Jump to content
Forum Roportal

Maeve.

Full Members
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Maeve.

 1. Maeve.

  Acu la moment

  Alta viata cu ventilator...
 2. Timpul alocat orei de romana poate fi alocat altei activitati. Eu uram orele de stiinte. Nu m-au ajutat cu nimic. Stateau sa imi futa media.
 3. Maeve.

  Acu la moment

  Privesc cerul cu ai lui nori pufosi. Vad cum apar stelele si dispar in functie de miscarea norilor. Aproape ca in viata. Momentele magice apar si dispar in functie de oameni. Frumos e Luceafarul la 2 noaptea.
 4. https://youtu.be/7SHJkVBEqNg
 5. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  De unde stii ca nu am ceva mai bun de facut? Cine vrea sa iasa la suc cu mine, sa trimita video de prezentare pe pm. Vad ca treaba devine serioasa pe Roportal
 6. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  Nitel 36 38 40? Presupun ca in Bucuresti esti ca nu aveai cum iesi cu Nicolae altminteri.
 7. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  Ah, dragut. Dar alte subiecte in afara de psihologie clinica. Ca nu stiu d-astea. Si cati ani ai pana la urma? 20 30 40 50? O duc bine pe Roportal. Nicolae ma invita la suc, la badminton, imi propune sex in schimbul meditatiei in Java. Arpad vrea sa discute cu mine psihologie ca ii sunt simpatica. Uite asa se umple un topic cu nspe mii de pagini. Nu aruncati cu rosii!
 8. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  Nu stiu. Pe mine m-a pasionat dezvoltarea personala o scurta perioada de timp nu psihologia clinica sau psihiatria. Asa ca nu am ce sa iti raspund.
 9. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  Eu intru pe forum ca sa ma relaxez, nu ca sa emit diagnostice. Vrei psihologie, fa topice pe aria aferenta. Oricat ma enerveaza pe mine Nicolae cu ineptiile lui, el nu e cobaiul tau sau al altuia.
 10. Maeve.

  Unde mai gasim femei serioase?

  Arpad esti bipolar? Sau nehotarat? Initial ai zis ca are ceva probleme din spectrul asperger acum ca e normal. Eu am zis cum e din postarile lui si am punctat cu argumente. Da asta e. Nicolae, ai facut destul misto de noi. You can come out now.
 11. Da, e bine. Ca e si racoare acolo. Acasa mor de cald oricum ca nu am AC. Da, si mie mi-era teama de iesit dar asta e. Tre sa merg inainte.
×