Sari la conținut
Forum Roportal
Vesta

Misteriosul numar 11

Postări Recomandate

Astrologii şi numerologii au remarcat că numărul 11 este legat de evenimente importante care apar mult mai des decât ar putea fi explicate de întâmplare sau coincidenţă. Acest lucru poate fi o consecinţă a fenomenului de sincronicitate, enunţat pentru prima dată de savantul Carl Gustav Jung, şi care desemnează evenimente coincidente stranii, misterioase şi care par guvernate de o lege necunoscută. În această categorie intră accidentele care se petrec în acelaşi loc, în aceleaşi circumstanţe; destine similare în aceeaşi familie; similarităţi între persoanele care se regăsesc împreună în situaţii dramatice; un număr mare de membri unei familii care aparţin aceleeaşi zodii , etc. şi alte evenimente care par să nu se supună legii cauzei-efect şi apar fără o explicaţie raţională.

 

Înţelesul biblic al numărului 11 se bazează pe faptul că dacă numărul 10 este numărul care marchează perfecţiunea(10 = 1 + 0 = 1 care e numărul divin), atunci 11 este un adaos, o suplimentare care distruge ordinea. Chiar şi dacă îl privim pe 11 ca fiind 12 mai puţin unu(12 fiind perfecţiunea Domniei Divine: cei 12 apostoli, 12 luni, 12 zodii), iarăşi se sugerează că el este un număr care semnalează dezordinea, imperfecţiunea, dezintegrarea.

 

Numărul 11 repetat reprezintă o alarmă, un cod de trezire a subconştientului colectiv că ceva important se petrece sau va avea loc în curând. El însuşi reprezintă repetarea cifrei 1 şi astfel frecvenţa virbraţiei primului număr 1, al celui dintâi, simbolul tuturor începuturilor(în bine sau în rău) se dublează în putere.

 

Iată câteva date ale unor evenimente importante sau nume de entităţi deosebite care se corelează cu prezenţa numărului misterios 11. Pe unele le-au descoperit alţii, pe altele eu însămi printr-o atentă muncă de observaţie şi analiză:

 

- Numele lui Isus Hristos conţine 11 litere

- Data de naştere a lui Isus Hristos, aşa cum am descoperit-o şi am analizat-o într-un alt material http://www.astrovesta.com/articole.php?id=36 se reduce la cifra 11: 1 martie, anul -7 = 1+3+7 = 11

- Ultima eclipsă de Soare a mileniului 2, practic punctul de intrare astrologic în mileniul 3 şi care a anunţat atentatul din septembrie 2011 de la New York şi toată nebunia prin care trecem acum: 11.08.1999 = 1+1+8+1+9+9+9 = 38 = 3+8 = 11

- Atentatul din 11 septembrie 2001: 11.09 = 1+1+9 = 11

- Fiecare clădire din turnurile gemene avea 110 etaje

- 11 septembrie este a 254-a zi a anului: 254 = 2+5+4= 11

- Turnurile gemene, stând unul lângă celălalt, arătau ca cifra 11

- Primul avion care a lovit turnurile gemene a fost zborul Flight 11 şi avea 11 membri ai echipajului

- Statul New York a fost al 11-lea stat adăugat Uniunii

- 911 este numărul de urgenţe în SUA, iar la noi este 112

- 11.03.2004 - atentatele de la Madrid soldate cu aproape 1500 de morţi

- 11.03.2011 - cutremurul din Japonia(peste 15000 de morţi)

- John Kennedy, preşedintele american asasinat în 22(2x11) noiembrie(luna 11) 1963 are numele format din 11 litere

- George W. Bush(obligatoriu iniţiala tatălui pentru a-l deosebi de acesta) s-a născut pe 11.07.1946(1+1+7+1+9+4+6=29=2+9=11) şi are numele format din 11 litere

- Barack Obama, preşedintele în funcţiune al SUA s-a născut pe 4.08.1961(4+8+1+9+6+1=29=11) şi are numele format din 11 litere

- Numărul asociat datei presupusei apocalipse(21.12.2012), vehiculată de calendarul mayaş, este 11: 2+1+1+2+2+1+2=11

Editat de Vesta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

La evrei se spunea ca numarul 11 este cu ghinion, de cand Iosif a fost vandut de cei 11 frati ai sai.

