Sari la conținut
Forum Roportal

Two

Gold Member
  • Număr conținut

    18585
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    13

Orice postat de Two

  1. Two

    Pedeapsa cu moartea - pareri

    Nu este moral, si nici corect, indiferent de fapta savarsita ce va duce la acea sentinta. :blink:
  2. Two

    Poveste in trei cuvinte....

    cersetorul miliardar ...zise :
  3. Two

    Acu la moment

    Stu...:flowers: Acum, am ajuns din greseala pe aici. Ca de fiecare data de altfel. P.S. Merci ca mi-ai adus aminte cu varsta...sa vad daca merge sa schimb acum. Ca nu mai mergea. Eu am vesnic ...13 ani . Nici emoticoane nu mai aveti. :lol:
  4. Two

    Poveste in trei cuvinte....

    citandu-l pe faimosul, mirobolantul...
  5. Two

    CHAT PART 10

    Helloaie ... Am trecut sa vad ce faceti . La vizita anuala. Ne vedem la urmatoarea. Rodicutza...baza mea e in tine...sa nu fii cuminte. :flowers:
  6. Two

    Acu la moment

    Am venit ...v-am vazut...(vorba vine, ca nu erati niciunul acasa )... si am plecat ! Va pup. Sa nu fiti cuminti !
  7. Bravos...de la mancare ati dat-o 'n sex. ...ntzz ntzz ... Pai ie frumos asa ...?? Fara noi ?! ntzz ntzz
  8. E pentru publicitate. Poate fi si o stire falsa. Cat despre dezbaterea de a avea sau nu , este si asta o situatie artificiala. Vointa speciei este de a se perpetua. Asta este esenta vietii. Este ceva firesc si natural. Ca suntem inzestrati cu ratiune si alegem sa facem fim contra firescului, nu este decat un motiv, nu o solutie.
  9. Two

    CHAT PART 10

    Ce faceti copii ? Ati fost cuminti ?
  10. Two

    Modificari forum

    Nu inca. Ca io am vazut filmul, dar nu pana la sfarsit. :D In plus, vad ca nici nu mai stiu cum se umbla pe aici :)) P.S. ciudata modificare.
  11. Two

    Mari întrebări filosofice

    Cred că instinctiv își dau seama, și de aceea aleg sa creada in ceva superior lor. Altfel și-ar lua viața singuri. Existența umană în esență, este una tristă și imprevizibila. Daca am conștientiza pe deplin asta, ne-am dili instant. :Crazy:. ...mai mult sau mai puțin .
  12. Two

    Declaratie de dragoste pentru userul de sus

    Vreau sa m-agat de tine, spre cer navala dând, Cum viermii de-un cadavru se-agata misunând, Ca-mi esti prea scumpa, cruda jivina nemiloasa, Chiar si-n raceala-n care îmi pari si mai frumoasa! :roll: P.S. E scrisă de Baudelaire. Sau nu fiu acuzat de plagiat.
  13. Two

    Ne asteapta o generatie de ratati?

    Off topic: Nope. Ca sunt imun. Asta nici la încălzire nu se pune. Sunt doar politicos. Personalitatea mea este mai sociopata și se manifestă mai agresiv. :Crazy: De aia "mă tem" de proști, in viata reală, că acolo nu prea am răbdare să parlamentez atâta. Și de aceea mă îngrijorează generațiile de ratați ce urmează. Printre care, evident că sunt și tineri de excepție, inteligenți și educați. Neîndoielnic asta. Ratată este doar majoritatea . Văd că trebuie să mă explic, întrucât multa lume interpreteza exprimarea mea la modul absolut. Nu este cazul acum. :D
  14. Two

    Acu la moment

    Ce te face sa crezi că era vorba de tine ?! :Haha:
  15. Two

    Ne asteapta o generatie de ratati?

