Sari la conținut
Forum Roportal

ousor

Silver Member
  • Număr conținut

    2867
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ousor

  1. ousor

    Duel in versuri

    Sub vasc m-ai sarutat aseara Cu ochi senini si ranjet de copil, Dansam prin castelul de ceara Pe-un vals fierbinte si ostil. Dar eu din zmoala faurit Am ars mai mult mohnit Si am fugit in zori de zi Pe drumuri spre a putrezi. Caci soarta mi-este cruda Si inima-mi e surda, Nu ti-am stiut durerea, Dulceata nici mirarea. Si te-ai ofilit aiurea Cum a mierlit iubirea, In noaptea fara stele Lacrimile curg grele. Umblu brambura si-acum Pe unicul meu drum, Si-aud plansetul in vene Cand rauri curg alene. "De citesti acestea, doar vroiam sa stii Tu la despartire, tu m-ai destramat cu totul, Tu in inocenta ta copilarie, cu vorbe pustii Ai faurit un monstru, ce te cauta nesatul, Si in drum, din castel in castel Mai gasesc printese ce imi par a tine, Cu o privire si un cuvintel Le farmec si le las in dor de mine." Stiv , mobil, a stramba, asteptare later edit: Scuze, era stiva. Mi-era foame.
  2. ousor

    Creatii proprii

    Din 2012, recuperam usor usor timpul petrecut departe de forum.
  3. ousor

    Ganduri fugare...

    I'm back my friend. Mi-era dor de voi toti.
  4. ousor

    Duel in versuri

    Analize, presiune, tic tac, rebut Analize de cuvinte Si de ganduri ratacite Fac presiuni pe-un zambet rece Ce nu vrea sa se repete Vreo greseala nu stiu care, Un rebut ce nu mai are Alta cale de scapare Decat ceasul in miscare Din tic tac schimbare In tac tic repetare. Paznic, afacere, clei, Stampila, recreere
  5. ousor

    Duel in versuri

    soapta ,coapta ,nuda ,muta M-ai lasat cu privirea nuda Ratacind pe drumuri noroiase, C-o soapta de inger ce-abunda In vise pierdute sau arse. Nu stiam ca inima ti-e muta, Nici surda, nici pustie, Credeam ca dragostea e coapta, Nu rece, ci doar vie. violina, trepte, sacadat, a impartasi
  6. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Ma scufund Ma scufund,incet, Incercand sa uit, Si-ntregul card de amintiri Pluteste undeva, mai sus. Si vad atatia ochi, straini, Privind albastrul marii, Sau doar privesc apusul, Pierduti in sarutari. Vad aripi, lovind in disperare, Vad randuri de oameni plecand, Vad lacrimi si ploi, Iar tu, iubito, cer senin. Aici, e liniste, Mi-aud doar inima-mi batand, In ritmul ei ingreunat De tot ce eu, nu am uitat.
  7. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Nici o dragoste Nici o flacara nu arde, Nici un sunet nu rasuna, Nici o voce nu raspunde Linistii ce se aduna. Nici o dragoste eterna, Nici un suflet luminat Sub privirea ta, Selena, De cand ea m-andepartat.
  8. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Privind Umbre reci se-nghesuie in randuri Pe-o muzica muta si calda, El sta la geam si priveste La luna, la nori si la stele. El sta la masa sa singur Privind nemurirea in ochi, Cand frunze de toamna se-aduna La poarta cojita si sparta. Bat crengile rupte in geam Cerand parca-nauntru Dar el neclintit le priveste Si plange in rauri de vise. Si pleaca un ochi peste cartea Cu colturi tocite si negre Si rupe din ea doua pagini Si arde cartea cu totul. El sta la masa sa singur Si pune la piept doua pagini, E noapte si umbre sunt multe Iar luna in nori se ascunde.
  9. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Celei care m-a uitat Secunde,minute si ore Pierdute intr-un ceas A carui limbi nu se invart In nici un sens,in nici un timp. Frunze, lacrimi si regrete Cazute-n haul efemer Cand totul sta intr-o ruina Din ceata asternuta-n ger. Creion, durere si-o idee Se-astern pe-o foaie murdarita Sub ploi acide ce se-opresc Din cand in cand, din dor in dor. Prin fum rasar sperante-o-mie Orbite parca de-un mister Ce sta in pieptul cel mai alb Al celei care m-a uitat. Ma bucur ca te-am inspirat. :) Da-mi sa-ti dau Da-mi o pensula si-o foaie, Da-mi paleta de culori Sa-mi pictez intreaga lume, Sa pictez si ochii tai. Da-mi condeiul si cerneala, Da-mi si cartea ta s-o scriu, Da-mi si-o soapta in ureche S-o transpun intr-un roman. Am sa-ti dau cadou o lume Ingropata in culori Cu povestea vietii noastre Fara lacrimi, ci doar flori. Galben Sclipesc luminile in port C-un galben palid delirant Pe fete trase si ridate Cu ochi stinsi batuti de vant. Privesc luna reflectata In malul marii inspumate E galbena si e vanata De nori negrii si iernatici. Se-aude-un cantec de sirene, Comori cu vise spulberate, Ascund galbenele taine, Povesti de viata si de moarte.
  10. ousor

