Sari la conținut
Forum Roportal

MissHyde

Silver Member
  • Număr conținut

    3572
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    711

Orice postat de MissHyde

  1. Nu răspund întrebărilor cu caracter ultrapersonal. Să ne jucăm, zic.
  2. MissHyde

    Autorul rugaciunii "Tatal Nostru"

    Acum cateva minute s-a terminat emisiunea "Starea natiei". Printre alte subiecte a fost abordat si subiectul autorului rugaciunii "Tatal nostru". Trecatorii si trecatoarele de pe zebra au fost intrebate daca stiu care este autorul acestei rugaciuni. Majoritatea au zis ca nu stiu. Unii, mai isteti au spus ca ar fi "Luceafarul" Mihai Eminescu. Voi ce parere aveti?
  3. MissHyde

    Revelion virtual 2019

    Hey, hey! Hai cu veselia, hai cu party-ul! Sherlock, Fiero! Unde e butoiul cu vin? Am adus furtunul!
  4. MissHyde

    Clinici de dezintoxicare

    Hellooo there! Mă știți, că sunt membru vechi. Cei ce mă cunosc de asemenea știu că am luat toate felurile și halurile de droguri. Ceea ce vreau totuși să aflu (motivul pentru care am deschis topicul de față) este daca ați cunoaște clinici private de dezintoxicare, preferabil in GL. Amu, yeah, știu, exista dezintoxicare la spitalele psihiatrice, însă nu sunt așa de sigură că vreau să mă întorc acolo. Am nevoie sa mă operez (in mai multe locuri), durerile ce țin de schelet fiind foarte mari (coloana "bulita" in trei locuri, gonartroza). Până la operații totuși am apelat la tratamente cu opioide și cu antiinflamatoare (tenoxicam injectabil, etoricoxib, celecoxib, clorzoxazona, mydocalm). Menționez că i'm a sucker for drugs, suferind in trecut și chiar în prezent de adicții. Iau doze mari (uneori extreme) de morfina și alte opioide, pastilute și uneori, dar mai răruț, injectabile. Mă gândesc serios la dezintoxicare, nu vreau să fiu toată viața o drogată, mă gândesc să las substanțele după operații (va trebui să stau în recovery o vreme, să reinvat să merg). Voința am, in trecut am lăsat substanțe periculoase, Speed, H, cox. De ce mai cer ajutorul, totuși? Păi.. pentru că sunt diagnosticata cu stres post-traumatic, tulburare psihotică/schizo-afectiva. Am zis că am voința, cu toate acestea simt că nu mai pot trece singură prin nebunia sevrajului care se extinde pe o perioadă de o lună, cu tot cu depresie doua luni. Îl am pe soțul meu alături, mă iubește mult și mă înțelege, dar...nu e de ajuns!!! Well, sper să am parte de încurajare din partea domniilor dumneavoastră :))) și nu de hulă. :)))
  5. MissHyde

    Descrie-te prin...

    Sofia Vicoveanca, Cornelia Catanga, Fărâmiță Lambru, Nelu Ploieșteanu, Marlene dietrich idolul meu, edith piaf, judy garland, jazz, swing, charleston, foxtrot, Depeche Mode Prin muzica pe care o urăști
  6. MissHyde

    Descrie-te prin...

    Concerta (metilfenidat). O floare frumoasă.
  7. MissHyde

    Astrograma

    Eu cred că my scorpio rising sign este vinovat de natura mea vicioasă, precum și luna în taur, taurul ce e sclavul placerilor.bolile de oase sunt specifice capricornului. Btw, după ce că am căzut pe scări că mă dureau toate, la vânătăile de la înțepăturile de heroină s-au adăugat și vânătăile căderii. In plus, în cădere, mi s-au spart ochelarii. Iar eu am plâns toată noaptea de durere și nu am dormit deloc, îmi era frică pentru că consideram că nu voi putea munci! Cu toate acestea, mi-am cumpărat frumos doua perechi de ochelari fancy, din mall de la Meli Melo, ce au și dioptrii, însă prea mici (-1) iar eu aveam -4,5 la un ochi și -4,8 la ălălalt. Numai eu știam ce era în sufletul meu. M-am rugat mult la Dumnezeu să muncesc, să fiu în stare. Și am reușit. Am făcut o vânzare de 15 milioane. Pe care, btw o voi cheltui pe ochelari de vedere fancy cu dioptrii -5 , mi-am luat deja vopsea neagra-albastruie londa și antibiotice, probiotice, antipiretice, antiinflamatoare, analgezice opioide, Her, cremă pentru vânătăi, dentist că trebuie să îmi rezolv abcesul dentar căci azi m-am trezit cu febră mare și, evident, in sevraj. Dar acum sunt bine, am făcut curățenie în casă, am șters mesele, spălat vesela, spălat chiuveta și petele de pe mașina de spălat
  8. MissHyde

    Tank chocolate

    Hai, hai! Și tu arăți belea.
  9. MissHyde

    Tank chocolate

    Am adormit în mașină și l-am lăsat vpeb soț să facă toată treaba.
  10. MissHyde

    Lucruri de care depinzi

    Da, uite, tocmai de cafea uitasem.
  11. MissHyde

    Lucruri de care depinzi

    Aaaa, uitai:de ochelari
  12. MissHyde

    Tank chocolate

    Da, știu melodia.. E bengoasa. Tristă, așa cum e realitatea
  13. MissHyde

    Lucruri de care depinzi

    Tramadol Gerodorm Mirzaten Heroină Tussin Telefon Mașina Bijuterii Haine și dresuri fancy Calcule matematice (am terminat liceul cu 10 la matematica, m-a salvat proful de mate in consiliu că sunt elevă bună. In plus, folosesc calculele că să mă destresez) Țigări Va rog foarte mult sa nu mă sancționați pentru drogurile ce le-am menționat, e doar un strigăt de ajutor!!! NU MAI POT!!
  14. MissHyde

    Evitati cuvintele DA si NU

    Sunt cheltuitoare, dar ce cumpăr eu este calitativ. Îți păstrezi calmul când cineva te înjură și te bate, mai pe scurt, ești fraier?
  15. MissHyde

    Descrie-te prin...

    Heroinistă. Un medicament pentru somn (neuroleptic)
  16. MissHyde

    Joc: ce iti place?

    Mutulică Bijuterii de inox sau argint?
  17. MissHyde

    Astrograma

    Ciucuraș, ce anume din astrograma mea mă face să fiu atâta de bolnavă și traumatizată, abuzatoare de pastile și injecții din ce in ce mai multe cu heroină? Sunt la capătul puterilor, zilele trecute m-am certat cu soțul dar ne-am împăcat. Din cauza certurilor am făcut supradoză. Am leșinat. Sunt plină de înțepături pe brațe, mâini, picioare. Numai în gât nu îmi injectez, dar o sa ajung și acolo. Sunt praf.
  18. MissHyde

    Tank chocolate

    Mulțumim, weeeei!!!!! Drogangii împuțiți suntem. :))) mai mult eu
  19. MissHyde

    Tank chocolate

    Mov, mooov! Sunt o prună.
  20. MissHyde

    Tank chocolate

    Sunt în vizită la niste prieteni. Sărbătorim victoria mea asupra heroinei. Play mood.
  21. MissHyde

    Jurnal memetic

    Observant, țin să te anunț că m-am lăsat de heroină. Nu mai este nevoie să îmi acopăr cu fond de ten înțepăturile. Începusem să mă injectez și în picioare. Îți las aici o poză cu mine zâmbind, sunt mai happy că oricând.
×