Sari la conținut
Forum Roportal

Enki

Gold Member
  • Număr conținut

    17500
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    520

Orice postat de Enki

  1. Enki

    Tenis

    woohoo! finala ruseasca la Dubai, Rublev-Medvedev.
  2. Enki

    E geloasa

    Pfaaai. Si cand credeam ca mai vii cu vreo poveste personala picanta si interesanta, tu ne postezi filmulete de pe youtube. How disappointing!
  3. Enki

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Ulpia Traiana e chiar la sosea. Regia e mai prin deal prin padure, cand am fost eu demult acum vreo 10 ani era drumul destul de prost dar nu imposibil.
  4. Enki

    Educatia copiilor

    Vai, cum??? Nu i-au furat rinichii, ficatul, inima, sa le transplanteze parintilor adoptatori sau fratilor sai bolnavi? Ca asa zbierau pe atunci cre(ș)tinopatii de la noi. I am shocked.
  5. Enki

    Muzica turceasca

  6. Enki

    Oameni care traiesc cu capul in frigider

    hmmm. Daca asta e cu referire la un anumit forumist vegan, parca nu avea asa gusturi oribile la muzica, punea chiar muzica misto.
  7. Enki

    Acu la moment

    Eu le gasesc acum doar la Mega Image, si sunt doua marci, identice ca produs. Camel mov cu bila, are 20 tigari in pachet si Marlboro mov cu bila, asta e vreo 15 ron si are doar 17 tigari in pachet. Amandoua au aroma ceva gen fructe de padure/fanta de struguri la primele pufaituri
  8. Enki

    Acu la moment

    Cigarillos cu bila sunt tigarile învelite in foi de tutun care in filtru au o biluta pe care daca o spargi da arome. Inainte si tigarile obisnuite aveau bila, dar s-a interzis comercializarea lor in Romania, au ramas doar cigarillos.
  9. Enki

    Acu la moment

    Incearca si tu ceva ce ti se pare cunoscut ca e si la noi. Eu am descoperit la greci un gen de tigari din care fumam eu, si care nu se mai gasesc la noi de ani de zile, din alea mentolate, nici nu mai trebuie sa plec cu tigari de acasa in vacanta. si ca tot veni vorba de tigari, sunt happy ca au reaparut la raft cigarillos cu bila, si pe alea le scosesera acum vreo doi ani ca bila cica no-no.
  10. Enki

    Acu la moment

    Deci nu doar mie mi se parea ca merge greu forumul. Prima data am zis ca are netul o problema.
  11. Enki

    Cafeaua si puterile ei magice....hmmm..

    Noi avem expressor Hkoenig. Cafeaua o luam boabe un blend de la Handsome monk si o rasnim noi fix cat ne trebuie sa facem pe loc atunci. Ocazional mai facem si cate un cappuccino, face bine spuma de lapte.
  12. Enki

    Predictii despre viitorul omenirii

    Da, am aruncat un ochi pe predictiile de aici. Too funny. Nu se satura prezicatorii astia niciodata sa cada in penibil, dar nici eu nu ma satur sa ma amuz de tampeniilor lor. Nu se simt oamenii speciali decat daca li se spune ca vor fi martorii apocalipsei, atat pot ei. Mutati topicul la coltul vesel.
  13. Enki

    Muzica turceasca

  14. Enki

    Muzica turceasca

    In seara asta beau
  15. Enki

    Poze haioase

  16. Nu stiu cand, sau daca. Nici nu pot face vreo estimare pentru de cand dateaza vestigiile, abia azi am auzit de ele.
  17. Nu toata Dobrogrea. Vorbesc de portiunea de coasta, asa cum nici toata Alexandria nu s-a scufundat. In general zonele cu teren sedimentar nu sunt prea stabile. Mai ales daca vorbim de sedimente noi, cum ar fi fost cazul la Marea Neagra, cand a navalit Mediterana peste ea cu tot ce inseamna acest fenomen.
  18. Daca sunt si resturi ceramice, se poate data dupa ele.
  19. Exact asta vreau sa spun, ca s-ar fi putut scufunda. Cauzele sunt cutremurele. S-a intamplat de nenumarate ori, vezi portul Heracleion, vezi Alexandria si Antirhodos, vezi orasul Baia (vulcanism plus cutremur), vezi Port Royal, toate disparute in timp relativ rapid si ale caror ruine acum sunt la 10-15 metri sub apa. Adica, ce vreau eu sa spun e ca daca niste ruine se afla la adancimea asta, nu inseamna ca si dateaza din vremuri foarte vechi cand nivelul marii era foarte scazut cum ar fi era glaciara.
  20. Nu am zis nici ca s-a scufundat DOAR portiunea asta cu digurile, am zis de intreaga platforma continentala care se intinde pe tot tarmul marii, si nici ca s-a scufundat asa de una singura fara o cauza. Nici n-am zis ca s-a scufundat sau nu. Am zis doar ca platforma continentala, in urma unor cutremure (deci nu fara o cauza) se poate ridica, scufunda, sau deforma. Ca nu e ceva fix. Cand a fost in Japonia cutremurul, fundul marii s-a deplasat cu vreo 20 de metri spre est, si la fel si o insula intreaga, cu vreo 3 metri. Deci se intampla, nu e ceva total neplauzibil..
×