Sari la conținut
Forum Roportal

Fiero

Gold Member
  • Număr conținut

    9658
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    240

Orice postat de Fiero

  1. Fiero

    Acu la moment

    Se pare că a fost o greșeală de comunicare datorată oboselii ambelor părți și presiunii timpului, s-a rezolvat totul după o discuție lungă, când un om stăruie să își explice acțiunile și acceptă să se pună în situația mea, mă câștigă de partea lui, dar asemenea oameni sunt pe cale de dispariție. Nu am nici eu vreo legătură deosebită cu rudele, nu am vrut nași față de care să am obligații, nici vorbă să am fini. Ieri chiar am reîntâlnit o persoană cu care nu mai vorbisem de multă vreme și cu care am simțit instant o conexiune profundă și niciun semnal de alarmă nu s-a declanșat (asta e ceva extrem de rarisim la mine, recunosc că am devenit paranoica, orice semnal, cât de mic, mă îndepărtează rapid). Mi-ar plăcea să o reîntâlnesc mai des, dar obligațiile amândurora nu cred că ne vor permite asta prea curând. Chiar și-așa, reîntâlnirea a fost ca o mică sărbătoare. În rest, nici eu nu vorbesc la telefon decât să rezolv chestiile personale și când gătesc, cu căștile în urechi, cu un coleg de serviciu căruia încerc să îi ridic moralul, dar se pare că nu prea am cui, nu îmi plac oamenii care se plâng la infinit și nu iau nicio măsură pentru a-și îmbunătăți situația, din punctul meu de vedere nu există decât două variante: îți accepți situația și taci sau nu îți convine ceva, faci tot posibilul să schimbi, nu consider că am cu el vreo conexiune, doar vorbim . Prin urmare, se pare că nu sunt pierdută pentru umanitate definitiv, există 4 persoane cu care pot spune că am conexiunile pe care mi le-am dorit întotdeauna de la oameni și sunt suficiente, mai multe nu îmi doresc, nu-mi place aglomerația :) . Pe de altă parte, singurătatea nu e o opțiune care să mă sperie, mă simt extraordinar de bine când fac lucruri singură, iar când spun singură o spun la modul absolut, nu îmi trebuie niciun fel de însoțitor ca să călătoresc, să plec într-o altă țară unde să petrec timp de calitate, îmi sunt suficientă eu însămi.
  2. Fiero

    Acu la moment

    De fiecare dată când mă apropii mai mult de cineva constat că am făcut o greșeală, e clar că oamenii nu-s pentru mine și eu nu sunt pentru oameni. Nu mă văd pe viitor acrita sau ranchiunoasa, pur și simplu, nu mai pot și nici nu mai vreau să stabilesc conexiuni cu nimeni, oi fi eu stricată, nu zic că alții-s vinovați, dar mi se pare că toată goana asta după așa-zise conexiuni e doar o paradă ieftină, pe nimeni nu interesează cu adevărat de nimeni în profunzime, am realizat de mult asta, toți aleargă, cei mai mulți nici nu știu încotro, iar eu nu vreau să particip la o asemenea paradă. Mi-ar plăcea să locuiesc într-un sat de munte, într-o căsuță mică, singură și cu multe animale alături. Și să pot vizita des Turcia. Sau chiar să mă mut acolo.
  3. Fiero

    Ganduri fugare...

    Sursa nefericirii tale ești doar tu. Trezește-te și vezi-te.
  4. Fiero

    CHAT PART 10

    Doar un somnolog poate constata dacă suferi de apnee în somn Dormi o noapte la clinica unde ți se monitorizează respirația cu ajutorul unui aparat. Apoi, pe baza măsurătorilor făcute de acesta, ți se pune sau nu diagnosticul de apnee. Eu am fost și nu am. Cei care au își pot îmbunătăți somnul cu ajutorul unui aparat pe care trebuie să îl poarte pe timpul nopții. Cei care l-au purtat sau îl poartă, unii este necesar să o facă toată viața, spun că somnul pe care îl ai cu un asemenea aparat este ca somnul unui prunc. https://vitalaire.ro/ce-este-un-aparat-cpap-si-cum-functioneaza/
  5. Fiero

