Sari la conținut
Forum Roportal

adiadi123123

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adiadi123123

  1. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    Salut. am si eu o problema cu masina , passat b6 2006, 2.0 tdi 140 cai. m a lasat in drum, mi a scos fum albastru enorm in spate si mi se tura singura pe la 2 mii de turatii. Unii mi au spus c ar fi turbina, dar daca era stiu ca tot putea sa porneasca, apoi am vazut ceva pe net cu valva pcv si mi apareau simptomele pe care le am avut si eu, acum nu stiiu care din ele poate fi sau daca este si altceva. tot in aceeasi zi imi tot aparea martorul de bujii in bord, adica ala cu egr infundat si nu se tura mai mult de 2 mii turatii, am oprit o, apoi am pornit o iar, si si a revenit . vreau s o duc la service si voiam sa stiu cam ce ar putea avea sa fie ceva foarte costisitor sau ceva simplu. am apucat si sa filmez ultima faza in care mi scotea fum si se tura singura, iar de atunci nici c a mai pornit.
  2. adiadi123123

    Cum pot scoate banii din skrill

    Pentru cunoscatori, cine stie cum pot sa fac sa scot banii din cardu skrill pe cardu revolut. Stiu ca vreti sa spuneti sa i bag undeva la pariuri si sa i scot da eu vr sa i dau pe card pentru c am nevoie sa platesc cu cardu si nu pot pune bani pe acel card de revolut. Stiu ca apare acolo sa i dau si mi spune ca mi vin in cont dupa 3 zile poate si mai mult, dar eu vreau sa stiu cum pot sa i scot mai repede sau sa i dau pe alt site si de acolo pe card . Cine stie sa mi spuna.
  3. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    dau teapa si fac ce vreau :)) daca vreau, dar imi merge bine masina ii pun turbina si as tine o tot pe asta. da nu stiu ce ar mai putea sa ma lase. sa ma enerveze daca nu mai ma lasa nimic si merge e ok . sa fim seriosi se simte diferenta enorma cand mergi cu o masina oarecare renouri d alea vechi si toate astea. si cand mergi cu una smechera asa. cum ar fi a mea. se simte diferenta la confort la cum merge la tot
  4. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    pai tu ce spui ca este indicat sa mi iau? benzina sau diesel. pai normal ca spun de vag sau de ceva misto. cand mergi se simte diferenta la tot la confort la cum trage. cand mergi cu un reno si cand mergi cu un passat sau audi motor 2.0 , iti vine sa borasti cand mergi cu alea. c am si mers. nu se compara e ca si cand ai spune caruta vs ferrari, stiu ca poate fi mai rezistenta aceea. da cica dieselu nu e pentru oras ca l infunzi ca se strica si nu stiu ce. si autobuzele sunt pe diesel si merg tot orasu bara la bara , oare si acolo se strica? si uite cum lauda asta benzina si ce ai spus tu despre ea mai sus :)) trebuie sa ii schimb turbina acum, un vecin mi a zis ca s a dus linia. ca se aude putin diferit fata de cum trebuia sa se auda iar mecanul spunea ceva de biela. tu ce zici pot sa mai merg mult cu ea dupa? si s o dau
  5. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    pai da , voiam gpl dar voiam sa stiu si cat de bine trage, fara turbo, in grupul vag nu mai e nimic cu injectie indirecta? eu merg si mult in oras. la disel , mereu schimbare in turatii mari, sa mergi cu doar peste 2 mii de turatii, vreau sa stiu si eu cum mergi cu 2 mii de turatii bara la bara mereu, cu asta tre sa mergi si la drum lung si intins, nu in oras bara la bara sau pur si simplu in oras unde opresti mereu , multe opriri porniri, opresti de multe ori.
  6. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    la benzina n ai asa multe si scumpe de reparat. dar vreau si eu cateva masini si motoare sa se potriveasca cu o instalatie de gaz si sa fie si mai mari. 1.9. 2.0.
  7. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    pai turbina e clar , c a venit un mecanic si s a uitat la ea, dar acum nu stiu daca s o mai fi stricat si motoru pe langa turbina, eu am vazut ca inca invarte, s ar putea sa fie ok. benzina plus gpl parere? trage? consuma mai putin clar. la bani. iesi mai bine., dar e ok? din ce am vazut pe net am vazut ca e bun, dar voiam sa stiu, daca trage, are asa multe dezavantaje sau?
  8. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    totusi e mai rezistent din cate am auzit. toti au spus asta si la fiabilitate si injectoare, nu doar la turbina. atunci ce mi recomanzi? eu vreau sa i fac acum turbina .
  9. adiadi123123

    Un mecanic bun ?

    da mi s a oprit si mi a scos fum albastru pe toba si acum ca i am dat odata s o pornesc mi a pornit c am incarcat bateria de la alta masina imi scoate fum pe sub capota dar asta nu stiu de ce si la fel facea si atunci. trebuie s o duc la service , dar trebuie sa stiu si ce are, sa i pun testeru pe ea sa mi spuna , nu sa mi spuna cei de la service ca mai are si altceva pentru a lua banii si ea de fapt n are. motorina , lasa mi un insta ceva sa vorbim daca vrei. si m as gandit la un 1.9 sa mi iau pentru ca astea 2.0 se strica repede si daca pica turbina la ele platesc toata masina.
×