    Poezii/versuri preferate

    Glossa de Mihai Eminescu Vreme trece, vreme vine, Toate-s vechi si noua toate; Ce e rau si ce e bine Tu te-ntreaba si socoate; Nu spera si nu ai teama, Ce e val ca valul trece; De te-ndeamna, de te cheama, Tu ramâi la toate rece. Multe trec pe dinainte, In auz ne suna multe, Cine tine toate minte Si ar sta sa le asculte?... Tu asaza-te deoparte, Regasindu-te pe tine, Când cu zgomote desarte Vreme trece, vreme vine. Nici încline a ei limba Recea cumpana-a gândirii Inspre clipa ce se schimba Purtând masca fericirii, Ce din moartea ei se naste Si o clipa tine poate; Pentru cine o cunoaste Toate-s vechi si noua toate. Privitor ca la teatru Tu în lume sa te-nchipui: Joace unul si pe patru, Totusi tu ghici-vei chipu-i, Si de plânge, de se cearta, Tu în colt petreci în tine Si-ntelegi din a lor arta Ce e rau si ce e bine. Viitorul si trecutul Sunt a filei doua fete, Vede-n capat începutul Cine stie sa le-nvete; Tot ce-a fost ori o sa fie In prezent le-avem pe toate, Dar de-a lor zadarnicie Te întreaba si socoate Caci acelorasi mijloace Se supun câte exista, Si de mii de ani încoace Lumea-i vesela si trista; Alte masti, aceeasi piesa, Alte guri, aceeasi gama, Amagit atât de-adese Nu spera si nu ai teama. Nu spera când vezi miseii La izbânda facând punte, Te-or întrece nataraii, De ai fi cu stea în frunte; Teama n-ai, cata-vor iarasi Intre dânsii sa se plece, Nu te prinde lor tovaras: Ce e val, ca valul trece. Cu un cântec de sirena, Lumea-ntinde lucii mreje; Ca sa schimbe-actorii-n scena, Te momeste în vârteje; Tu pe-alaturi te strecoara, Nu baga nici chiar de seama, Din cararea ta afara De te-ndeamna, de te cheama. De te-ating, sa feri în laturi, De hulesc, sa taci din gura; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Daca stii a lor masura; Zica toti ce vor sa zica, Treaca-n lume cine-o trece; Ca sa nu-ndragesti nimica, Tu ramâi la toate rece. Tu ramâi la toate rece, De te-ndeamna, de te cheama: Ce e val, ca valul trece, Nu spera si nu ai teama; Te întreaba si socoate Ce e rau si ce e bine; Toate-s vechi si noua toate: Vreme trece, vreme vine. Atata adevar sta in versurile astea...
  11. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Sper Acest oras ingropat in cenusa N-ascunde nimic colorat, Si tu,te-ndrepti grabita spre usa Si Doamne,cat am mai sperat... Am sperat c-o sa-mi pictezi orasul Sa-l faci mai viu ca nici-odat, Dar tu ai pictat violet apusul, Iar eu, tot mai sper ca n-ai uitat...
  12. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Ascunde-te Ascunde-te-n lumina, Doar umbra-o sa se vada Caci ochiul lor se-inchide Cand soarele rasare. Ascunde-te-n multime, Doar pasii-or sa se-auda Caci ochiul lor nu vede Decat in departare. Vorbeste cat mai tare Si n-o s-auda nimeni Caci nu-i nebun pe lume Sa fie ascultat.
  13. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Cine sunt eu si cine esti tu Sunt doua intrebari pierdute In cine vom fi sau cu cine Printre valuri de regrete. Sub care nori si-n care ceasuri Ne vom intalni iubito Cand negre-intemperii Se-astern in drumul nostru. Ce ochi si ale cui buze Imi vor aminti de tine Cand vant si ploaie ne indruma Spre lumi scaldate doar in spume.
  14. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    In lumea fantoma Perdea de fum e-n camera rece Si-un suflet se zbate in colt, Zidita e usa,zidita-i fereastra Si-n ochiul inchis nimic nu straluce. Pe-un zid cu carbune un gand se cladeste Iar jos, pe podea un vis se taraste Cand ziua-i sfarsita cu luna ascunsa In lumea de gheata,in lumea fantoma.
  15. ousor

