Sari la conținut
Forum Roportal

Dname2001

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Irelevant

Despre Dname2001

  • Rang
    Ghiocel
  1. Dname2001

    Curiozitate. Nu reusesc sa inteleg de ce nu am partenera

    Buna seara, nu sunt de la vreo structura a MAI-ului :)) si nici nu am vrut sa imi fac o descriere demna de un site tip - matrimoniale. Am citit ce ati scris mai sus. Ca si relatii, am la activ un numar de 5 bucati, asa mai lungi. Dar lunga insemand, iesit impreuna in stanga in dreapta, si partea de activitati bio. Nu ceva care sa urce pe urmatoarea treapa. Imi pun si eu intrebarile, dar nu am gasit inca niste raspunsuri favorabile.
  2. Dname2001

    Curiozitate. Nu reusesc sa inteleg de ce nu am partenera

    Locuinesc in orasul Cluj Napoca, probabil, unul, din marile orase ale Romaniei. Ideea este ca da, am o anumita "sita" dar sa zicem prefer pe cineva cu care se poate face sa zicem, echipa, pe toate aspectele care tin de plan: sentimental, monetar, etc. Dar ce am gasit eu putinele persoane sa zicem cam 2 3, erau total pe alta planeta. Ma intereseaza o persoana sa construim ceva impreuna, ca asa, am zis mai sus, stau ok pe planul profesional si monetar. Altii pana la 34 ani, au peste 10 relatii, din ce am mai intrebat si eu pe unul altul. Nu imi arunc ciorapii pe candelabru, si nici put picioarele, lucrez intr-o multinationala, cu multi oameni, de 6 ani, deci daca as avea un comportament inadecvat nu cred ca as mai fii in acest loc de munca.
  3. Dname2001

    Curiozitate. Nu reusesc sa inteleg de ce nu am partenera

    Inteleg, am vrut sa expun faptul ca, sunt o persoana sa zicem medie din toate punctele de vedere, cu ceea ce am scris mai sus. Exigente, asteptari, sa zicem ca imi doresc o persoana probabil la fel ca mine intr-o oarecare masura, dar ideea e ca vorba aia, nu e de unde alege si nici de unde culege.
  4. Buna, scriu aici pur si simplu din curiozitate. Sunt o persoana de sex masculin. Ca si descriere, am 34 ani, loc de munca stabil, o mica afacere in paralel cu serviciul, locuiesc singur, deci sa zic asa sunt incadrat in societate pe plan profesional si financiar, sau cel putin asta e parerea mea" :)) ". Din punct de verede fizic, arat normal, adica poate 3 4 kg in plus, dar nu ceva exagerat. Dar ce nu inteleg, e de ce nu se leaga cu absolut nimeni nimic ? Poate imi oferti ceva sfaturi, pareri, etc. Multumesc.
×