Jump to content
Forum Roportal

MissHyde

Silver Member
 • Content Count

  3,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  711

Everything posted by MissHyde

 1. Astăzi nici nu m-am atins de heroină, doar medicamente.
 2. Nu mă mai satură dracu' de energie!
 3. Nu răspund întrebărilor cu caracter ultrapersonal. Să ne jucăm, zic.
 4. Change of plans: am fost la câteva clinici in Galați, iar acum mergem în satele/orașele învecinate.
 5. I got ready for work, bishes! Azi conduc spre Bârlad, merg cu soțul să ne vindem produsele. Da, Doamne, să fie o zi profitabila!
 6. Am fost bine, am dormit devreme, somnic pufos și odihnitor. ;)
 7. MissHyde

  Clinici de dezintoxicare

  Nu luam opioide, trecuseră deja doi ani de când le lăsasem. Aveam stări de catalepsie una după alta. Nu beam alcool deloc, de vreo 5 luni, nu sunt fan alcool. Eram doar stresată, tocmai ieșisem dintr-o relație cu unul care mă bătea și mă abuza sexual, in cele mai urâte moduri. Cu toate că o terminasem cu el, eu am pus capăt relației, rămăsesem cu sechele groaznice.
 8. MissHyde

  Clinici de dezintoxicare

  Hellooo there! Mă știți, că sunt membru vechi. Cei ce mă cunosc de asemenea știu că am luat toate felurile și halurile de droguri. Ceea ce vreau totuși să aflu (motivul pentru care am deschis topicul de față) este daca ați cunoaște clinici private de dezintoxicare, preferabil in GL. Amu, yeah, știu, exista dezintoxicare la spitalele psihiatrice, însă nu sunt așa de sigură că vreau să mă întorc acolo. Am nevoie sa mă operez (in mai multe locuri), durerile ce țin de schelet fiind foarte mari (coloana "bulita" in trei locuri, gonartroza). Până la operații totuși am apelat la tratamente cu opioide și cu antiinflamatoare (tenoxicam injectabil, etoricoxib, celecoxib, clorzoxazona, mydocalm). Menționez că i'm a sucker for drugs, suferind in trecut și chiar în prezent de adicții. Iau doze mari (uneori extreme) de morfina și alte opioide, pastilute și uneori, dar mai răruț, injectabile. Mă gândesc serios la dezintoxicare, nu vreau să fiu toată viața o drogată, mă gândesc să las substanțele după operații (va trebui să stau în recovery o vreme, să reinvat să merg). Voința am, in trecut am lăsat substanțe periculoase, Speed, H, cox. De ce mai cer ajutorul, totuși? Păi.. pentru că sunt diagnosticata cu stres post-traumatic, tulburare psihotică/schizo-afectiva. Am zis că am voința, cu toate acestea simt că nu mai pot trece singură prin nebunia sevrajului care se extinde pe o perioadă de o lună, cu tot cu depresie doua luni. Îl am pe soțul meu alături, mă iubește mult și mă înțelege, dar...nu e de ajuns!!! Well, sper să am parte de încurajare din partea domniilor dumneavoastră :))) și nu de hulă. :)))
 9. MissHyde

  Clinici de dezintoxicare

  Dacă nu iau pastile am efecte nefaste. M-au salvat de la suicid și mi-au temperat emoțiile.
 10. MissHyde

  Clinici de dezintoxicare

  Tratamentul l-am primit pe vremea când eram mai rău... avusesem deja halucinații vizuale și mă simțeam foarte puternic depresivă. M-au ajutat enorm
 11. O dai din Cola-n Fanta și din Fanta-n Sprite cu mine.
 12. Aipa. =)) Ce cafi, gargbird? Și tu, Stu, cu ce te ocupi acu', la moment?
 13. MissHyde

