Sari la conținut
Forum Roportal

Gaslight

Advanced Member
  • Număr conținut

    2088
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    12

Orice postat de Gaslight

  1. Și tu ce zici? Sunt cadou sau contravaloarea prestațiilor sexuale?
  2. Gaslight

    Despre învaţământul românesc

    Poate au gând să-i pună mătura în mănă să mai strângă gunoiul pe care l-a făcut. Pe mine m-a șocat afirmația că educația copiilor nu are nicio legătura cu toaletele din curte. Este evident că tot ce oferă școala are legătură cu calitatea educației, că nu-s mulți copii cărora să le salte inima-n piept când merg la scoală, ba chiar aș spune că le saltă în sensul unui atac de cord.
  3. Ca femeie, într-un fel închei relația cu un om normal, civilizat, și în alt fel cu unul sărit de pe fix. Cât este de sărit de pe fix, crede-mă, nu vrei să aflii niciodată. Pentru început dispari de pe rețelele sociale pentru că se va plictisi urmărind când nu are nimic de urmărit, iar în al doilea rând nu te afișa prin oraș cu un nou iubit (dacă ai), pentru că asta îl va înnebuni probabil și mai mult. Fii discretă în special față de prietenii comuni, care il pot ține la curent cu noutați despre tine. Fă și plângere la poliție (chiar mai multe dacă este nevoie), dar nu miza prea mult pe sprijinul acesteia.
  4. Gaslight

    Curtatul femeilor în 2021

    Poate sunt impliniti doar pe plan sexual și le ajunge. Planul emoțional nu-i pentru oricine
  5. Gaslight

    Cum deosebim amabilitatea de invitatia la flirt?

    Ar putea fi daca respectivul are patru clase si a mers la Dedeman în pantaloni scurți si în maiou
  6. Gaslight

    Cum deosebim amabilitatea de invitatia la flirt?

    Daca ea este deosebit de prietenoasa nu este deloc ușor să-ti dai seama, dar trebuie să fii atent la detalii. Mai exact trebuie să observi dacă răspunde în detaliu la întrebările tale, și dacă îti pune și ea intrebări mai ... personale. Adică dacă simti că este în mod sincer interesată de ceea ce iti place, de pasiunile tale etc.
  7. Gaslight

    Conteaza trecutul fetelor ?

    Salut-o și treci mai departe
  8. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    Dorea sa le capteze atenția, sa se dea importantă minimalizându-te pe tine. Cu siguranță ai mai întâlnit oameni care atunci când sunt într-un grup mai mare monopolizeaza discuția si vorbesc tare vrute și nevrute, neavând simțul penibilului. Ai intruit bine, vorbește tare tocmai pentru a te face de ras deoarece știe ca te temi de asta. Stia și fără sa i-o spui tu, iar când o rogi sa vorbească mai încet ridica și mai tare tonul tocmai pentru ca prietenele tale sa audă discuția. Pur și simplu se da în mod intenționat în spectacol și te umilește de fata cu ele tale pentru a le arata ca ea este vioara întâi și pentru a distruge prietenia dintre voi. Ea merge cumva pe principiul eu te-am făcut, eu te distrug. Daca ai impresia ca nu este un comportament calculat și intenționat, te înșeli. Singura soluție este sa fii cât mai discretă fata de ea și să-ți ții prietenele departe. De asemenea, nu o crede când îți va spune "vreau sa fim prietene". Este doar un mod de a te trage de limba și de a-ți observa punctele slabe.
  9. Nu se pune problema de bine sau rău. Faci ce vrei, ce simți, ce poți. Nu te grăbi sa o ierți dacă nu simți asta, pentru ca iertarea se face in timp, nu de pe o zi pe alta. Și eu cred ca au spus adevărul în ceea ce privește relația lor. Cu toate ca nu au nicio scuza, trebuie sa recunoști ca ai și tu o parte din vina plecând sa lucrezi în străinătate și lăsând cumva copilul în grija amândurora. Te-ai gândit ca te întorci după câțiva ani și totul va fi ca în ziua în care ai plecat? Întâmplarea a făcut ca soțul sa te însele cu mama ta, dar ar fi făcut-o probabil cu oricine.
  10. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    Sunt destule mame "adevărate" care-și abandonează copiii la naștere sau care ii abuzează fizic si psihic. Ai impresia că fetele abuzate sexual de tată sunt înfiate? Pentru a infia un copil trebuie în primul rand sa fii om.
  11. Eu n-aș fi chiar atât de sigur deoarece este tatăl copilului tău, iar dacă îl iei fără acordul lui cred că se numește răpire. Una peste alta, va trebui să aveți un contact limitat ținând cont că aveți un copil împreună.
  12. Gaslight