    Auzi mă, tarane, tu sa dai peste bot celor din familia ta, nu mie. Unde dracului te crezi tu și mai ales cine ? De unde până unde spui tu că, "daca nu te-as cunoaște " , de unde mă cunoști tu pe mine când nu m-ai întâlnit niciodata în viața ta, nu sti cum arat, nu ști nimic, nu ai făcut vreun doctorat cu mine și nici la femei nu am fost, nu ai schimbat cu mine decât câteva PM când te mandreai ca te confunda lumea cu mine. Așadar, adreseaza-te cu "mă și ba" la aia tai. Nu cu mine . A fii civilizat, este o alegere nu o obligație. Și dacă aleg sa nu te fac albie de porci, este pentru că nu vreau, nu că îmi lipsesc cuvintele. In afara de enunțul de mai sus, nu am făcut niciodată referire la familia ta sau prietenii tai. Prin urmare ești și retardat și tâmpit. Citește mai atent ce scriu. Apoi, mă doare fix undeva cum mă vezi tu sau ce scrii despre mine. Asta este nivelul tau. Asta este. Eu am răspuns strict la topic, părerea mea. Tu vii și te bagi in discuție și apoi faci pe desteptul. Ce te face sa crezi că tot ce scrie lumea pe aici este despre tine? Chiar nu vezi că te menajez din politețe, fiindcă nivelul tau intelectual este net inferior și nu are nici un farmec să mă iau de tine. Eu vin aici să mă maimutaresc si am personalitatea unui copil de 13 ani, si nici nu țin să fiu luat în serios,, că așa vreau eu. Și că să îmi mențin un echilibru psihic intre real și virtual. Tu, faci același lucru și vrei sa fi luat în serios și să impresionezi. Te mai exprimi și la persoana a -III a. Care "noi" ?! :huh: În încheiere, îți transmit că poți insulta și apostrofa pe cei din familia ta sau apropiații tai, nu pe mine . Daca nu îți convine ce scriu, apeleaza la moderatori. Dar mai înainte, citește corect ceea ce scriu. Pentru că eu sunt direct, și am și un vocabular bogat de cartier. Și dacă aș fi intenționat să mă iau de familia ta sau altii, ai fi știut din prima. Lucru ce nu s-a întâmplat. Iar dacă ai ceva să îmi comunici, fa-o in privat. Nu mai încurcă discuțiile altora. Și, da, sunt ferm convins că vor fi extrem de multe generații de ratati. Păcat de ei, dar asta este o realitate de necontestat. :D
  16. Two

    Declaratie de dragoste pentru userul de sus

    Pun eu mana pe tine! :Inlove:
  17. Two

    Ce iti place la cel de sus

    Că are fantezii. :P
  18. Two

    Poveste in trei cuvinte....

    Că erau secrete
  19. Nu, doamne ferește. Ai uitat că suntem undercover printre pământeni ? :Crazy: Ssttt. :Secret:
  20. Comandant A'd-al, nu mai ne semnala prezenta. Capitan T-wo. :tease: Creierul ui Sherlock ar fi un subiect bun de studiat, folosind metoda vivisecției manuale invazive , in scopuri științifice. :Roll: .
  21. Two

    Acu la moment

    Va iubesc! Pe toti. :Yahoo: Pe tine nu, da'te dracu'. Știi tu cine esti. :Crazy:
  22. Two

    Ganduri fugare...

    :Airkiss: M-ai făcut să zâmbesc. Merci! :Flowers: Era el chibzuit mai demult, pentru că nechibzuit se manifesta altfel. Merci. :Lol: Si-a mai revenit acum.
  23. Two

    Cum va arata UE fara marea Britanie?

    Baga ei batul mereu. Mai rău este că și-au schimbat batul. :D Dar asta arată că sunt cam disperați .
  24. Two

    Ce iti place la cel de sus

    Ca este diplomata. La modul general asta. :Flowers: Acum, că e directă. :Crazy:
×