Sari la conținut
Forum Roportal
Vesta

Vesti despre un inger

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum mai multi ani, vreo 5 sau 6, am ramas muta la vederea imaginii unei astrograme(harti astrale) a unei fetite de 12 ani care trecuse prin suferinte cumplite diagnosticata fiind cu cancer osos. Acum vreo 2-3 saptamani am primit vesti despre ea, ca este bine sanatoasa si ca lucrurile bune pe care i le-am spus mamei ei atunci au devenit realitate. E drept insa ca nici nu as fi putut sa-i dau alte vesti, dar asa arata intr-adevar destinul ei: ca va reusi sa invinga acea boala teribila. Poate nu e intamplator ca numele fetitei, astazi o adevarata domnisoara, este Maria, ca are o comuniune deosebita cu Dumnezeu si niste gesturi absolut firesti si tulburatoare de compasiune si intelegere pentru orice fiinta din jurul ei. De atunci cand avea doar 11 ani dovedea o maturitate cu mult peste varsta ei.

Dar iata povestea Mariei:

Astrograma natala a unei persoane este o reprezentare a boltii ceresti considerand Pamantul un punct fix si aratand planetele asa cum sunt ele asezate pe cer, in momentul si locul nasterii persoanei respective.

Aceasta reprezentare are forma unui cerc complet de 360 de grade pentru ca Soarele descrie o miscare circulara aparenta(asa cum o vedem de pe Pamant), pe parcursul unui an de zile si trecand prin dreptul a 12 constelatii zodiacale. Acest drum a fost denumit zodiac si deriva de la

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca am incurcat anii fetitei si am zis odata 12, altadata 13, caci nu mai stiu exact cand am scris despre ea atunci, in 2006 sau 2007. Ea este nascuta in 1995 si luna viitoare va implini frumoasa varsta de 17 ani. Sper sa fie cat mai multi, sa fie sanatoasa si sa ramana la fel de curata sufleteste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×