Jump to content
Forum Roportal

Enki

Gold Member
 • Content Count

  15,036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  233

Everything posted by Enki

 1. Enki

  Coronavirus la zi

  Pentru acel forumist care a comentat acum doua trei zile pe aici de boli nobile.
 2. Enki

  Coronavirus la zi

  Da, e epica imaginea aia cu 40 de ametiti adunati si sosoaca pe scena
 3. Enki

  Coronavirus la zi

  Acum se vor chinui, se vor zvarcoli, se vor da peste cap presa, politicienii, sa ii arunce lui VV in spinare proasta gestionare a evacuarii spitalului Foisor, spital care: 1 apartine de primarie nu de ministerul sanatatii si e gestionat prin assmb, 2 - are manager psdist, care manager a hotarat sa tarasca pacientii pana in strada la ambulante, sub telefoanele protestatarilor care faceau live-uri, in loc sa permita intrarea in curte a ambulantelor sa preia pacientii de la usa, 3 evacuare a fost asigurata de DSU care apartine de MAI (minister pnl), deci un loc in care ministerul sanatatii nu are nicio parghie. Daca il vor scoate pe VV responsabil de felul cum s-a gestionat, atunci este clar ca PNL este in coalitie cu USR doar cu numele, si de fapt PNL este in cardasie cu PSD si cu mafia. Iar acum a iesit si licheluța de Rares Bogdan sa isi dea cu presupusul in importanta lui de baietel de puf.
 4. Enki

  Coronavirus la zi

  Motivele fiind ca astfel de functii sunt impartite intre interesele pnl si psd. Iar usr e prea mic, prea nou ca sa aiba vreo putere intr-o mafie care funcționează asa de 30 de ani
 5. Enki

  Coronavirus la zi

  Se vede treaba ca nu ai urmarit situația indeaproape. Citeste ce au comentat oamenii care au investigat. Nu e dat peste noapte ordinul, se discuta posibilitatea de mai bine de o luna, au mai refuzat o data in martie. Sau nu, nu e omu lu firea? Cauta info. Nu e semnat de managerul spitalului ca nu a vrut sa semneze. De parca e spitalul lu ta-su, nu spitalul primăriei. Ordinul l-a semnat un superior al lui de la assmb care coordoneaza.spitalul pt primărie. Ca, inca o data, nu e spitalul lu ta-su, apartine de primarie. Dar, pentru ce e pe deplin responsabil e modul in care a ales sa scoata pacienții afara din spital. In vazul camerelor, cu toti sosocii urland la poarta si facand live-uri de la circul asigurat lor de manager. Managerul lui firea.
 6. Enki

  Coronavirus la zi

  eram sigura ca esti ca o scobitoare
 7. Enki

  Coronavirus la zi

  Si azi a venit si raspunsul la nedumerirea mea de ieri legata de modul ostentativ in care s-a facut evacuarea. Managerul e psdist, omu lu Firea. It makes sense.
 8. Enki

  Coronavirus la zi

  Spitalul Foisor - evacuarea pacientilor pentru a transforma spitalul in spital covid. Pareri? Sunt singura careia i se pare ostentativ totul? Plimbatul pacientilor pana la ambulanta pe strada, sa-i fotogafieze toti protestatarii si sa ii filmeze televiziunile, in loc sa intre ambulanta in curtea spitalului si sa ii preia de la usa? Scosul pacientilor in chiloti si in maneca scurta, cand pot sa le puna pe ei paltonul cu care au venit cand s-au internat, o patura?
 9. Daca doriti sa aflati, apăsați butonul NicolaeT.
 10. eh, NicolaeT este un specimen mai aparte, care are o problema existentiala: se saboteaza singur, intentionat, ca sa isi confirme balariile pe care le are in cap despre femei. M-am distrat revazand topicul asta.
 11. Enki

  Coronavirus la zi

  yeap. macar cica din 10 aprilie vor afisa pe plaforma perioada estimativa cat mai ai de asteptat... s-o vad si p-asta.
 12. Enki

  Coronavirus la zi

  shut up, Vriies. ca eu nu mai stiu ce dracu sa cred. La centrul unde sunt pe lista de asteptare au vaccinat din data cand m-am inscris pana azi 2700 persoane, vaccineaza cam 400 pe zi. Cand m-am inscris eu, eram pe la numarul 3000 pe lista. Teoretic, ar trebui sa primesc sms, mail sa ma programez, sau cu programare doar ca... trebuia deja sa il fi primit. Nush ce mortii ma-sii se intampla. Maine numarul de vaccinari va depasi nr meu de ordine pe lista. Si nu, nu vaccineaza mai mult etapa 2 sau 1, cam 80-90% sunt persoane din etapa 3.
 13. Enki

  Acu la moment

  Ce fatza si mimica de retardat ai, Bittmane. Si cand deschizi si gura, afla toti ca esti un dobitoc.
 14. Enki

  Bunaciuni

  ummmm... loredana groza loredana groza tot loredana groza ori s-a operat la greu, ori exagereaza cu filtrele si photoshopul, ori amandoua.
 15. Enki

  Ce te-a facut sa razi azi?

