Sari la conținut
Forum Roportal

Elena m1

Full Members
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

46 Irelevant

Despre Elena m1

  • Rang
    Garoafa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Încă nu am reușit sa renegociez contractul. Anul viitor sper:))
  2. Este ce vrei tu sa fie. Treci mai departe și evita topicul asta, dacă nu îți convine!
  3. Treci mai departe. Nu țin neapărat sa scrii pe acest topic!
  4. Deci, ce vrea sa spună ca deja este cu cineva. Și ca o sa găsesc un bărbat mai bun decât el.
  5. Mi-a mai spus și la revedere și mult noroc. Ce nesimțit. Poate ca asa e mai bine. Adică cred ca merit asta, pentru ca puteam sa refuz sa ma întâlnesc cu el în condițiile date. A fost o idee proasta, sa ma vad cu unu și el la fel de prost! Cred ca nici banii nu ajuta în unele condiții, și este mai bine sa nu te bagi în unele situații. L-am întrebat ce nu ia convenit la mine, de ce nu a vrut sa stea cu mine și nici măcar nu a avut bunul simt sa îmi răspundă. Se pare ca îi era dor de mine doar în anumite condiții. Asta este concluzia mea.
  6. Nici nu ma mai interesează de el. L-am speriat când l-am întrebat dacă se căsătorește cu mine, și acum ma evita. Și pana la urma de ce am nevoie de un bărbat care nu poate sa stea cu o singura femeie și este obsedat de sex cu prostituate. Am sa îl și blochez, sa nu mai îmi scrie când are el chef de mine. Eu o sa îl și uit peste ceva timp și atunci se trezește el cu un mesaj ca are nevoi. Este dovedit ca îmi pierd timpul cu asta.
  7. Tocmai nu sunt una din alea. Vom avea o discuție, care dacă nu era interesat nu o accepta. El știe dacă răspunsul lui va fii Nu, nu vreau sa mai am nici o legătură cu el. Eu sunt genul de persoana care dacă nu suntem pe acceasi pagina, ne luam la revedere fără drama. Adică dacă el alege sa se culce în continuare cu fetele care fac sex pentru bani, care nici nu cred ca îl plac o fac doar pt bani este problema lui. Deja suntem prea multe persoane în ecuația asta și eu trebuie sa ma retrag dacă răspunsul lui va fii Nu. Acum nu știu ce femeie vrea sa fie folosita pentru sex, în condițiile în care poate găsi un bărbat care sa o iubesca și sa o respecte. Am avut 3 relații și după nici unul nu am suferit ani la rand cum vad ca se poarta în zilele noastre. Oamenii i'au decizii pentru ei și trebuie sa respecți asta prin urmare sa iei propriile decizii pentru tine care te avantajează. Sa nu pierzi timpul, pentru ca viata este prea scurta pentru drama!
  8. Mi-a spus ca sunt prea tânără pentru el. Eu având 27 și el 49. Dar ca mai putem discuta despre asta. Este cam nehotărât. Nici nu ma refuza, dar nici nu vorbește clar dacă vrea ceva cu mine.
  9. De unde știi tu ca nu va renunța la o armata de amante? Ți-a spus Ție? Eu nu știu nimic.
  10. O sa te anunț dacă se va întâmpla sau nu. O sa îmi găsesc pe altcineva care sa îmi placa. Dar sper ca o sa divorțeze, ca nu o sa aștept ani la rand. Un an este suficient.
  11. O sa știu dacă simte ceva pentru mine sau nu dacă o sa divorțeze și se căsătorește cu mine!
  12. Nu stiu. Dar mi-a scris sa ne vedem. Ideea este ca putea sa nu îmi scrie sau sa caute pe altcineva. Sunt sigura ca are și alte opțiuni.
  13. Zice că nu plătește bani pentru sex, banii îi dă ca pe un cadou.
  14. Sa supărat ca i-am spus ca merit mai mult decât niște bani și nu o sa ne mai vedem. Și nu mai vrea sa vorbească cu mine. Ma întrebat dacă îmi place sa fiu cu el, și i-am spus ca asta nu contează pentru ca el nu poate sa stea cu mine. A spus ok, și sa terminat.
×