Jump to content
Forum Roportal

Çukur Bitmesin

Silver Member
 • Content Count

  3,118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Çukur Bitmesin

 1. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Poate nu a murit de covid? Putea să de-a colțul, de exemplu, de ciuda că are prea puține laicuri.
 2. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Vezi că poate te crede cineva, Olga. Din salariul normal nici o companie nu plătește asigurarea de sănătate. Se oferă medcare doar pentru posturi inalte, de la management in sus. Sau pentru specialiști rari de care chiar au nevoie. E adevărat că fiecare poate plati asigurarea separat, dar din ce să o plătești dacă ratele la creditul de studii se duc până la 15-20 de ani după ce termini facultatea? Daca tu ești privilegiată, nu toți americanii sunt. Și, așa jegos cum zici tu că e sistemul sanitar din România, diferența între noi și voi e că , dacă aici ajung la spital și trebuie sa fiu spitalizată câteva zile, nu mă costă nimic. Pe un american îl costă câteva mii de dolari. Nu mai continui că nu are rost. Oricum eu îți doream/doresc binele, nu am înțeles de ce te-ai atins așa.
 3. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Hai sa nu vb de State unde asigurarea medicala de stat e inexistentă... Ceea ce e trist, sper sa se schimbe asta la voi.
 4. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  In privința impozitelor pentru sănătate, nu e nici i diferență. Nu e că și cum te întreabă dacă ești nevaccinat la serviciu și apoi îți dau câteva sute de RON in plus pe lună, că ce rost are sa mai plătești impozit la sănătate, oricum mori, așa nevaginat....
 5. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Zău e singurul argument cu care puteai veni? Poza nu e relevanta, oamenii fac manifestații azi și pentru dreptul de a purta papuci de casă pe patinoar. Edit-scos poza din citat cf RF
 6. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Eu cea mai mare înverșunare am văzut-o la pro vaccinisti.
 7. Çukur Bitmesin

  Evitati cuvintele DA si NU

  Ho ho ho Taci și faci?
 8. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Propun ca in loc de persoane vaccinate sa folosim termenul vaccinuri personalizate, că să îi mai scadă tensiunea lui Rayn că tare se mai înverșunează.
 9. Çukur Bitmesin

  Ce te-a facut sa razi azi?

  ★– Iubire, îți aduci aminte ce bine era acum 10 ani? – Dragule, dar noi nici nu ne cunoșteam pe vremea aceea! – Exact! ★Două blonde: – Fată, ai auzit că pe hornarul nostru l-a călcat mașina? – Vai, tu, că nici pe acoperiș nu mai ești în siguranță! ★ La pescuit. Paznicul: – Doamnă, aici nu se poate pescui decât cu permis! – Vai de mine! Eu am încercat cu mămăligă… ★ Ești bărbat adevărat atunci când deciziile importante nu le mai ia maică-ta, ci nevastă-ta. ★ – Ah, ce n-aș da să fiu pământ arabil! – De ce? – Să știu cine mă sapă. ★ Nu că vreau să mă laud, dar când intru în scara blocului, lumina se aprinde singură. ★ – Bună ziua, aș dori o pizza mare cu ananas. – Sigur, v-ar interesa și un sufleu de ciocolată cu murături? ★ Te chinui un an să strângi bani pentru vacanță și… brusc primești invitație la o nuntă… ★ Uneori femeia are dreptate, alteori mereu! ★ Am un vecin idiot, care de fiecare dată când deschide portiera la mașină, îmi lovește mașina… Am vorbit cu el, a zis că i se rupe… Așa că am început să-i las bilețele de dragoste la ștergătoare… Săptămâna asta, l-a bătut nevasta de 3 ori. ★ – Iubitule, tu mă mai iubești? Că nu îmi mai aduci flori! – Te iubesc, turturica mea, dar nu mai lucrez la cimitir. ★ Văzând situația asta nesigură, am hotărât să-mi retrag toate economiile din bancă! Sfătuiți-mă, unde pot să ascund 23 Euro? ★ Citat motivațional… ”Capul veșnic plecat, la un moment dat începe să pască”! ★ Dacă ești urâtă, ești urâtă. Nu mă lua pe mine cu ”frumusețea interioară”, că n-am ochelari cu raze X. ★ Nevastă-mea a dat astăzi examenul de conducere. A luat 8 din 10. Ceilalți doi au reușit să sară din fața mașinii și să se salveze. ★ Dacă cel mic acuză dureri de cap, dureri abdominale, acompaniate de sensibilitate la lumină/zgomot, stare de somnolență precedată de stare de nervozitate, înseamnă că l-ai pus să facă lecții.
 10. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Rayn tu îl faci pe om să se vaccineze doar ca să îți facă ție in ciuda, atât de enervant ești. Sau poate ăsta era de fapt scopul tău, de la început!
 11. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Peste 12 milioane de oameni au murit în WWII din cauza celor care se credeau cu sânge pur
 12. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Nu are logica Nr trebuia să fie mai mare in weekend
 13. Çukur Bitmesin

  Ce te-a facut sa razi azi?

  Expresiile generației Z ma amuză teribil " But they lost the ability to can" "He died of not living" "Who says I never kiss when I'm kissing my mask everyday?"
 14. Çukur Bitmesin

  gargbird

  Câte poate sa scrie omul în timpul unei călătorii cu CFR ! Vezi, are și avantaje ....
 15. Çukur Bitmesin

  In lumea mea

  Scuze că nu ți-am răspuns la "ce mai faci?". Nu te-am văzut și nu te-am auzit pentru că tocmai repetam in mintea mea cum să îți răspund, in caz că mă întrebi ce mai fac Nu tin minte sursa, era un post pe Tumblr, unul din multele care mi s-au întipărit în minte.
 16. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  doza de ce?
 17. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Rayn, tu ai vrea sa se oprească vaccinarea? Sau pentru ce militezi tu de fapt?
 18. Çukur Bitmesin

  Acu la moment

  Mai bine cumperi cărți decât să cumperi inutilități efemere.
 19. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Nu expira. Aia de vor ultra HD, 4K sau alte fite isi fac si a patra doza. Eu ma multumesc si cu asta. Cica la a saptea doza nici de televizor nu mai e nevoie, se activeaza VR.
 20. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  E de la vaccin. Prindem si Netflix, Disney + si HBO GO fara abonament, cablu, internet sau curent electric.
 21. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Rayn, daca e cutremur si vad ca iti cade un stalp in cap, te imping ca sa te salvez dar vine o piatra de la o cladire alaturata si te omoara, tot victima a cutremurului esti considerat, nu victima mea si nici victima pietrei.
 22. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Daca toți vom fi nemuritori, pandemia se va termina.
 23. Çukur Bitmesin

  Recomandati-mi seriale

  Penca multi l-au laudat, am decis sa ma uit si eu la My Name de pe Netflix Noroc ca are doar 8 episoade, in viata mea nu m-am chinuit atat de tare sa vad un serial, tot asteptam sa vad care sunt scenele si ideile alea grozave. Comercial, fake, scene jucate parca de roboti, replici total neoriginale Nu recomand, really, daca ramane ultimul serial de pe lumea asta, mai bine mergeti la o plimbare decat sa va pierdeti timpul cu el.
 24. Çukur Bitmesin

  Coronavirus la zi

  Enki ce ai pazit aici atatea luni de nu i-ai explicat lui Rayn cum functioneaza un vaccin? Ca vad ca habar nu are.
×