  Deci vad stirea asta si ma gandesc ce l-a apucat pe Vriies. Dupa care vad ca e la ce te-a facut sa razi azi.
 16. Enki

  Coronavirus la zi

  Aplicatie care arata la fiecare centru din tara cate vaccinuri pe zi se fac si cate persoane din fiecare categorie intra in totalul vaccinarilor pe zi. https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiZjkyZmFlN2YtODc1YS00OTJkLTg0YjQtZjEyZDkwM2JmOTViIiwidCI6IjhjNjcyNzgwLWQ5N2EtNGZhNy1iMDRkLTVkODU1MGYyZTNjNSIsImMiOjl9&pageName=ReportSection8c513e50e331b17dae54&fbclid=IwAR2LZgxVjOBLgR-G9EMaufpCn7I1pX0e88pvCWNojps-n2TNnHpYOXNtUBc
 17. Enki

  Acu la moment

  Ma duc sa iau un magneziu.
 18. Enki

  Acu la moment

  Sunt SI-DE-RA-TA Cand am zis ca nu e saptamana sa nu ma enervez pentru ceva, cred ca am avut gura aurita. Sun azi la bcr, pentru ca firma de la care am pos-ul imi va dubla taxa lunara de luna viitoare si vreau sa renunt la ei, sa ii schimb cu altii. Gasesc pe site-ul bcr ca au oferta servicii de acceptare de carduri. In principal ce voiam sa aflu e daca oferta lor inseamna tot acelasi furnizor externalizat de pos pe care il am in clipa de fata, sau e pos direct de la bcr, sau alti colaboratori in afara cu GP la care sunt eu acum. Stau 40!!!!! de minute in asteptare la telefon. Imi raspunde un dobitoc, ii explic ca vreau sa stiu daca oferta de pe siteul bcr se refera la pos-uri direct de la ei, sau tot externalizat prin aceeasi global payments de la care am pos-ul eu. In loc sa imi raspunda, incepe cu o mie de intrebari de verificare, si la doua nu ii corespundea, deci nu eram eu aia care suna, deci nu imi poate oferi informatiile. Dupa lupte seculare, il intreb: ok, nu imi poti oferi mie, pentru numele meu si firma mea aceasta informatie (de la cine vine pos) dar facem asa: considera ca sunt un client nou nout, care nu are nici cont la voi, si vrea sa stie daca isi face cont cine ii va da pos-ul: bcr direct, global payments sau altii? Cu chiu cu vai a zis ca si bcr da, dar si alti furnizori, nu doar gp. Booon.Ii zic mersi frumos, ce era asa de greu sa raspunzi, imi fac eu singura cerere de pos pe formularul de pe site. Intru pe site, completez toate datele de firma, si la final era un camp cu mesaj de transmis, obligatoriu de completat. Ma apuc si scriu ce vreau si de ce, se face campul rosu, si dedesubt imi scrie folositi doar litere si cifre. Ma uit - nu pusesem nici o inimioara, niciun emoticon cu cacat, scrisesem doua propozitii si atat. Dau submit - nu ma lasa, campul era in continuare rosu. Zic ce mortii ma-sii are, verific din nou tot, era ok. Incerc sa completez si de pe telefon formularul, tot nu ma lasa sa dau submit, chenar rosu si jos scris folositi doar litere si cifre. Intr-o strafulgerare de GENIU, care intelege ca oamenii sunt handicapati si poate sa se coboare la nivelul lor, sterg toate virgulele si punctele din mesaj, si dau submit. Si il ia. O sa ma doara capul juma de zi de la prostia astora.
 19. Enki

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Black Sea https://www.imdb.com/title/tt2261331/ parerea mea e ca merita nota mai mare decat are pe imdb
 20. Enki

  Jocul Cuvintelor

  ... cordonul ombilical al comunitatii ducand pana in negura timpurilor cand nici electricitatea nu era la un buton distanta nici...
 21. Enki

  Jocul Cuvintelor

  Sa le montezi pe masina timpului cu care..
 22. Enki

  Postezi raspunsul /Primesti intrebarea !

  Au antivaxxerii creier? Atat s-a putut.
 23. Enki

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Si pentru tine
 24. Enki

  Azi recomand o piesa!

  woohoo nu mai scosese nimic sa-mi placa in ultima vreme zayde wolf
×