Sari la conținut
Forum Roportal

Dmz123

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Irelevant

Despre Dmz123

  • Rang
    Boboc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Dmz123

    Salate de toate felurile

    Salată cu spanac şi halloumi Ingrediente 200 de grame de brânză halloumi 250 de grame de frunze de spanac tânăr (poate fi şi baby spinach) 2 portocale medii câteva boabe de rodie câteva frunze de mentă proaspătă 2 linguri de ulei de măsline zeama de la jumătate de portocală Preparare Taie brânza halloumi în felii egale si pune-o pe grill pentru 3-4 minute, până se rumeneşte pe ambele părţi. Pune frunzele de spanac într-un bol, adaugă portocalele tăiate felii, menta şi boabele de rodie. Aşază brânza rumenită deasupra şi stropeşte cu zeama de portocală şi uleiul de măsline şi maestecă uşor, fără ca brânza să se sfărâme. Asta este tot, in doar câteva minute te poţi bucura de o cină uşoară şi delicioasă. Merita incercata!
  2. Dmz123

    Poze catei

    cat de mult spatiu trebuie sa ai in casa...de fapt in curte pentru un caine ca asta :)))
  3. Dmz123

    ADOPTIE Motanel 2.5 luni

    este foarte dragalas, de unde sunteti?
  4. Buna ziua! As dori sa-i cumpăr copilului un echipament sportiv pt baschet. El susține că si-au cumparat cativa dintre colegii lui de pe https://www.bravosport.ro Ati facut cumpărături pe acest site? Cum sunt produsele? Termenul de livrare cam care este? Ati fost mulțumiți de alegere?
  5. Dmz123

    Idei

    As mânca orice dar sa nu gătesc eu :))) glumesc. Sarmale sau ardei umpluți ar fi minunat daca asa avea acum.dar ma multumesc cu salata pe care o am în fața:)))
  6. Dmz123

    Ce mananca romanii: Paine cu Slanina si Ceapa

    Preferată mea.nu cred ca este prea sănătoasă șuncă, dar daca nu este consumată în exces nu cred ca e o tragedie sa.ti satisfaci mofturile din cand in cand
×