Jump to content
Forum Roportal

observant

Advanced Member
 • Content Count

  1,425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by observant

 1. Voi posta aici cateva meme care mi-au atras atentia. Prilej pentru introspectie, extrospectie si interspectie, ahahahah.
 2. observant

  Jurnal memetic

  "Exista un iad, aici pe pamant, si diavolii sunt prigonitorii in sutana" Voltaire, Maxime si cugetari, Ed.Albatros, 1974, p. 165
 3. observant

  Coronavirus la zi

  Adica daca se atinge un prag de 70 la suta, vaccinul brusc incepe sa functioneze peste tot, iar daca nu se atinge pragul de 70 la suta, el nu functioneaza? De unde stie vaccinul individual ca pe scara larga s-a atins pragul, si poate sa treaca pe optiunea "functional" in sfarsit? Comunica unele cu altele? Nu e mai simplu sa observi ca este vorba de o minciuna a producatorilor, care doresc sa castige cat mai multi bani de pe creduli/populatii? Bani, care inseamna acces la resurse si putere. Repeta dupa mine: banii sunt cheia tuturor misterelor. Dar stiam ca ai o capacitate redusa de analiza si procesare, nu ma mira raspunsul tau alogic. De unde sa stii tu de aplicarea principiilor briciului lui Occam sau "burden of proof" in procesul corect al gandirii critice. Te depasesc astea din toate directiile!
 4. observant

  Descoperiri muzicale

 5. observant

  Coronavirus la zi

  Daca vaccinarea ta te apara de boala, de ce nu te relaxezi? Daca nu te relaxezi, speriata ca nevaccinatii ti-ar putea da boala desi esti vaccinata, atunci vaccinul tau nu functioneaza. Si daca nu functioneaza, de ce o faci?
 6. observant

  Coronavirus la zi

  Cum se numeste cartea?
 7. observant

  Jurnal memetic

  Oua Faberge de la Muzeul Faberge din Sankt Petersburg.
 8. observant

  Descoperiri muzicale

 9. observant

  Descoperiri muzicale

 10. observant

  Original vs. Cover

 11. observant

  Descoperiri muzicale

 12. observant

  Descoperiri muzicale

 13. observant

  Descoperiri muzicale

 14. observant

  Descoperiri muzicale

 15. observant

  Descoperiri muzicale

×