Jump to content
Forum Roportal

Fiero

Gold Member
 • Content Count

  8,865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  233

Everything posted by Fiero

 1. Pentru ca tot descopar melodii, fie ca-s noi, fie ca nu le-am mai ascultat niciodata, nefiind vorba de piese comerciale, pe care le auzim peste tot, m-am gandit sa deschid un topic nou. Am scris desciperiri in loc de descoperiri, rog un moderator sa corecteze. Multumesc anticipat! :)
 2. Fiero

  Ce te-a impresionat azi?

  Mai da-o-n rahat de dragoste, Vriies, parerea mea e ca e supraapreciata. Însingurarea e flagel secolului si cauza multor boli "moderne". Spre deosebire de singurătate, care nu e o alegere, însingurarea e ceva dorit, oamenii își doresc să fie singuri, nu mai vor sa fie in compania semenilor lor sau vor asta din ce in ce mai putin. Cred ca tehnologia ne-a făcut mai egoiști, mai pretentiosi, la un click distanta găsim tot, vizual, cel puțin, si începem să facem comparatii cu ceea ce avem si sa nazuim la ceva mai bun decat ceea ce avem deja. Ar fi interesant un topic pe tema asta, dar n-am cuvintele la mine.
 3. Fiero

  Original vs. Cover

 4. Fiero

  Ce te-a impresionat azi?

  Asta. Nu cred deloc ca dragostea e solutia, însă omul are dreptate in rest. https://www.lapunkt.ro/2019/11/despre-insingurare-si-dragoste-in-era-digitala/
 5. Fiero

  Melodia voastra de suflet

  Asta. Si nu cred ca va mai exista una care sa o detroneze vreodată. E ca atunci cand întâlnești un om si-ti e atat de drag, încât toți oamenii pe care-i vei mai întâlni, oricât de minunați ar fi ei, stii ca nu vor reuși să îi ia locul.
 6. Fiero

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Si eu pentru toata lumea. Sa aveti o iarnă frumoasa!
 7. Fiero

  Revelion virtual 2019

  Super! Nu ma asteptam sa fie multe persoane interesate.
 8. Fiero

  Revelion virtual 2019

  Alone again, care se înscrie pentru Revelionul de anul asta?
 9. Fiero

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Multumesc, Enki! Pentru tine
 10. Fiero

  Recomandati-mi seriale

  Aseneth, imi mai recomanzi un serial? De cand am terminat de văzut The Originals (pe care il declar dragostea vietii mele) nu mai găsesc nimic care să mă atragă.
 11. Fiero

  Descoperiri muzicale

  Încă una
 12. Fiero

  Original vs. Cover

 13. As fi vrut sa tina cel putin cat "Tânăr și nelinistit".
 14. Fiero

  Descoperiri muzicale

  O melodie deosebita.
 15. Fiero

  Probleme cu ginerele meu!

  Nu doresc să comentez, o sa spun doar câteva cuvinte: mi se pare ingrozitor de trist ca din ce în ce mai mulți oameni își pierd sufletul pentru sex. Sexul a ajuns un fel de zeu lacom căruia i se închină. Ei jertfesc pe altarul lui tot: loialitate, respect, iubire, compasiune, bun simț.
 16. Fiero

  Recomandati-mi seriale

  L-am văzut în primăvara. Mi-a plăcut.
×