Sari la conținut
Forum Roportal

david maria

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Irelevant

Despre david maria

  • Rang
    Boboc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    In relatia mea, sexul a ajuns nu pe locul 2, pe ultimul loc. Nu imi mai place sa fac sex cu partenerul meu si, oricat de bun ar fi cu mine, oricum ma ia, oricum se poarta, si credeti-ma ca se poarta incredibil de frumos, nu reusesc sa fac nimic in privinta asta. Am facut sex de multe ori fara sa-mi doresc, doar ma prefaceam ca e ok, ca sa-i fac pe plac pt ca nu voiam sa-l vad ca sufera. Nu voiam sa fiu atrasa de acest dentist, sincer, nu stiu ce mi s-a intamplat, a fost ceva de moment peste care imi doresc sa trec urgent si nu reusesc, ma gandesc la el intruna. Nu vreau sa ii fac rau prietenului meu, dar nici nu stiu cum sa ies din incurcatura. Momentan, nu pot renunta la el, mai am de facut un control in martie care e obligatoriu, pe urma nu mai conteaza, il schimb si gata. ideea e sa scap de gandurile care nu-mi dau pace si sa pot fi fericita in relatia mea. Am vb cu iubitul meu despre sex de N ori, insa nu s-a rezolvat nimic. Il iubesc foarte mult, dar, poate pt ca partea asta nu merge, de aceea s-a ajuns la alte ganduri din partea mea. Nu vreau sa-l insel. Am constiinta inccarcata numai pt ca ma gandesc la celalalt si la faptul ca nu e ok, de gresit nu vreau sa ii gresesc deloc. Sunt disperata pt ca nu mi-l pot scoate din minte pe omul ala.
  2. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    chestia cu banii...e tot la pachet. Nu-mi ia bani cand merg la tratamente :) ... asta ce inseamna? :)) Cat despre cafea, as fi vrut sa astept sa vad daca nu ma invita el. La un moment dat, eram pe picior de plecare si ma grabeam sa ajung la lucru si mi-a zis daca ma grabesc, daca am ceva planuri dupa si i-am spus ca merg la lucru si a zis, a ok, sa ai o zi frumoasa...si mi-a zmambit. Dupa care nu m-a mai invitat urmatoarele ture, din pacate, pentru ca, chiar as fi acceptat.Acum, mie mi-e jena sa-l invit.
  3. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Multumesc, spre pasul asta voi trece curand, o sa-mi gasesc alt medic dentist. Poate, daca nu-l mai vad, trec peste toate astea si va fi mai ok. Toate cele bune !
  4. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Da, ai dreptate. Nu o sa ii spun, clar nu voi face asta. Si nu,nu am gresit niciodata prietenului meu cu nimic, dimpotriva, mereu am fost ok, chestia asta cu fiorii mi s-a intamplat doar acum, cu el, pentru ca avtu grija foarte mare de mine mereu si pentru ca m-am simtit in siguranta cu el, am avut si o interventie mai grea, din care am scapat cu bine datorita lui. El e un om respectabil, extrem de serios, nu e fustangiu, nu pare deloc genul acela. Nu vreau sa ii gresesc prietenului meu, pt ca-l iubesc, dar s-a intamplat fara sa vreau. Ma atrage foarte mult insa nu situ cum sa fac sa scap de sentimentele astea, de ganduri,de tot. Problema asta e. Nu insist sa ma tavalesc cu el, ci doar imi doresc sa uit cumva de chestiile astea, sa fac ceva ce sa ma tempereze si nu stiu cu cine sa vorbesc, pt ca nu stie nimeni de aceasta situatie. Ma simt foarte aiurea, am constiinta incarcata, de vazut stiu ca-l voi mai vedea pe el. Nici doctorul, nu banuieste nimic, nu a fost nicio clipa sa ii dau de inteles asa ceva. Nu sunt perfecta, toti gresim, insa asta s-a intamplat brusc, m-am atasat de el foarte tare,de grija lui pt mine, de atentiile lui si asta e tot. Si nu nu vreau sa ma sexez cu toti in functie de fiori. A fost o chestie inexplicabila si nu patesc sa ma atasez de oameni, decat daca chiar simt ca e ceva si din partea lor. Eu nu stiu ce simte el. Nu stiu ce simt nici eu, e un om super ok, corect, integru si nu ar face el vreodata asta,in primul rand. Vreau doar sa ies din situatie si nu stiu cum.
  5. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Pun, pentru ca nu stiu cum sa actionez.
  6. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    nu vreau sa ma marit cu el, nicidecum nu m-am gandit la asta, ma atrage fizic si nu stiam cum sa procedez in acest sens. Sa-l las pe el sa faca ceva,sa ii dau eu de inteles... ce-i drept, e ca nu mi-l pot scoate din minte. Atata tot. Dar nu sa ma marit cu el, e pura atractie fizica si mi-a starnit curiozitatea.
  7. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    ok :))
  8. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    vreau un sfat,cum sa procedez in situatia in care ma aflu. Sa dau semne ca il plac, sa ii dau de inteles...? nu stiu cum sa ma comport, pentru ca ma gandesc des la el si nu stiu daca imi impartaseste sentimentele, daca se simte si el atras, am incercat sa descriu situatia asa cum e, ca sa intelegeti si sa va dati seama daca e si din partea lui ceva. Eu am inteles ca m-ar placea din anumite gesturi,dar nu stiu...Vreau doar sa stiu cum sa ies din situatia asta, pentru ca nu pot sa mi-l scot din minte :)
  9. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    E Pai, eu imi iubesc partenerul,dar in momentul de fata ma atrage foarte mult si doctorul. Ce simt pentru doctor, cred ca e o atractie sexuala, nu il iubesc, dar ma atrage foarte mult si a devenit o provocare pentru mine si nu-mi pot lua gandul de la el. De aceea sunt eu confuza, pentru ca nu stiu cum sa procedez. Profesia nu-i permite sa faca anumite gesturi, sa treaca peste anumite bariere, dar daca eu as sti ca-si doreste, i-as da eu de inteles sau as face anumite miscari. Nu imi dau seama daca doar cu mine e atent, sau e la fel cu toate femeile care-i calca pragul.
  10. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Sincer...da.
  11. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    are o relatie, dar nu stiu cat de ok merge, el nu mi-a vorbit despre asta, mi-a spus doar candva ca nu prea are timp de nimic cu jobul pecare-l are, ca are de lucru foarte mult si nu se mai ocupa de el,personal si are foarte multe hobby-uri si placeri din care nu a mai gustat de foarte mult timp. Nu am prea vazut poze cu ei impreuna, nu i-am vazut impreuna niciodata, niciunde. Dar din cate stiu are o relatie. Nu e casatorit, nu are copii.
  12. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Nu stiu daca e indragosteala, dar atractie fizica/sexuala este, cel putin din partea mea. De fiecare data cand postam ceva mai sexy, dadea like sau imi facea complimente sau incerca sa se agate de diverse lucruri din postari,pentru a vorbi cu mine.
  13. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Relatia merge bine, chiar am un partener ok , care ma iubeste si-l iubesc, dar ma atrage sexual acest doctor destul de mult, este foarte inteligent, atractiv si ma simt bine cu el. Astept cu nerabdare de fiecare data cand ma cheama la cabinet la control. :) Nu stiu, ma gandeam ca si el ma place si il atrag, insa e un profesionist, e dedicat carierei si nu-si permite sa faca gesturi care sa conteste acest lucru, poate de aceea nu face mai mult. Nu stiu ce ar trebui sa fac, sa-i dau de inteles cumva...nu stiu nici sentimentele lui, nu imi dau seama daca e o simpla grija doctor-pacient sau chiar e o atractie si din partea lui.
  14. david maria

