Sari la conținut
Forum Roportal

Lex567

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Irelevant

Despre Lex567

  • Rang
    Boboc
  1. Lex567

    China-noua superputere si noua dictatura globala

    Avand in vedere in ce hal este societatea occidentala in ziua de azi, China reprezinta un contrabalans si chair o salvare.....in China sunt probleme si anormalitati normale, in occident sunt anormalitati anormale! (Si apropo, asta o spun desi nu sunt un om foarte conservator).
  2. Lex567

    Am nevoie de niste sfaturi

    Care e raspunsul atunci?
  3. Lex567

    Am nevoie de niste sfaturi

    Evident ca nu ar trebui sa renunti la ceea ce faci si ce iti place doar din cauza gurilor rele si a celor care se cred amuzanti/fac pe desteptii mai ales avand in vedere ca pe internet oamenii sunt mult mai acizi decat in persoana. Si daca filmuletele chair nu sunt bune atunci, la fel cum a spun cineva mai sus, intodeauna este loc pentru inbunatatire ...............si inca ceva: poti practica un anumit lucru chair daca nu esti foarte bun la el ca doar nu sunt toti regizorii demni de premiul Oscar/Emmy sau toti care practica un sport din placere la nivelul un sportiv de talie internationala etc.
  4. Lex567

    Nu ma regasesc in lumea de azi

    Si eu am aceeasi 'problema'. Nu pot sa spun ca nu imi place nimic la epoca moderna dar imi displace foarte mult directia in care se indreapta lumea si ce ne asteapta. Trimite-mi un mesaj privata daca vrei sa discutam.
  5. Un moft/chestie usurica sau chair este ceva necesar si care te ajuta foarte mult? Intreb mai ales pentru ca ma gandesc sa urmez aceasta cariera.
  6. Lex567

    A murit si al patrulea val de feminism !

    A murit? Chiar si daca ar fi adevarat nu ne ajuta cu nimic din moment ce efectele nocive ale lui (feminismului) au efectat cam toate femeile si cam toata societatea.
  7. In special in privinta navetei? In domeniul meu, daca lucrez pintr-o agentie, ar fi posibil sa imi iau liber chair si o saptamana in fiecare luna...dar ar fi de ajuns petru facultatea de fizioterapie? Am discutat acum cativa ani cu cineva care a incercat asta cu facultatea de asistenta medicala si ea a spus ca nu a rezistat navetei + job in UK + copil mic (eu nu am copii).
×