun prieten al varului meu). Ne-am adus aminte ce prieteni erau ei .. si ca a murit atat de tanar, si normal am inceput sa plangem :)). Da... dupa am mers fiecare la casele lor , si eu am avut un vis , cum ca l-as fi intrebat pe Cristi daca ma aude si el mi-a dat un semn . Si prietenei mele chiar i s-a intamplat ceva ciudat. Ii era inchis telefonul , si la 1 noaptea i-a sunat alarma. Si s-a trezit si a vazut un scaun care...se legana.Eu o cred , m-a sunat azi dimineata si mi-a plans la telefon :| . Nu ar avea cum sa inventeze asa ceva...Dar asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata.Voi ce spuneti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am avut un vis , cum ca l-as fi intrebat pe Cristi daca ma aude si el mi-a dat un semn .

A fost VIS. Ai visat pentru ca ai fost la cimitir, ai plans, ti-ai amintit de el, ai vorbit despre el, probabil ti-a fost dor de el. Visele fac uneori referinte la ceea ce am trait in timpul zilei si pot exprima dorintele ascunse formate de subconstient.

 

Ii era inchis telefonul , si la 1 noaptea i-a sunat alarma. Si s-a trezit si a vazut un scaun care...se legana.Eu o cred , m-a sunat azi dimineata si mi-a plans la telefon :| . Nu ar avea cum sa inventeze asa ceva...Dar asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata.Voi ce spuneti?

 

Se legana pe naiba. :lol: Cel mai probabil si-a ridicat capul brusc de pe perna/pat cand a sunat alarma si ametita fiind de somn si de miscarea brusca, a crezut ca scaunul se leagana, nu imaginea. Plus ca o fi fost si speriata putin, stare care i-a amplificat "vedenia".

Alarma suna si daca ai tel inchis. :roll:

 

Dar no, presupun ca nu te satisfac raspunsurile asa ca iti mai dau unul : va bantuie mortu`! :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

si alarma telefonului meu functioneaza chiar si cand telefonul e inchis...probabil ca toate sunt la fel...

 

singura creatura/entitate de care imi este teama sunt Eu....inca nu ma cunosc pe deplin, sigur voi mai avea surprize..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×