Stiu ca nu are legatura cu astrologia, ziceam si eu asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La evrei se spunea ca numarul 11 este cu ghinion, de cand Iosif a fost vandut de cei 11 frati ai sai.

Stiu ca nu are legatura cu astrologia, ziceam si eu asa.

Multumesc, Gersin, pentru informatie. Chiar as fi curioasa daca ati mai observat si voi numere care se repeta, chiar daca nu e vorba de numarul 11. Eu am predat, acum vreo 20 si ceva de ani, matematica, si, de fapt, formatia mea profesionala initiala este una tehnica, asa ca nu m-am avantat la astrologie decat dupa mult timp, atunci cand am observat ca apar lucruri care sfideaza calculul probabilitatilor.

Editat de Vesta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oare ce noroc mi-ar aduce daca l-as juca la loterie??? ca niciodata nu este langa mine acest numar/cirfu sau langa celelalte numere jucate ... considerand ca nici celelalte nu mi-au adus noroc :crazy: esecul ar fi usor de suportat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
asa ca nu m-am avantat la astrologie decat dupa mult timp, atunci cand am observat ca apar lucruri care sfideaza calculul probabilitatilor.

 

Eu dimpotriva, am tatonat cu astrologia tocmai pentru ca imi dadea posibilitatea sa ma joc cu matematica, pe care am adorat-o.

Nu cred ca exista lucruri care sfideaza calculul probabilitatilor, exista doar erori de calcul.

Din numerologia pe care o cunosc eu, numarul 1 este benefic. Primul, conducator, inovator, etc. Repetarea lui i-ar amplifica puterea. Plus ca oamenii pe care ii stiu eu nascuti pe 11.11 sunt oameni foarte ok.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca exista lucruri care sfideaza calculul probabilitatilor, exista doar erori de calcul.

Aici te contrazic, draga mea. Exista destule evenimente care sfideaza calculul probabilitatilor si nu exista ncio eroare de calcul. Oricine a facut liceul stie de permutari, combinari si alte chestii din astea. Ce probabilitate este ca cineva care scapa dintr-un accident de avion sa moara, la intoarcere din calatoria asta in accident de masina? ce probabilitate este ca mai multi membri de familie, sa moara, la date diferite(deci nu in acelasi eveniment), calcati de tren? sau cineva care a accidentat mortal un om sa fie, la randul lui, victima unui accident de circulatie.

Sau sa ai o lista de sute de oameni care au murit in acelasi fel, in acelasi timp, si sa vezi ca astrogramele lor, au toate un anumit aspect care se repeta si arata o moarte violenta. Pana si faptul ca s-au reunit toti, acolo, in acel moment, este ceva care contrazice teoria probabilitatilor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu numerele in astrologie a fost un subiect care m-a atras mai putin pentru ca nu cred in cifre de genul asta 666, 11, 7 sau alte variante - plus ca citind - nu mai stiu exact pe ce site - acolo spunea ca toate numerele se reduc doar la cifrele formate dintr-un singur numar; adica se tot aduna pana ramane o singura cifra - cum ar fi si in cazul lui 11 - daca le aduni 1+1 = 2 si atunci numarul 11 se reduce la 2 deci conincidentele astrologice legate de el devin nule.

Cat despre faptul ca oameni cauta conincidente intre desfasurarea unor evenimente si datele, orele etc la care s-au petrecut asta e altceva. Este mai mult un efect al asocieri in mintea oameni a evenimentelor cu anumite date, ore, zile, numere.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

toate numerele se reduc doar la cifrele formate dintr-un singur numar; adica se tot aduna pana ramane o singura cifra - cum ar fi si in cazul lui 11 - daca le aduni 1+1 = 2 si atunci numarul 11 se reduce la 2 deci conincidentele astrologice legate de el devin nule.

 

Asta asa este. Dar cica numarul 2 ar fi malefic, reprezinta dualitatea, rivalitatea, lupta dintre cele doua puteri principale din cosmos : binele si raul, pozitivul si negativul, frumosul si uratul, etc. cray.gif

 

 

edit : eu sunt in a 11-a zodie , e cazul sa ma ingrijorez? blink.gif

Editat de Gersin
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×