    Acu la moment

    Eu mulțumesc! :) Și eu mă bucur enorm. Cu tine am fost eu însămi, asta pentru că am simțit o conexiune extraordinară între noi, iar așa ceva nu mi se întâmplă decât foarte, foarte rar. Nici mie nu îmi place deloc să gatesc, aveam același sentiment, de epuizare, dar cum sunt nevoită să gătesc zilnic, chiar și de mai multe ori pe zi, am învățat să o iau ca pe un dat. Și a funcționat. :) Culmea e că gătesc și bine, poate și pentru că sunt foarte mofturoasa.
  6. Fiero

    Acu la moment

    Credeam că a murit. Cui mă mai puteam eu lăuda că l-am întâlnit pe King? Să vă spun cum a fost? Fix așa cum mi-l imaginam, e un om excepțional. :)
  7. Fiero

    King1

    Perfect! Iunie sau iulie, zici tu. E frumos parcul, da, dar mie îmi plăcea mai mult atunci când nu era atât de aranjat, așa cum mi-l amintesc eu în copilărie. Sunt mai multe motive. O să te contactez pe Facebook. Să cauți în spam. Mulțumesc! :)
  8. Fiero

    King1

    Mi-a șoptit un spiriduș că faci ceva prin urbea mea. Vreau să ne întâlnim. Normal, dacă vrei și tu. Dacă răspunsul e pozitiv, da-ți acordul aici, să vedem cum putem face ca să stabilim o zi și o oră convenabilă pentru ambii.
  9. Fiero

    Acu la moment

    Am uitat parola la forum.
  10. Fiero

    Descoperiri muzicale

    Pentru ca tot descopar melodii, fie ca-s noi, fie ca nu le-am mai ascultat niciodata, nefiind vorba de piese comerciale, pe care le auzim peste tot, m-am gandit sa deschid un topic nou. Am scris desciperiri in loc de descoperiri, rog un moderator sa corecteze. Multumesc anticipat! :)
  11. Fiero

    Anomaliie pandemice

    A început să puta varza rău.
  12. Fiero

    Dedicatii muzicale - part 2!

    Eu îi dedic o melodie lui Nicolae T. Fie ca să găsești cât mai curând pacea sufletească și înțelepciunea. Restul sunt prostii. La mulți ani!
  13. Fiero

    “Rezoluţii” pentru Anul Nou ... care vine

    Să fiu sănătoasă! Nu îmi mai doresc nimic special, anul asta a fost unul plin, cred că e primul an în care, dacă privesc înapoi, pot spune că nu regret nicio faptă, chiar dacă am făcut și prostii, specific mie. Am dat out definitiv la 3 persoane și am recâștigat una, am călătorit, am citit, am văzut multe filme (recomand Călugărița războinica, pe mine m-a marcat) etc. etc. La mulți ani tuturor!
  14. Fiero

    FB si pozele lui

    "Eu nu mă-nghesui în sufletul nimănui. A te înghesui înseamnă a te îngrămădi într-un loc strâmt, a sta incomod. Ceea ce nu-i bine nici pentru mine, nici pentru celălalt. Când te așezi într-un suflet trebuie să ai locul tău. Să nu accepți să stai pe margine și nici în picioare."
  15. Fiero

    Ce te-a facut sa razi azi?

    Imi pare rău, Olga! Sănătate multă! Și eu am gătit si spălat mereu, dar asta întra în rutină. De cumpărături nu mai vorbesc. Pe mine m-a zăpăcit nebunia de la serviciu, plus că mai mereu trebuie să țin locul cuiva, cel puțin la o persoană. Măcar am făcut o oala uriașă de piftii, din care am donat jumătate, au ieșit prea multe și ai mei nu mănâncă. Ai grijă de tine. :)
  16. Fiero

    Ce te-a facut sa razi azi?