    Indragostita de dentistul meu

    Salut, sunt noua si am mare nevoie de ajutorul vostru. Sunt intr-o situatie destul de ciudata, dar trebuie sa o rezolv, pentru ca nu stiu altfel cum sa scap de ganduri. In urma cu un an de zile, am cunoscut un doctor la care merg regulat pentru diverse interventii. El e un om foarte cald si bland si cu simtul umorului,dar arata si bine. De fiecare data cand merg la el la cabinet, ma simt confortabil, povestim, radem, are mereu grija de mine si...ma priveste in ochi insistent. Noi comunicam mult pe internet, pe chat, asa ca legatura dintre noi este stransa. Mereu este primul care imi vizualizeaza noile postari si ma intreaba diverse lucruri despre mine sau isi arata grija fata de mine des, dupa interventii, cum ma simt, daca e in regula totul etc (asta probabil e si normal). Acum, problema e ca ma atrage chiar tare si ma gandesc des la el. Nu am de gand sa ii spun,bineinteles, dar nici nu stiu cum sa procedez. Eu am o relatie de 3 ani de zile si cred ca si el, dar nu stiu exact starea lui sentimentala, casatorit sigur nu e, nu are nici copii. Ce ma sfatuiti? Cum credeti ca as putea proceda in aceasta situatie? Credeti ca ma place si el?
×