Sari la conținut
Forum Roportal

adal*

Silver Member
  • Număr conținut

    3220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    139

Postări postat de adal*


  1. Nu stiu ce sa zic, dar am un sentiment de nemultumire gandindu-ma la faptul ca lumea se va schimba dramatic in urmatorii ani si poate nu in bine, datorita unui actoras de mana 2-a.

    UE reactioneaza ca intotdeauna ilogic si contra naturii, propunand inca un set de restrictii pentru Rusia, care oricum nu vor avea nici un efect.

    Suntem prinsi intr-o dramoleta kafkiana, in care suntem anesteziati, fara posibilitatea de a reactiona la stimuli, redusi la o piesa de decor in fundal.

    • Like 2

  2. Acum 58 minute, Rayn a spus:

    ieri-seara, 11.04.2023, am reactionat si am postat

    se pare ca am deranjat si mi-a fost cenzurata postarea

    dar e bine si asa, macar nu-s blocat si macar pot aprecia naivitatea despre care vorbesti

    asa este, avem multi naivi printre noi

    Vorbesti serios? Mai sta cineva pe aici sa stearga posturi? hahahaaaa.  pa saracia asta?

    nu-mi vine sa cred. cine naiba ar face asa ceva? uey... nu e de bine.:w00t:

    • Like 1

  3. Acum 6 ore, zod a spus:

    1.) Trebuie sa delimitam putin lucrurile: Ucraina, Kazahstanul, Azerbaijianul si Taiwanul nu sunt nici in SUA, nici in UE. 

    2.) Rusia chiar cucereste alte teritorii, deci nu spun eu. 

    3.) Am repetat de mai multe ori ca Rusia nu va ataca UE si tu ai spus mereu contrariul, deci nu eu am spus ci tu ai venit cu ideea ca Rusia va cuceri Polonia si Romania ori toata UE, insa eu am spus ca nu! 

    4.) SUA si UE vor deveni muci in plan geopolitic si economic in fata BRICS iar nu in fata Rusiei ori Chinei. 

    Si mucii sunt relativi deoarece SUA se va autosalva oricum, insa viitorul UE este unul impredictibil. 

    5.) Nu am fost dedicat Rusiei si Chinei, iar tu nu ai fost dedicat SUA si UE ci mai degraba liderilor lacomi din SUA si UE care distrug aceste tari. 

    Tot asta am inteles si eu din ce ai postat pe aici.

    Si am mai inteles ca predictiile tale sunt  posibilitati de luat in considerare, daca se continua aceasta cursa nebuna  a separarii pe blocuri economice si militare.

     

    • Like 2
    • Downvote 1

  4. Acum 10 ore, The Unknown a spus:

    Otomanii ne spuneau cine este credincios adevărat şi cine era ghiaur, Habsburgii ne spuneau cine este un bun creştin, germanii ne ziceau cu cine putem trăi şi cu cine nu, iar sovieticii încercau să ne forţeze să devenim proletari globali în loc să fim maghiari. Iar birocraţii de la Bruxelles vor să facă din noi cu forţa cetăţeni liberali ai lumii, să renunţăm la calitatea noastră de maghiar, pe care o consideră demodată.

    ....... Acesta este motivul pentru care nu ne lăsăm prinşi în vârtejul unui război din ce în ce mai sângeros, pentru care dorim încetarea focului, negocieri şi pace. Maghiarii au învăţat că părţile bune şi rele ale istoriei vor fi hotărâte de marile puteri care se vor impune în cele din urmă, iar aceste puteri nu sunt câtuşi de puţin interesate de ceea ce este bun sau rău pentru maghiari.

    Mda, ii dau dreptate. Ma doare sufletul sa recunosc asta, dar Orban are tot respectul meu pentru ce am citit in acest mesaj.

    " iar aceste puteri nu sunt câtuşi de puţin interesate de ceea ce este bun sau rău pentru maghiari. " - asta este la fel de valabil si pentru romani.

     

    • Like 1

  5. Acum 8 ore, The Unknown a spus:

    Cine si de ce mi-a pus sub roz postarile mele cand nu jignesc pe nimeni absolut cu mesajele mele???   Am raspuns la cateva postari si nu convenea la careva dintre alea care se cred importante.   Parca sint ingerase toate daca sint romance???   Majoritatea sint hoate peste tot unde se duc si un mare numar din ele sint in puscarie pentru tot feluri de crime. 

     

    Waaaaw! Olga, nu e mumos!

    Ce roz fata? Cu cine te certi?:biggrin:

    Romancele sunt hoate? Aveam un amic care zicea ca toate unguroaicele sunt curve. Iti dai seama ca nu l-am crezut?

     


  6. La 14.01.2023 la 22:01, Amarena a spus:

    Am auzit că e mai slab decât Vikings sì că nu merită. Îl mai las... mi-e să nu-l anuleze.

    Este mai slab, dar asta este.

    Acum 5 ore, Amarena a spus:

    La noi a nins și azi e cu minus. Vreau primăvară. :eek:

    Te invit la mine. Sunt 13 grade celasius. Ce zici?:smile:

    • Like 1

  7. La 12.01.2023 la 10:22, Enki a spus:

    @adal*

    tu ziceai ca ai contract cu Hidroelectrica, ai primit vreo factura de la ei in ultimele 2 luni? Ca ziceau ca actualizeaza sistemul de facturare, bla bla, acum zic ca e gata, dar nu am primit nimic pe mail si nici pe site nu mai am optiunea sa bag cnp si sa imi vad factura.

    Am contract de abia de la jumatatea lunii decembrie si am dat si primul index pe 24.12. Am vazut pe E-Distributie ca mi l-a inregistrat. Este ok.

    Se pare ca din februarie vor veni facturile. Eu nu prea am de ce sa-mi fac probleme in privinta sumei, sunt abia la inceput de contract.

    Poti da indexul la 0800 800 359. Trebuie sa stii CLC-ul.

    • Like 2

  8. Acum 22 ore, Vriies a spus:

    Ești un ratat anonim, care dă și el din coate. Încerc să te înțeleg... 

    Ieri nu am luat in seama postul asta, considerandu-l doar o alta mizerie scrisa de un idiot infierbantat, dar apoi deodata am avut o revelatie: idiotul asta de vriies se pare ca are impresia ca el este pe ropo un "superuser", cireasa de pe tortul roportal si ca el poate lua pe oricine la perpulis si nimeni nu o sa-i zica nimic.

    Deci idiotul asta se crede un fel de stapan pe aici si are impresia ca eu as vrea sa ii sap mareata lui autoritate. Cat de idiot poate fi cineva sa gandeasca in acest fel?

    Eu ma asteptam ca dupa discutia aia infecta cu idiotu' sa vina superinutilul si sa ne-o traga la amandoi. O saptamana, o luna, sau ban direct.

    Dar uite ca superinutilul stie ca ar trebui sa faca asta, dar nu o face ca ii este mila de vriies.

    Bai supersuperinutilule, ti-e mila de dracu'.

     

    • Like 1
    • Downvote 1
×