Sari la conținut
Forum Roportal

AnaT

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Irelevant

Despre AnaT

  • Rang
    Ghiocel
  1. AnaT

    Steatoza hepatica

    Multumesc pentru raspuns maverick. Ambii doctori sint gastroenterologi. Ma sperie f mult terapia cu prednisol si m-am bucurat un pic cand mi-au dat Ursofalk dar intr-adevar la hep autoimuna corticoterapia este singurul tratament. Ambii mi-au spus insa ca nu e cazul. As vrea sa merg la un spital in Europa pentru a treia opinie de tratament dar nu stiu unde.
  2. AnaT

    Steatoza hepatica

    Buna Am fost diagnosticata cu hepatita autoimuna. Analizele care au dus la diagnostic: ALT- 86, AST - 66, GGT-76, Alfa2-macroglobulina - 1.4, Trigliceride steatoscreen - 193. ANA si ASMA - pozitivi. Fibromax : F0, A1-A2, S3, NI, H0. Am primit insa doua tratamente diferite de la 2 medici: 1) ursofalk - 4cp pe zi 2) usofalk 3cp /zi + sargenor 2 fiole/zi + omacor 2 cp /zi + lagosa 2cp /zi Ambele pentru 3 luni mentionez ca am 83 Kg Am citit prospectul Omacor si nu sint sigura ca este indicat la steatoza mea si in plus nu stiu care este dozajul corect pentru ursofalk. Orice parere este binevenita. Multumesc!
  3. AnaT

    Hepatita autoimuna

    Buna voxx La ce spital din strainatate? Si eu vreau sa fac acelasi lucru
  4. AnaT

    Ciroza hepatica autoimuna

    Buna Ma puteti indruma catre un doctor care imi poate da tratament si poate tine sub observatie hepatita autoimuna? Deasemenea aveti idee despre un centru de diagnoza si tratament in Europa? As vrea sa incerc si pe alte meleaguri..
×