  Clinici de dezintoxicare

  I know i'm strong, i know i'm fierce...but my decisions are SO VILE!!! Cui îi spun...îmi zice că e păcat de tinerețea și inteligența mea. Eu sunt uneori insecure, iar alteori pot avea adevărate stări maniacale, oh my God...momente in care am o atitudine exaltată, combinata cu stres, anxietate, uneori aere de superioritate...i feel bad, really bad. Dacă mă simt bine...mă gândesc mereu că după o vreme nu voi mai fi fericită, e vorba de dualitatea mea, boala mea psihică ce nu mă lasa să mă bucur de nimic 100%. După ce sunt very, very, ultra confident, urmează o perioadă lungă de paranoia și low self-esteem. Da, am schizofrenie paranoidă, diagnosticată, psihoză schizo-afectiva. Un doctor a spus că sunt și OCD, maybe he is right. Sufăr de PTSD, in urma violențelor ce au fost exercitate asupra mea. Uneori am halucinații auditive...intru în paranoia...iar sevrajele de opioide îmi accentuează paranoia, îmi dau palpitații și fac atacuri de panică. Am fost la doctor când băgasem doar trami, nu și hero...și îmi crescuse tensiunea la 19. Eu, care am de obicei de aviator, 11-12. Mi-a zis că am dictai tahicardie, dar electrocardiograma făcută a doua zi a indicat un ritm normal. Doctorita s-a convins că nu am o boală cardiacă per se, este vorba de paranoia și atacuri de panică. The struggle is real, my friends...iar situația este de plâns, sunt foarte high in momentul de față, am gânduri aiurea cum că e o stare falsă și mă gândesc că de fapt nu am motive sa mă bucur. Poate, poate...faptul că mâine și poimâine voi merge in două orașe diferite cu jobul îmi va mai skimba starea... deși, daca nu bag mâine heroină e posibil să mă apuce sevrajul care vine la pachet cu depresie și plâns. Mda, îmi plâng de milă... știu. Poate că v-ați și mirat, șocat de confesiunile mele...dar sufăr și fizic și psihic...simt că mor...
 14. Și puțină pauză în parculet.
 15. Deci eu daca sunt capricorn cu ascendent in scorpion, înseamnă că sunt o ființă duală, oximoronica, bipolara? Saaauu...sunt Dumnezeul demonilor? :))) I rule the underworld lewl.
 16. MissHyde

  Jurnal memetic

  A doua mi se potrivește mie, eu pun telefonul pe "nu deranjați" și în timpul zilei, dar deseori îl țin pe vibrații. Urăsc, mă enervează cum se aud notificările de la Fb (știu că sunetele se pot scoate, dar eu nu vreau să aud când mă sună persoane cu care nu am chef uneori sa vorbesc). In plus nu îmi place să vorbesc la telefon, i enjoy this shit only while high.
 17. Sper să îți placă. Și lui Stu cred că îi place 100%, reflectă realitatea.
 18. Cu bunica noastră scumpicică.
 19. Fumez că un șărchi. Și nici nu vreau să renunț. Ce e drept, e chiar cel mai puțin dăunător obicei, viciu al meu. Sau,ba nu, ăla ar fi secsul cu soțul mieu.
 20. Toată paranoia mea s-a dus. Timp de două săptămâni am fost geloasă, credeam că Gaby vorbește lucruri sexuale pe aplicația Badoo. Însă el vorbește de fapt cu bărbați, întrucât este bisexual.mi-a mărturisit lucrul acesta. Mi-a arătat conversațiile. Credea că o să mă supăr pe el că e bi și îi era rușine și frică. Iar eu i-am spus că sunt chiar ultima persoană în măsura să judece așa ceva, căci și eu sunt bi și mi-am inceput viața sexuală ca fiind lesbiana. Îmi place muuult cum m-am îmbrăcat și machiat azi, uitasem de puloverul ăsta, îl am de vreo 9 ani :)))). De asemenea îmi place efectul folosit in poză.
 21. OMG, tocmai am ieșit de la un cabinet. Doctora mi-a cumpărat ace c+ Files in valoare de 675 lei! I'm gettin' rich. In 4 săptămâni jumătate am făcut 4560 de lei. Mă simt minunat că lucrez cu soțul, înainte îmi era foarte dor de el și sufeream că îmi pierdusem locul de muncă.
 22. Ce faci, iubirică dulce? Eu azi am ", încălcat" regula impusă de mine...m-am drogat iar cu heroină. Sunt și exaltată și stresată in același timp. Partea bună este că deja am făcut azi 600 lei.
 23. MissHyde

  Acu la moment

  Cred că sufoc oamenii cu parfumurile mele, mama zice că mă dau k o pupăză. :))) Ador "Gabrielle" de la Chanel. Dar azi am folosit "Eclat" bărbătesc.
×