Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Felabom

iHerb - suplimente nutritive, produse naturiste, cosmetice naturale si cele mai bune produse pentru copii + mostre gratuite !

Rate this topic

Recommended Posts

iHerb este magazinul on-line preferat al mamelor din SUA deoarece este sursa cea mai complexa de remedii naturale si de calitate destinate sugarilor, copiilor si adultilor.

(Multivitamine, Calciu, Suplimente cu probiotice, Vitamina C, Vitamina D, Fier, Produse pentru Baie, Cereale, Lapte praf, Detergent antialergen pentru copii, Igiena gurii, Cresterea dintilor, Colici, Raceala, Tuse, Jucarii)

A devenit si magazinulmeu favorit deoarece aici gasesti celemai bune produse la preturi imbatabile, fara concurenta, cu discount-uri de pana la 70% fata de preturile din Romania. De exemplu, Vitamin C dela Childlife, care in Romania este de la 50 delei in sus, o poti cumpara de pe iHerb.com cu suma de 6$ http://www.iherb.com/Childlife-Liquid-Vitamin-C-Natural-Orange-Flavor-4-fl-oz-118-5-ml/6356 !!!#

Esrte doar un exeplu, sunt mii de astfel de exemple.

In plus, pentru prima comanda foloseste codul exlusiv VAS212 si vei primi o reducere de 10$ din valoarea totala a comenzii (care poate fi si de 10 $, deci vei plati doar transportul) !!!

IN CAZUL IN CARE COMANDA DEPASESTE 40$, LIVRAREA ESTE GRATUITA prin International Airmail !!!

Nu se platesc taxe vamale si TVA, coletul ajunge la oficiul postal local !!!

Pentru a beneficia de reducerea de 10$, dupa selectarea produselor, in partea inferioara a cosului de produse introduceti codul VAS212 si apasati butonul Update. Sub cosul de produse, la tara de destinatie, selectati Romania, apasati butonul Calculate si alegeti ca modalitate de livrare International Airmail.

Pe langa toate acestea, aveti posibilitatea ca pe viitor sa faceti comenzi gratuite in valoare de sute de dolari !!! Pentru detalii suplimentare, intrati pe http://sanatateaenaturala.blogspot.com/ sau scrieti la iHerb_romania@yahoo.com

De exemplu, puteti cumpara:

 

Pentru detalii suplimentare, intrati pe iHerb - suplimente nutritive, produse naturiste si cosmetice naturale la preturi imbatabile !!! sau scrieti la healthbio@yahoo.com

De exemplu, poti cumpara:

 

- cele mai bune cosmetice&make-up naturale, la preturi de 3 ori mai mici decat in Romania !!! Cosmetics, Makeup - iHerb.com

- unul din cele mai bune sampoane naturale (nu are arome sintetice, ftalati, sulfati sau parabeni)

Avalon Organics, Biotin B-Complex Therapy Thickening Shampoo, 14 fl oz (414 ml) - iHerb.com la pretul de 1,44 $ (folosind codul de reducere)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×