    Urban

    Am cautat poze urbane pe forum si nu prea am gasit,asa ca m-am gandit sa deschid eu un astfel de subiect.. so: PS: nu detin nici un drept asupra pozei,nu imi apartine,am pus-o doar ca un exemplu.
  16. ousor

    Creatii proprii

    La a doua privire , regret ca l-am pus pe forum... Parca l-as fi facut in sictir ...
  17. ousor

    Creatii proprii

    La repezeala:
  18. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Credeam Credeam că ochiul tău Va străluci iubito La fel ca stelele Ce ard în infinit. Credeam că gri-ul tău Va stăpani mereu Pe sufletul nătâng Al celui ignorat. Dar m-ai privit iubito Cu-n aer de regină Şi-am realizat c-o stea Se stinge-n supernovă.
  19. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Nu te da batut prietene. Intr-o buna zi vei da de acea EA, insa pana atunci... Nu te-ascunde suflet bland Printre valuri spumegande Ci i-ati zborul printr-un gand Cand infernul te cuprinde. Pune-ti aripile-n tample Si priveste-n rasarit Noua lume are stele Si ti-e drumul aurit. E si EA ascunsa-n norii Ce se plimba peste mari Si suspina cand vin zorii Ca n-apari sclipind din zari. Din furtuna poate-odata O sa cada lacrimand Dara tu-ai s-o prinzi de-ndata Si-ai s-o tii la piept razand.
  20. ousor

    Prietenia adevarata

    Am gasit ceva asemanator (PRIETENUL ce este el ? ) cu ideea mea,dar nu e tocmai ce vreau eu sa discut ... Intrebarea mea este,ce este defapt prietenia adevarata? Am crezut atata timp ca am prieteni adevarati in jurul meu dar au uitat pana si de ziua mea... Ganditi-va bine si raspundeti,aveti defapt prieteni adevarati de care nu va indoiti sub nici o forma? Parerea mea e ca un prieten adevarat iti stie numele complet,iti stie data de nastere,stie si cele mai adanci griji ale tale si este alaturi de tine oricand ai nevoie si te ajuta cu orice poate,daca nu poate se straduieste sa poata. Un prieten adevarat iti citeste tristetea in ochi,nu se lasa pacalit de zambetul tau prostesc de pe fata,nici nu mai e nevoie sa ii zici ce ai patit de cele mai multe ori pentru ca el isi da seama. Am dreptate?
  21. ousor

    Creatii proprii

    Esti geniala. Si am cam prins sfatul... Ce-i drept mi-am cam pus cusca la imaginatie de cand cu realismul asta... mi-e rusine
  22. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Priveste Priveste pasari calatoare Cum pleca inspre rasarit, In cadrul rosu-sangeriu Doar eu de lume-s izgonit. Priveste valuri efemere Spargandu-se brutal de dig, Priveste vantul cum paseste In graba sa se faca frig. Asculta-ti inima cum bate Cu-n ritm vital si usurat Si-asculta linistea din zgomot S-auzi gandul care l-ai uitat.
  23. ousor

    Creatiile userilor - Poezie

    Nici o flacara nu arde, Nici un sunet nu rasuna, Nici o voce nu raspunde Linistii ce se aduna. Nici o dragoste eterna, Nici un suflet luminat Sub privirea ta,Selena, De cand ea m-a-ndepartat.
×