Jump to content
Forum Roportal

Einsamkeit

Advanced Member
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Einsamkeit

 1. Stiu ca majoritatea dintre voi aveti o ura incomensurabila pentru mine dar eu nu am ce va face, ce vina am eu ca va sunt superioara? De ce va sunt superioara? Pentru ca v-am creat. Si v-am spus si de ce imi sustin cu inversunare teoria asta,cu faptul ca v-am creat. Ca va e ciuda voua, asta e partea a 2-a. Ce sa ziceti si voi? Doar ciuda v-a mai ramas dupa ce ati constientizat ca am dreptate. Nu vreti sa ma ascultati din ambitie si pentru ca ati inceput sa va complaceti in mizeria asta sociala. Si din acest motiv ati inceput sa ma faceti nebuna pe mine. Eu va dispretuiesc si nu va ascult ca nici nu trebuie, voi ar trebui sa ma ascultati pe mine. Ok, nu recunoasteti pe deplin faptul ca sunteti creatia mea dar de ce nu faceti ceva sa schimbati la societate utilizand ideile mele?
 2. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Cat despre box, vreau sa incep sa il practic pentru a-mi reprima agresivitatea, ce se afla intr-un stadiu latent, ce-i drept. M-am trezit cu o febra musculara teribila, ar fi trebui sa plec si astazi la sala, dar m-am trezit tarziu.
 3. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Profa mea de disertatie spune ca este extrardinar ce am facut pana acum
 4. Einsamkeit

  Fleur de lys

  E musai sa fiu mai realista! Exista, totusi, o multime de oameni care ma apreciaza pentru ceea ce gandesc, mai trebuie sa existe si carcotasi. La urma urmei, nu se raporteaza la ei.
 5. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Disertatia mea a fot criticata aspru de catre o profesoara care de cand o cunosc, imi ofera numai feedbackuri negative. Ier cica m-am apucat de gatit mancaruri elementare, azi am fost la sala de box.
 6. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Insomnie, dulce insomnie
 7. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Oficial a inceput semestrul, nu isa si pentru mine. Tot vacanta voi considera semestrul asta, doar caa voi acorda multa atentie disertatiei. Ai mei trebuiam sa ma invete sa raspund la intrebarea: "ce vrei sa te faci cand o a fii mare?" prin "studenta."
 8. Einsamkeit

  Fleur de lys

  De alaltaieri pana azi la 14 am crezut ca sunt pe punctul de a claca din nou, dar surpriza: mi-a revenit starea aia de..de nu stiu ce sa o numim manie.
 9. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Am avansat cu scrierea disertatiei dar tot nu am corectat-o.
 10. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Am facut rost de carti!
 11. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Am cam uitat cum arata berile dupa doze, sticle, peturi, butoiase
 12. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Cie era blonda? Stella Artois?
 13. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Ti-am zis ca esti puternic. Fata ta ma duce cu gandul la infatisarea filosofilor greci antici.
 14. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Este o diferenta termica vizibila, e cu mult mai cald la Iasi decat in Sv. Nu spun o noutate, dar de obicei n Sv. pe vremea asta dardai de frig, aici uni umbla in pantaloni scurti. Eh astia mai tineri umbla cu pantaloni trei sferturi si la -15 grade
 15. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Acum, ca sunt grasa, par de 28-30 de ani. Daca as avea 55 de kg, cu siguranta, mi s-ar modifica si obrajorii grosi ca de purcelus, as parea mai tanara.
 16. Einsamkeit

  Fleur de lys

  O poza de saptamana trecuta
 17. Einsamkeit

  Fleur de lys

  Nu Fiero, solutia este sa cumpar carti de pe Amazon, in franceza, engleza, germana, thailandeza, magalasa, numai sa fie despre aceste subiecte, asta lasandu-ma de tot de fumat. Aproape reusisem.
 18. Einsamkeit

  Despre fenomenul unificarii - urmatorul meu articol

  Nu degeaba am crezut ca ne vom uni vietile totusi, si tu ai delir de reforma. Problema este ca tu faci psihoterapie, nici nu urmezi tratament.
 19. Einsamkeit

  somer, virgin, singur, trist si neimplinit

  emigrarea intr- o tara gen Elvetia, Suedia, Franta, Canada sau Germania m-ar ajuta cu ceva? De ce aceste tari? Mi se pare ca le cam ochesti, vrei o ascensiune financiara cam rapida. Poate asta e problema ta.
×