Sari la conținut
Forum Roportal

ieri

Silver Member
  • Număr conținut

    3610
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

ieri a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 29 2015

ieri a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1198 Buna

Despre ieri

  • Rang
    suflet pamantean

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Ultima lectie a realitatii - eu trebuie sa dorm ca sa fie lumina - Viata incepe din prima secunda Ca primul strop de ploaie pe o unda... De-ar fi crescut din timp flori pe podea Cu lacrimi sau cu pm Eu as fi fost teafar - viata mea o stea. Deci unde-i dumnezeu?
  2. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    The last lesson of pain I don*t now... God said... And God let me fall in hell to be no more in hell... He could protect me from the begining But an *i don*t now* I said to... cause it*s an Earth to little For many things happens here... And it*s time for me to sleep again... Dar n-oi muri... Caci s-aduci un Inger din Rai in lumea asta e ca si cum ai omori paduri si flori... Cand n-o poti avea langa tine si trup si spirit si minte... Si Dumnezeu a facut Pamantul... Dar relele cand s-or opri? Te-oi tine in brate - nu te-oi tine... Nici ca dracul - nici ca sfantul... V-a fi bine - nu v-a fi bine... Sunt cu/vantul... Si oare macar o femeie si-un barbat de ce nu s-ar putea iubi tinandu-se in brate fara un copil De pe tot Pamantul?
  3. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Parabola durerii Nu stiu,,, a zis El... Si m-a bagat in iad mai din timp ca sa nu mai ajung acolo... Cu toate ca putea sa ma pazeasca de la inceput... Si totusi un nu stiu zic si eu... caci e-un Pamant prea mic Pentru cate au fost...
  4. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Cica scriu din Matrix... sssss... sa nu spuneti la nimeni... dar cu virgulita dedesubt Azi nu mai muncim... nu mai cantam... Nu mai zambim... Stand ca dupa gratii la inceput de anotimp cu de toate si de toti amestecat... Sfintit fie netul, curentul electric, florile, fluturii... poezia... Inainteaza toate cum or inainta... Dar un Inger mai deosebit n-am vazut ca Ingerul de Paza asta vara.
  5. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    De cand lumea si Pamantul Se bat specii pentru existenta Incepand de la animale Pana la inteligenta... Si sentimentele frumoase Distruse ca pe oase... De cand am fost nascut si pana in absenta.
  6. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    ...Si iata... din toate singuratatea intr-un trup un suflet a creat... Era soare cald... In aeternum... Visam la constelatia Lirei Cand deodata realizez ca am nevoie de un telescop... - Totusi macar un pahar de vin sa mai prind si eu la vena... Ca e revelion... si-s satul de sirena... Nu sunt eu ala suparat.
  7. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    - Lasa-mi-o Soare pentru cineva mai bun... Dar sa-mi promiti sa fie bun! In singuratatea mea pe veci apun...
  8. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Caci si eu am avut o aripa de lumina, una de foc, si doua de plumb in anii acestia care abia au trecut De ce n-a fost bine de la bun inceput? Intreb si eu, dar nu ca o prelegere... Facu Dumnezeu cativa Ingeri,.. Dar trebuia sa le dea libera alegere... Adica sa simta dupa sufletul lor... Adica sa nu-i dirijeze... scumpul meu amor... - Si e doar revelatie ca nu te merit... Pustiu de iarna cu amurg bacovian cu roz in fasii... Mi-am pierdut Ingerul de Paza.
  9. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Oi fi eu trist... dar cu parere de rau... Daca nu-s femei in rai ma azvarl in hau...
  10. Cugetari din cripta cu doua, trei ganduri nescrise la timp... cum se mai spune azi - late edit... Ce-s acestia de-s asa inghetati pe cer? Sateliti? Noroc de un luceafar de zi sau de noapte care mai licareste... Asa iti dai seama ca-s planete adevarate cu suflet de astru dar de pe la noi... si asta e perfect... Noroc de luna cu chipul ei de fecioara.... Noroc de un rasarit sau un amurg... Si ce se vede in realitate licarind chiar daca arde in interior? Venus din cand in cand.... Si chiar nu vreau sa mai privesc printre sateliti reci nici stele in departare Ca nu se stie cum dumnezeu e pe-acolo... Dar conform intelegerii mele fiecare planeta vie Are fiintele ei vii - inteligente sau nu - Dupa conformatia planetei respective... Deci pot sa fie fix ca in Alien... Sau cum s-a mai vazut prin documentare la tv. O fi si ceva frumos? Habar n-am.... Dar e Craciunul... si vezi ca si omul te bate si te injura... Si-s singur dupa geam.
  11. Cugetari din cripta Ce-s acestia de-s asa inghetati pe cer? Sateliti? Noroc de un luceafar de zi sau de noapte care mai licareste Ca asa iti dai seama ca-s planete adevarate cu suflet de astru dar de pe la noi... si asta e perfect... Noroc de luna cu chipul ei de fecioara.... Noroc de un rasarit sau un amurg... Si ce se mai vedea? Aaa... Parca Venus.... Si chiar nu vreau sa mai privesc printre sateliti reci nici stele in departare Ca nu se stie cum dumnezeu e pe-acolo... Dar conform intelegerii mele fiecare planeta vie Are fiintele ei vii - inteligente sau nu - Dupa conformatia planetei respective... Deci pot sa fie fix ca in Alien... Sau cum s-a mai vazut prin documentare la tv. O fi si ceva frumos? Habar n-am.... Dar e Craciunul... si vezi ca si omu te bate si te injura... Si-s singur dupa geam.
  12. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Mai trist ar fi sa nu mai ninga in iarna asta... Craciun fara ninsoare... deja e cam schimbata clima. Dar mai trist ar fi sa nu mai creasca vreodata nici flori de cires, viorele, sau flori de trandafir sau oricare floare de pe Pamant pe parchetul sau pe podeaua unei case/apartament cu credinta de la dumnezeu... Pana acum in decursul istoriei nu am vazut relatat nicaieri... As fi lasat-o si eu la picioarele statuii unui inger macar...
  13. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    *Iti dai seama daca cresteau si flori pe podea* Nu conteaza ce floare de pe pamant crestea pana la urma... :) Important era sa creasca... Brad nu... ninsoare nu... noroc de ceva muzica si poezie.... Cand recit in gand Bacovia... mai precis versurile frumoase din poeziile lui, parca mai prinde putina viata si viata de afara in perioada asta de iarna. Dar ninsoarea de-ar veni ar fi cu atat mai frumos... As deschide fereastra si-as lasa ninsoarea sa intre in camera caci si fulgul de nea e o floare de cristal...
  14. ieri

