Sari la conținut
Forum Roportal
Platinum Development

Curs de formare NLP Practitioner Bucuresti

Postări Recomandate

Acest curs poate fi considerat prototipul celui mai eficient si intensiv curs de dezvoltare personala. Totodata NLP-ul (programare neuro-lingvistica) a fost considerat ca fiind calea catre designul excelentei umane. Ca si format de curs, ne asteapta 7 luni de formare, vom face cate un modul pe luna incepand cu luna decembrie, urmand sa terminam in perioada mai-iunie 2013 cu testarea finala si certificarea absolventilor.

 

De data asta ajungem in Bucuresti, asa ca daca te afli in capitala sau te poti deplasa cu usurinta acolo te asteptam cu drag sa ni te alaturi . Vom intra in iarna impreuna, iar vara ne va prinde intr-o noua versiune a noastra, mult mai buna, avansata.

 

Inscrie-te si rezerva-ti locul aici: NLP Practitioner Bucuresti

http://youtu.be/cWudQD0bYZs

 

→ Ce vom face?

 

Vom ajunge sa ne raspundem singuri la intrebari ce ne conduc de-a lungul vietii despre cine, ce, cum si de ce? Vom descifra tainele constientului, subconstientului, limbajului verbal si non-verbal, vom afla ce inseamna comunicarea eficienta si cum putem sa ne programam/reprogramam catre succes. Si mai ales sa ne descoperim. NLP este acea unealta care ne conduce spre esenta punand laolalta cunoasterea practica obtinuta prin modelare din psihologie, psihoterapie, neurologie, fiziologie, lingvistica (comunicare verbala si nonverbala), hipnoterapie, pedagogie, comportament cognitiv …

 

Iar pentru cei care doresc sa-si faca o cariera ca si traineri este prima treapta de lansare catre aceasta.

 

Pe cat de fascinant si controversat poate parea NLP-ul, pe atat de simplu, logic si intuitiv ti se va parea odata ce incepi sa inveti cum functioneaza mintea umana si toate acele programele care ruleaza si se modifica in noi de-a lungul vietii. Insa daca nu stii de ele vei fi ghidat si programat de altii care stiu.

 

Mergand pe cunoasterea acumulata din stiintele de mai sus vom pune in practica toate acele tehnici si metode prin care poti testa imediat pe pielea ta eficienta si rezultatele. NLP-ul nu este ceva pentru viitor, este practica concreta, aplicata imediat si cu rezultate pe masura implicarii tale. Vom lucra predominant practic si te vei bucura de descoperirea de sine alaturi de colegii tai ghidati de aceeasi motivatie.

 

→ Tematica (titluri):

 

1. Stabilirea si mentinerea raportului

 

2. Pacing si Leading

 

3. Calibrarea

 

4. Sistemele reprezentationale

 

5. Meta-Modelul pentru limbaj

 

6. Modelul Milton pentru limbaj

 

7. Recunoasterea si utilizarea starilor spontane de transa

 

8. Crearea de metafore si puterea metaforei

 

9. Ancorarea

 

10. Pozitiile perceptuale

 

11. Submodalitatile

 

12. Nivelurile (neuro)logice

 

13. Managementul orientat catre obiectiv si ecologic al resurselor

 

14. Reincadrare

 

15. Strategii

 

16. Timeline

 

17. Stabilirea de obiective si scopuri

 

18. Feedback senzorial activ si pasiv

 

Toate acestea le vom face prin tehnici specifice NLP, adica putina teorie si multa practica gata aplicabila in viata reala.

NLP Practitioner Bucuresti

 

 

→ Cum vom face? (modelul de lucru si modulele)

 

Vom avea cate un modul pe luna:

 

3 ore vineri seara (17.00-20.00)

 

8 ore sambata (10.00-18.00)

 

6 ore duminica (10.00-16.00)

 

Vom acumula impreuna 130 de ore de formare in 21 de zile, ore suplimentare de coaching si supervizare facultativa.

 

→ Cat investesti?

 

* primul modul – 90 Euro (fiind modulul in care ne cunoastem, nu-i asa? in care incepem sa ne deschidem impreuna spre a ne reconstrui)

* restul de 6 module – 120 Euro/modul

 

Total formare: 810 Euro

 

10% reducere pentru investitia integrala.

 

Vei achita un avans de 50 de Euro inainte de primul modul pentru a-ti ocupa locul, numarul participantilor fiind limitat. Vei primi toate detaliile dupa inregistrare.

→ Cu ce vei pleca acasa?

 

In sens pragmatic vei primi o diploma de NLP Practitioner cu sigiliul ARONLP (Asociatia Romana pentru Programare Neuro-Lingvistica) + o diploma in limba engleza cu sigiliul EANLP si cu recunoastere internationala in cadrul EANLP (European Association of Neurolinguistic Programming) si IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming). Cu aceste diplome ai posibilitatea sa continui formarile in NLP la nivelul urmator de Master si apoi de Trainer, cu posibilitatea de a deveni Master Trainer acreditat in tara si in strainatate, calificat sa-i formeze si pe altii. Asta ca si paranteza pentru cei care-si doresc o cariera in acest domeniu. Desigur, diplomele se vor primi dupa evaluarea finala (proba scrisa si proba practica).

 

In alte sensuri vei pleca acasa cu multa cunoastere, care te va duce invariabil pe un alt nivel al dezvoltarii tale pe plan personal si profesional. Ca si in viata, in functie de dedicatie si implicare poti pleca cu mult mai multe decat ti-ai imaginat vreodata, sau cu shimbari tintite pe anumite arii ale vietii. Experientele participantilor de pana acum si ale celor ce au urmat astfel de formari stand marturie in acest sens. Fiecare cursant este diferit si rezultatele sale vor fi diferite. Vei avea acces la foarte multe informatii puternice, aplicabile in viata reala din secunda 2, insa ce vei face cu ele si cat vei dori tu sa aplici din ele va depinde doar de tine. Posibilitatile sunt nelimitate!

 

NLP Practitioner Bucuresti

Editat de Platinum Development

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×