Sari la conținut
Forum Roportal

andreeaiovan

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Irelevant

Despre andreeaiovan

  • Rang
    Ghiocel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. andreeaiovan

    Bratara aur cu snur

    Creaza-ti o bratara aur cu snur dintr-un model elegant cu forme de avion, ursulet, inimioare sau bilute. Aurul este un material nobil si va impresiona mereu prin forma si coloritul sau, putand merge un pas mai departe si sa o gravati cu numele vostru sau un mic mesaj motivational care sa va motiveze in zilele mai putin vesele. Indiferent de ce accesoriu alegi sa cumperi, important este sa il porti cu incredere si sa iti asumi gusturile si placerile in materie de accesorii si haine. Renunta la inhibitii si incojoara-te de haine si bratari care sa iti completeze personalitatea.
  2. andreeaiovan

    Aranjament flori trandafiri sapun

    Daca vrei sa iti schimbi aspectul camerei tale sau sa iti decorezi o incapere pentru un eveniment la care ai invitati, iti recomandam un accesoriu de decor elegant care poate fi folosit la diferite ocazii. Aranjament floral trandafiri sapun. Da, ai auzit bine. Aranjament floral trandafiri din foita de sapun, sub diferite forme precum cufar, buchet sau aranjament din ziar elegant. Buchetele pot fi create din cate bucati doriti si din culori diferite. Poti sa iti creezi 2/3 sub o anumita forma, din culorile care iti plac, pentru o incapere de evenimente si 2/3 sub o alta forma si colorit pentru camera ta. Creaza-ti universul din juru tau dupa preferintele tale.
  3. andreeaiovan

    Bratari personalizate

    Una dintre pasiunile mele mari o reprezinta bratarile personalizate. Am inceput acest hobby pentru ca era plictisita de modelele banale din magazine care nu iti inspira nicio emotie si au acel aer de produs intr-o fabrica doar pentru profit. Un accesoriu trebuie sa iti inspire o anumita emotie pentru a-l purta cu drag si nu doar ca sa ai ceva la mana. Daca vrei sa impresionezi la o intalnire de business, iti recomanda bratari aur gravate, aurul fiind un metal pretios care a avut mereu un impact emotional puternic. Indiferent de bratara alegi sa porti, poart-o cu incredere si mandreste-te de alegerea facuta. Fa-o unica si graveaza-ti numele tau pe pe ea.
  4. Amprentahandmade s-a nascut din dorinta de a oferi bijuterii unice si elegante tuturor. O alternativa perfecta bijuteriilor plictisitoare din magazine sunt bratarile personalizate. Alege dintr-o gama variata de modele din fir de matase reglabil si accesorii din aur/argint. Gravarea se realizeaza prin laser astfel incat nu raman margini ascutite si nu se simt la purtare. Bijuterii sunt din aur sau argint veritabil, compania noastra avand dreptul de a comercializa metale pretioase. Va oferim de asemenea si buchete flori sapun din mai multe culori, rosu sau albastru si format din mai multe bucati 4,5 sau 6 bucati. Sunt un aranjament floral perfect pentru orice ocazie, indiferent ca este nunta, botez, sau onomastica. Va oferim si trusou botez baiat sau fetita, lumanare de botez si alte accesorii personalizate precum tricou personalizat sau jambiere.
×