    Reincarnare, karma

    Scuza-ma, dar eu m-am rugat lui... si stapan nu-s ca nu vreau sclavi, dar cel putin sunt stapan pe mine. Dumnezeu e Soarele nostru mai realist spus... si cand se enerveaza de la atatea drame mai trimite cate un ghiont... Totusi exista plantele din care s-au inventat multe droguri... Intrebarea e de ce-a lasat El planeta cu plante din astea cand stia ce se putea face din ele? Conteaza cine a inceput primul, dar mai mult conteaza cine i-a dat ideea celui ce le-a fabricat primul... dar si mai mult conteaza cu ce scop sunt folosite ca si ele pot fi folosite in scopuri medicinale ca sa nu ne mai distrugem trupurile si sufletele cu abatoare.... Siropul e bun... petalele pe gratar sunt film mortuar... adica horror... Eu-s pamantean... dar din alta lume. Pana la urma astea raman doar dorintele mele. Ieri a iesit Steaua sus peste brad... Cred ca ma duc si eu in sus ca Eminescu... Robin Williams a ales vremelnicia zadarnic in filmul lui cu cele doua secole traite... Pamanteanca s-a plictisit de viata lunga si a ales imbatranirea... S-a dus naibii inca o creatie mirifica a universului... adica defapt Robin... Dar s-au bucurat din plin cat au trait impreuna in filmul respectiv. Deci nu Robin e de vina aici vad si nici frica de moarte, ci frica de eternitate se pare. Prea multi risipitus-au la vant in paradisul lui dumnezeu, Dar materia nu e lumina cazuta... cu siguranta. Cat de mult or fi ele printre tepi... reprezinta viata.
  15. ieri

    Creatiile userilor - Poezie

    Deci din natura se culeg florile pana la urma mai hardcore printre tepi... mai usor de pe campie... dar pe podea se face dragoste. :) Si la mine predominant dragoste inseamna pasiune... dar nu din aia ca-n poezia mea cu magnum... :D Deci da... viata creste si-n conditii dificile... dar nu e chiar asa placut pe cat se scrie sau se spune... si ca sa fiu mai realist cred ca putea fi bine si de la bun inceput conform perfectiunii divine, dar mie soarele - in principal rasaritul si amurgul... luna, cerul, si stelele... m-au scos din transa si mi-au refacut vederea cel putin... Dar de esti femeie indiferent cum e cu astea... de ti le-as putea citi si-n realitate... sau unei femei care mi-ar sta alaturi ar fi cu-atat mai cald mesajul legat de poezii... Multumesc frumos!
×