Sari la conținut
Forum Roportal

WendyCase

Full Members
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    14

Orice postat de WendyCase

  1. WendyCase

    Dedicatii muzicale - part 2!

    Cui vria sî duarmî: "Duormi, animalî mititicî shî ieshti! Duormi, blya, cî ti mîntui!"
  2. WendyCase

    CHAT PART 10

    Incerc sa intru in spiritu' Craciunului, da' nu prea tare, sa nu fiu posedata. Sau sa il posed eu. Ma pregatesc cu lene, as always. Pace voua. :)
  3. WendyCase

    Acu la moment

    Si tieeee!! Sa fiti FERICITI, wei. Meritati.
  4. WendyCase

    Tank chocolate

    In afara de asta, totu' bine. Doar amintirile ma fac sa plang. E greu sa retraiesc anumite lucruri, apoi imi amintesc cat de tare sunt.
  5. WendyCase

    Tank chocolate

    Yeap. De Craciun...I'm a sad twat.
  6. WendyCase

    CHAT PART 10

    Ce faceti? Craciunitzi? :)
  7. WendyCase

    Acu la moment

    S-aveti un Craciun bun, wei!
  8. WendyCase

    Tank chocolate

    The world is MINE!!!
  9. WendyCase

    Tank chocolate

    La' ca e bine ca am corpul asta. Ca daca nu era asa acu' nici nu eram in viata. Ce sa mai zic de vindecarea de care am avut parte? I am grateful. Si doar nu mananc fripturi si tort. Si nici prajit sau alte shituri. Cre' ca sunt frustrata ca ieri am bagat doar 150 de abdomene. Da' avand in vedere faptul ca sunt la menstruatie cred ca nu e atat de grav. Si, mno, ce sa zic? Nu mai comentez, cre' ca unii rad ca eu zic ca ma supara faptul ca am ajuns sa mananc zilnic, o vreme nu am mancat zi de zi. Si acum mai sunt adepta postului intermitent sau chiar post doar cu apa cateva zile, insa nu asa des. E important ca incerc sa fac ceva.
  10. WendyCase

    Tank chocolate

    Sunt genu' de om care mananca in picioare. In timpu' asta ma misc, flutur mainile, picioarele sau merg, fac piruete, dau din alea-alea-alea (nu din toate, nu se poate). Da, Gabi zice ca sunt "apucata", pai sunt... Tre' sa fii linistit cat MANANCI, stiu. Da' mie imi vine sa ma pocnesc in cap ptr ca am ajuns sa mananc in fiecare zi...pentru voi suna ciudat, stiu. Sotul meu zice "nu conteaza ce zic eu? Ca esti sexy?". Nu, frate, nu conteaza. Mai bine schimb sexu' si scap si de blestemul s***lor scarbosi si prea mari. Nu sunt sexy, sunt SSG (Scarba, Sila, Greata). Obsedata sexual? Da. De al meu sot. Da, am numai sex in cap. Daca mie nu imi place cum sunt, nu conteaza ce zice el. El face complimente, eu ma intristez. Hai ca dau p-afara de frustrare deja. Mama ei de viata...e frumoasa viata, asa cum e, cu tot cu faptul ca ma auto-sabotez. Dar am momente in care nu mai suport ca am corpul asta.
  11. WendyCase

    Acu la moment

    I swallow his kids! I swallow his kids! I swallow his kids! Now they swimmin' in ma' stomach! =)))))
  12. WendyCase

    Acu la moment

    Love is all that I can give to you Love is made for ME and YOU
  13. WendyCase

    Ganduri fugare...

    https://fb.watch/n8rt5nQ_Gq/ Uitati linku' asta sa radeti. E tare Anthony Vincent, are cantece prea misto si amuzante, pline de adevar. ", Anthony Vincent" pe Facebook.
  14. WendyCase

    Acu la moment

    Cand nu imi place ce aud urlu eu (urlete de black metal sau death metal-mai des de death-exista diferente, uneori urlete insotite de... demonic hissing sound, ca imi ies si astea:)) . Ce urlu? "Bag...in muzica vuastra de rahat!", sau "Mai incet ca va...mut mortii!" sau "Silentium, RATANILOR!". Sau pur si simplu "TACI!"/"FOKK OFF!". Alteori mai si arunc cu obiecte in tavan (locuim la parter). Apoi bag la sistem o meditatiune din aia cu frecvente super inalte si ascutite. Efectiv nimeni nu comenteaza. :)))) It's funny
  15. WendyCase

    Ceva despre cel de sus - part 2!

    Are de toate.
  16. WendyCase

    CHAT PART 10

    Daa, e tare Magda Catone!
×