    Cum sa procedez

    Ba ți-a dat suficient de înțeles (și chiar mai mult), dar acum, după ce te-ai văzut scăpată de el, te amăgești că nu a fost așa de rău și te bate gandul să mai încerci o dată. Mai mult, ai iluzia că o să vizitezi gratis Suedia. Ei bine, nimic nu este gratis, și când te întorci, dacă te mai întorci, o să deschizi o nouă discuție despre ce ți s-a întâmplat pe acolo. Singurul mod decent în care poți vedea gratis Suedia este din fața calculatorului.
  13. Gaslight

    Armata romana

    Sincer sa fiu, nu prea mi-am pus problema, dar sunt destule femei care vor ca partenerii lor sa fie eleganti, aranjati și (direct sau indirect) le cer asta. Unii ar face multe lucruri pe care le dorește partenera sau pe care cred ei ca le dorește, iar de la a te aranja ceva mai mult pana la a merge la salon, nu-i decât un pas. Daca femeile își doresc un bărbat sensibil, elegant si fără par pe corp, unii ar face multe pentru a avea o partenera.
  14. Gaslight

    Armata romana

    Aici e și vina unor femei care se uita cu lacrimi în ochi la prea multe telenovele și filme siropoase si vor bărbați care sa plângă cu ele. Părerea mea este ca barbatii vor deveni mai feminini cu cât femeile se poarta mai masculin.
  15. Gaslight

    Tutorial Barbati de evitat

    Nu, ci faptul ca îi cerea să pună el perdelele
  16. Gaslight

    Tutorial Barbati de evitat

    Îți dau un singur exemplu de perfectionism în curățenie: fosta soție a unui amic spăla geamurile și perdelele săptămânal și aspira o data la doua zile. N-au rezistat decât vreo doi sau trei ani împreună.
  17. Gaslight

    Armata romana

    Desi nu am barba si n-am avut niciodata, imi mai pensez si eu cele cateva fire mai închise la culoare de pe obraji, altfel ar trebui sa ajung prea sus cu lama de ras. In plus, consider de bun simt tunderea sprancenelor și a parului din nas si din urechi, dar acasa, nu la salon. In rest, sunt de acord cu tine.
  18. Gaslight

    Tutorial Barbati de evitat

    Nu cred ca ți-ai dori să ai o relație cu o perfectionistă
  19. Gaslight

    Cum sa procedez

    Zici tu ca nu este o reacție exagerată?
  20. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    E complicat. O explicație ar fi ca probabil a crescut într-un mediu similar și a trebuit sa se adapteze la el manipulandu-i pe ceilalți, iar în timp și-a perfecționat tehnica și manipularea a devenit o parte din personalitatea ei.
  21. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    Nu trebuia. Ți-a scris pentru a te mai manipula încă o dată și pentru a mai obține o reacție din partea ta, reacție pe care i-ai oferit-o pentru că așa te-a crescut, așa te-a învățat. Nimeni nu o ignoră pe mami, altfel urmează iadul Ea te manipulează telefonic și/sau în scris. Cât timp îi răspunzi știe că încă are putere asupra ta și stă liniștită, dar te mai bombardează din când în când cu mesaje. Dacă vrei să se oprească trebuie să te oprești tu pentru că nu-ți va scrie toată viața dacă o ignori, ori asta o doare cel mai mult. Schimba-ți adresa de e-mail, numărul de telefon și toate conturile pe care te poate contacta, dar cu siguranță nu va renunța ușor și o perioadă va încerca să dea de tine prin orice mijloace.
  22. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    Îți amintești cum se ruga cerbul de Harap - Alb să iasă din groapă chipurile pentru a-l vedea, dar în realitate pentru a-l omorî cu privirea? Am întâlnit câțiva oameni care se purtau frumos pentru a te mai tine puțin lângă ei ... să te mai poată abuza încă o dată
  23. Gaslight

    De ce familia mea se poarta asa?

    Foarte bine ai facut. Trebuie sa impui niste limite si sa le respecți inclusiv tu insati.
  24. Gaslight

    Sunt gata?

    Dacă ele află că este atras și de bărbați, îl vor părăsi instantaneu, dar cum altfel să procedeze pentru a-și descoperi sexualitatea?
×