Sari la conținut
Forum Roportal

SilviuPP

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Irelevant

Despre SilviuPP

  • Rang
    Boboc
  1. SilviuPP

    Confuz

    Pai nu traiesc in basme, am stiut din prima cand a inceput cu chestii de genu, de aceea am si aflat. Si nu cred ca,,, conteaza unde cunosti pe cineva, tot la fel de bine o puteam intalni pe strada, ma putea minti la fel. Fascinatia poate a fost ca nu e romanca, ceva nou pentru mine, poate de aceea am si cedat. O sa incerc sa ies din toata povestea asta,
  2. SilviuPP

    Confuz

    Nu ma atrag femeile cu probleme, nu stiam de ele la inceout, Ea a incercat sa tina la distanta acest lucru dar era prea evident, de aceea am si aflat, Probabil putin cam tarziu, ca m-a afectat emotional. Da, stiu ca imi pierd vremea, incercam doar sa ma conving de lucrul aqesta, probabil de aceeqa am vrut niste pareri.
  3. SilviuPP

    Confuz

    Gargbird, nu sunt chiar asa de tanar, am prins vremurile fara internet si telefon, stiu cum se desfasura o relatie. De fugit as fugi dar nu stiu ce naiba am patit, parca imi pare rau, chit ca stiu ca nu-mi face bine,
  4. SilviuPP

    Confuz

    Vriies, asta era ideea, am mers mai departe , cu toate ca acum stiu totul. Nu stiu cum e mai bine sa fac. Da e misto tipa, plus ca de departe, e ceva nou pentru mine dar dureros. Numarul ti-l dau cand ma hotarasc ce fac.
  5. SilviuPP

    Confuz

    Acum un an si ceva in urma , pe vremea cand eram inchisi in casa,.am cunoscut o femeie pe o retea de socializare, ea nifiind de aici, doar lucreaza in tara noastra. Glumeam etc. Dupa un timp am trecut la intrebari daca e cu cineva, maritata, mi- a spus ca e singura, i-am propus sa me vedem si-a zis cand se termina cu pandemia pot sa o vizitez, nu lucreaza in acelasi oras cu mine,dar un oras apropiat, o ora juamtate cu masina. Ne-am intalnit, totul a fost ok, au trecut cateva luni, timp in care ne vedeam o data pe saptamana sau o data la doua saptamani in weekend. In rest comunicam zilnic pe net, totul parea ok, s-a pus oarecum la suflet, am simtit asta si din partea ei, Dupa o vreme dintr-o data am simtit ca nu prea mai comunica online cu mine, decat chestii rapide gen buna dimineata si atat. Am tot intrebat ce s-a intamplat, mi-a spus ca nimic, doar simte nevoia de putin spatiu pentru ea. Am spus ok, n-am mai insistat, Daca imi scria ceva scurt ii raspundeam la fel, n-am vrut sa fiu stresant. Dupa vreo 2 saptamni dintr-o data iarasi a inceput sa vorbeasca, de parca nu s-a intamplat nimic. Mi-am zis ca poate asa e ea mai ciudata, n-am mai insistat cu intrebari, am lasat asa. Mi-a zis ca vrea sa ne vedem, am zis ok, am inceput sa ne vedem din nou in acelasi ritm vreo trei luni pana intr-o zi cand iarasi a inceput sa fie ciudata. De data asta am insistat, vroiam sa stiu, simteam ca ceva nu e ok. Mi-a zis ca totul e la fel, sa am rabdare, nu sa- intamplat nimic.Nu am crezut-o, am mers pe fir, nu stiu, poate am gresit, si am aflat de fapt ca se mai vede cu cineva cateodata, persoana nefiind din tara, venea cu avionul, statea cateva zile si pleca.Asta era motivul pentru care devenea mai putin comunicativa si nu vroia sa ne vedem.Am intrebat-o, nu a recunoscut nici cum, pana la urma si-a dat seama ca stiu si mi-a spus ca intradevar e o persoana cu care se cunoaste de 10 ani si ca e vorba doar despre bani, am inteles ca ala are bani si o sponsoriza, fiind si mai in varsta. Am intrebat de ce nu mi-a spus si m-a lasat sa cred ca totul e ok, ba chiar am vorbit cum putem face sa ramanem impreuna,ea neffind de aici, cum am specificat mai sus. Mi-a spus ca nu s-a schimbat nimic, totul e ok, nu vrea nimic cu persoana respectiva, dar ca nu poate renunta , trebuie sa-si ajute familia si are nevoie de bani, Am intrebat-o cum pot sa o ajut, mi-a spus ca nu vrea banii mei. Am lasat asa , si nu inteleg de ce. Am mai continuat mai departe, cand e cu mine simt ca tine la mine, ca nu-i e totuna dar nu stiu ce sa fac. Nu ma pot rupe de ea, zici ca am luat-o razna/ Nu stiu , o idee sau o parare, poate ma trezeste la realitate.
×