    Fiu-meu ăla mic mi-a promis că o să dea cu aspiratorul. Nu s-a ținut de cuvânt. Dar azi e închis la sală și în ora de liniște el aspiră, cred că de prea mult plictis sau s-a simțit cumva dator pentru că m-a jumulit serios de bani pentru haine și pentru petrecerea de Revelion. :))) Am fost leneșă, da, și nu am făcut curățenie înainte de sărbători, deși eu fac în fiecare săptămână, am dormit la greu.
  17. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Asta ai priceput tu, că fac pe misterioasa? As zice ce părere am eu despre oamenii misterioși, dar nu vreau să se simtă nimeni jignit. Ar fi fost doar un schimb echitabil, sunt practica, nu îmi (mai) pierd timpul aiurea, voiam doar banii și atât. Dar tu fie doar te lauzi ca ești bogat, fie ești foarte zgârcit. Oricare ar fi motivul, nu mă interesează, n-ar fi stricat niște bani, dar fac eu rost și altfel, nu mai obișnuiesc să ofer o a doua șansă, timpul e prea prețios, chiar dacă e doar un patern inventat de oameni pentru a se descurca în haos, eu trebuie să mă adaptez cât mai bine tiparelor inventate și respecte de semenii mei, nu contează că pe majoritatea nu le agreez. Poți să le și fentez, dar asta e alta poveste, deja am pierdut prea mult timp chiar scriind acest mesaj.
  18. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Nu, chiar sunt persoane diferite. Tu crezi că eu am timp și chef să mă uit la prostii? Cred că a expirat timpul acordat. Nu ai înțeles ce am vrut să te învăț. Asta e!
  19. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Haidi pa! 1 milion jumătate e ultima ofertă. Ai o săptămână la dispoziție să te gândești serios. Pe urmă îmi poți oferi oricât, nu mai sunt dispusă să ajut pentru toți banii din lume. Parcă prevăd ca peste 10 ani o să te afli în același loc. Soarta!
  20. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Eu am vorbit serios. Mi-ar lua mult timp să te ajut să îți scoți din cap prostiile care te împiedică sa fii relaxat, nu cred în fericire, nu în aia continuă, dacă vrei așa ceva, nu îți pot arata calea. Nu știu dacă sunt un om bun, cert e că sunt un om căruia nu îi place să facă rău altora. Și care tot a încercat de-a lungul vieții să ajute alți oameni pentru că nu îi place să vadă oameni suferind. Am făcut-o chiar și în detrimentul meu. Dar nu mai fac chestii în detrimentul meu, sunt prea empatica, dar am învățat să mă protejez și am devenit cinică și exagerat de selectivă, nu mai rulez în gol, de-aia nu îmi mai ofer timpul gratis. Dacă o serie de agarici cer bani pentru tot felul de tâmpenii, de ce nu aș face asta și eu? Ce înseamnă 1 milion mai puțin pentru unul care are prea multe milioane?
  21. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Dacă tot zici că ești milionar, virează-mi mie în cont 1 milion (în bani noi, nu vechi) și de nu ți-oi schimba eu total viziunea pe care o ai vis-a-vis de viață, să-mi zici mie ciuciu! Să nu îmi zici că e mult, e prea, puțin, chiar, timpul meu e foarte prețios, să acord atenție unei persoane costă, nu îmi mai pierd timpul aiurea cu oamenii, asta o făceam pe vremea când eram încă naivă.
  22. Fiero

    Descoperiri muzicale

    Proaspătă. Am fost prima care a dat like.
  23. Fiero

    Fetele - moartea spirituala ?

    E normal, vorbele goale nu te încălzesc cu nimic, oricât de bine te fac să te simți pe moment. Tu ai prefera să ai parte de una care să te adore ca pe un zeu și dacă te îmbolnăvești sau ți se întâmplă ceva rău, să îți întoarcă spatele?
  24. Fiero

    De ce v-ati ales si de ce v-ati parasit partenerii ?

    Fără sicriu? :))) Tadayo e un geniu înțelept, poate oi fi și tu geniu, dar nu îți folosește la nimic, nu poți avea pretenția sa găsești un om asemeni întrutotul ție, te faultezi singur, de aici îți izvorăsc frustrările. De ce oi pierde eu timpul?
  25. Fiero

    Fetele - moartea spirituala ?

    Pentru că mi-am permis să aleg. A alege poate fi uneori ușor, să păstrezi e greu. Ai ignorat partea a doua.
×