Jump to content
Forum Roportal

calin_tm

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Irelevant

About calin_tm

 • Rank
  Boboc
 1. calin_tm

  Promovarea angajatilor

  Pai momentan ma pregatesc sa angajez 3-4 oameni. Nu prea mult!
 2. calin_tm

  Promovarea angajatilor

  In primul rand ma gandesc sa promit prin contract un 20% din profitul firmei, sau o anumita cota parte pentru a responsabiliza oamenii. Adica sa mergem pe o idee mai degraba de parteneriat decat de angajat. Voi ce ziceti de o astfel de masura ?
 3. calin_tm

  Contract de munca plata cu ora

  Este mai complicat pentru ei , nu stiu daca s-ar mai complica ei pentru a face chestia asta :)
 4. calin_tm

  Contract de munca plata cu ora

  Am o firma in domeniul IT care desfasoara activitati de training: cursuri de programare in Java, Python, C/C++ etc. Ma intereseaza daca se poate incadra un angajat cu contract de munca de tip plata cu ora: adica el lucreaza pe saptamana 4 ore sa zicem (tine doar un curs), si face asta doar in anumite perioade ale anului, atunci cand se strange o grupa pentru cursul sau. Sa fac contract de munca chiar si de o ora pe zi mi se pare cam mult, sincer. In invatamant exista o astfel de forma de incadrare din cate stiu. M-ar interesa detalii si cum se poate implementa un astfel de contract. Va multumesc!
 5. calin_tm

  Promovarea angajatilor

  Am infiintat o firma de IT anul trecut spre sfarsit, iar acum ma aflu la momentul in care trebuie sa ma extind si sa incep sa fac primele angajari. Am deschis acest topic deoarece am realizat ca pe langa salariu sunt si alte elemente importante pentru un om la locul de munca, in a-l pastra pe termen cat mai lung. Ce v-ar determina pe voi sa ramaneti cat mai mult intr-o companie ?
×