Sari la conținut
Forum Roportal

DeltaFitz

Members
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DeltaFitz

  1. DeltaFitz

    Antibiotice help

    Buna ziua in cat timp încep să își face efectele antibioticele in cazul infecții genitale?..am luat în seara aceasta a doua doza și nimic nu s a schimbat..am de luat 7 zile..
  2. De ceva timp...mama a aflat de iubitul meu..iar ea nu îl acceptă .îl jignește .îl face tigan,sarac,prost....iar eu ii spun mereu lui ceea ce zice mama..deși eu nu renunț la el..mamei îi zic ca suntem doar amici acum. Că nu prea mai ies cu el .dar numai cu el ies. Incerc sa o impac și pe mama și pe el..dar el nu mai suporta înjurăturile lui mama..deși eu mereu i am fost alaturi lui...am incercat sa îl impact..am fost sinceră...dar eu acum chiar nu mă mai vrea...și. Nu știu ce să mai fac..zice că e vina mea..cand eu nu am nicio vina.:(( Vreun sfat?
  3. DeltaFitz

    Help

    Am nevoie de răspuns nu de prosti
  4. DeltaFitz

    Help

    Buna! Am 16 ani și am fost acum 3 săpt la mare .am avut un fel de mini răceală la ovare de la apa rece..mă durea burta și mergeam mereu la toaleta. După care menstruația a ținut 4 zile..dar maro.. Iar de atunci mi au apărut multe coșuri pe fata..doar pe fata..și am doar noaptea gaze vaginale..însă fără miros..și o scurgere alba brânzoasă ,iar la contactul sexual mă ustura .. Ce pot sa fie acele gaze vaginale?
  5. DeltaFitz

    Buna!

    Am un telefon mai ciudat ..iar de curând i am pus folie de sticla .însă aceasta sta dezlipita (are bule de are) de jur împrejurul telefonului pe margini..cei de la GSM mi ai zis că nu se va desface..Am telefonul curbat și nu au avut ce să îmi faca..credeți că mă va tine macar 3-4 luni.??
  6. DeltaFitz

    Buna!

    E un căcat de Vodafone și nu am găsit nimic.
  7. DeltaFitz

    Help

    Bun..deci,eu și iubitul meu suntem împreună de 10 luni și ceva Recent,ai mei m au prins fumând,și au și aflat de relație..nu îmi mai dau voie nici sa ies afara cu el...vin ei sa mă ia de la școală.. Nu stiu ce sa mai fac,crede ți mă..i am explicat mamei și tot spune că o sa trec peste ..că asta e..că nu vrea sa mă lase cu el și o să trec peste.. Am vb cu ea..nu vrea..iubitul meu mi a luat și un ceas..și tot nu a fost impresionata.. Ajută ți mă..cu un sfat orice
  8. DeltaFitz

    Help

    Ai mei vor facultate..bla bla bla..
  9. DeltaFitz

    Ajutor urgent va rog?

    Nu se va întâmpla.
  10. DeltaFitz

    Ajutor urgent va rog?

    Buna! Va rog,îmi puteți spune cum as putea sa ajung in spital,și da va rog,nu credeti că sunt nebuna pt că nu sunt.! Am motive personale! Cum as putea ajunge in spital fără să îsi dea seama cineva că e totul plănuit? Și aș vrea metode care sunt eficiente și nu prea dureroase sau care îmi pot lasa urme sufletești!
  11. DeltaFitz

    Ajutor urgent va rog?

    Nu doamne ferește.
  12. DeltaFitz

    Ajutor urgent va rog?

    E greu de explicat...am avut o întrebare mai veche la care te poți duce și vei înțelege de acolo..prima mea întrebare!
  13. DeltaFitz

    Help

    De la ce vârstă poți merge singur la Urgente?
  14. DeltaFitz

    Help

    Unul de la Vodafone
  15. DeltaFitz

    Help

    Nu sunt genul de om să cer prea multe.
  16. DeltaFitz

    Help

    Eu sunt la cel mai bun liceu din oraș,el la unul mai slab.Doar că,deși nu are note prea bune,e super deștept,se descurca in orice situație.. Plus..că el este puțin cam scund pe lângă mine(8 cm diferenta) deși nu asta este important.. Este și puțin mai sărac pe lângă mine..iar mama mea este genul ăla de om care are standarde tâmpite..ea vrea băiat de doctor..profesor..deși eu consider că nu statutul social al părinților contează.
  17. DeltaFitz

    Help

    Contează..dar trebuie să îmi respecte și mie deciziile.
  18. DeltaFitz

    Help

    Nu pot .Am abia 16 ani iar iubitul meu 17 jumătate. As face-o daca as putea.
×