Jump to content
Forum Roportal

King1

Advanced Member
 • Content Count

  2,470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by King1

 1. King1

  De ce esti fericit azi?

  Wow! Extraordinar!!! Felicitări sincere, Blu
 2. King1

  Depresia - cauze, experiente

  Ă? Daca stii, asta nu inseamna ca poti renunta la dependenta cat ai pocni din degete.
 3. King1

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  O sa-l vad si eu, multumesc mult. Si eu l-am ratat
 4. King1

  Coronavirus la zi

  Asa este, ai venit ca un emisar cu mesajul potrivit
 5. King1

  Coronavirus la zi

  Mie drumul in Italia. Daca nu se poate, avem destule de vazut aici in tara
 6. King1

  Coronavirus la zi

  Am vorbit, Stu. Chiar mai devreme. Am o prietena buna asistenta la Elias, noi ne stim din alte cercuri, dar am vorbit si despre asta. Nu sunt genul care sa se repeada cu afirmatii, daca spun ca se exagereaza la greu, inseamna ca ceva e
 7. King1

  Coronavirus la zi

  Vriies, nu neaga nimeni numarul de morti sau faptul ca exista acest virus gripal nou. Ci altceva: cauza reala a mortii in multe dintre aceste cazuri afisate. Si de ce sunt exagerate toate acestea si se creeaza o isterie - si nu numai la noi.
 8. King1

  Coronavirus la zi

  Nu citesc sputnik, si in general presa, nu am timp de asa ceva. Eu vorbesc doar din interactiunile fizice, reale. Imi pare rau, cand am auzit de la persoane din jur ca nu li se permite accesul la tratament sau ca spitalele sunt mult mai aerisite decat in mod normal, am inceput sa imi pun intrebari. Stu, nu mai am incredere in majoritatea verdictelor pe care le dau medicii. Imi pare foarte rau pentru pierderea suferita...
 9. King1

  Coronavirus la zi

  Sunt complet de acord. Asa este. Pe de alta parte, oamenii cu adevarat bolnavi nu sunt tratati sau sunt trimisi acasa, spitalele sunt mai aerisite decat inainte de pandemie. Ma ingrozeste tot ce aud de la persoane care au probleme si li se refuza orice tratament sau li se arunca ceva rapid acolo, sau sunt amanati ca poate asa crapa. Sunt cateva cazuri si in presa, nu stiu cum le-au scapat. De altfel, reactiile incep sa se vada, pentru ca nu se mai poate. Oamenii mor pe capete de cu totul alte boli si ei sunt trecuti aiurea-n tramvai cu gripa asta de doi bani. Dar na, au nevoie de un rahat baltat ca sa izbucneasca razboiul si sa retraseze granitele, banuti grasuti sunt, cum sa nu fie; din asta se vor obtine mult mai multi. Apoi, sunt oamenii fara probleme, dar absolut fara probleme tinuti cu forta prin tot felul de institutii si cladiri obscure. Cenzura facebook la orice astfel de obiectii e iarasi un indicator al... stergem tot ce nu e conform cu covid 19. Care e problema? petru ce cenzurezi cand oamenii zic ce lise intampla si nu e conform agendei? Mda. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta ca imi creste tensiunea. De consecintele economice si de sapa de lemn nu mai vorbesc. Oricum daca era totul de gravitatea pe care o indicau ei (in niciun caz), nu sunt de niciun folos mastile si 2 m distanta. Deci in toate cazurile sunt inutile aceste masuri. Si da, s-o mai dam in colo de psihoza, ca ne ducem oricum pe copca in ritmul asta. LE: n-are nicio vedeta covid, li s-au dat multi bani sa inchida clontul si sa zica apoi: uite, eu vorbeam si acum am patit-o. Cum naiba se intampla exact la aia, cand de altfel nu auzim de nicio persoana reala, in viata, cu covid, si care sa nu fie asimptomatica?
 10. I want to stitch together my secret stash
 11. King1

  Coronavirus la zi

  Dap, citisem...
 12. King1

  Coronavirus la zi

  Exact, majoritatea din cei care fac testele ies pozitivi, indiferent ca au virusul, ca nu il au, ca au un alt tip de virus cat de mic etc. Numerele astea sunt vrajeli.
 13. King1

  Unde mai gasim femei serioase?

  E mult mai vast de atat
 14. King1

  Unde mai gasim femei serioase?

  Tot ce tine de tine, deci nu intri peste liberul arbitru al altora, pentru ca oricum nu ai voie si nu functioneaza - mentalitati anume, prosperitate, succes, sanatate, energie la cote fenomenale in fiecare zi etc.
 15. King1

  Unde mai gasim femei serioase?

  Sau cum se lucreaza in feng shui cu dragonii, de pildă. Ii dedici imaginar ultima inghititura de papa si apoi ii lasi lista cu dorinte. Ii dai nastere asa. Citesc foarte multe chestii pe spiritualitate si religii orientale in ultima vreme. Si da, am observat ca te desprinzi de matrix si incepi sa schimbi realitatea cum vrei.
 16. King1

  De ce esti fericit azi?

  Super, bravo, bravo!!!
 17. King1

  De ce esti trist azi?...ce te framanta?

  E foarte mult de discutat aici, nu cred ca e numai atat, dar voi dezbate pe topicurile dedicate sau cand am timp fac unul nou
 18. King1

  De ce esti trist azi?...ce te framanta?

  Asa rau imi pare...
 19. King1

  De ce esti trist azi?...ce te framanta?

  Spui asa imediat la trezire sau si acum: visul asta are legatura cu ceva din subconstient, trecut, universuri paralele, nu ma influenteaza in niciun fel aici si acum. Si aia e.
 20. King1

  De ce esti trist azi?...ce te framanta?

  Fiero... m-a impresionat povestea lui... da, e bine sa aiba un suflet alaturi care sa il ajute cu cateva vorbe, sa simta putina afectiune...
 21. King1

  Dedicatii muzicale - part 2!

  :( Te imbratisez! Asa este.
×