Jump to content
Forum Roportal

Stu'

Gold Member
 • Content Count

  12,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Everything posted by Stu'

 1. Stu'

  Ce ne invata psihedelicele despre realitate ?

  Nu cred. Probabil la imaginară unor conștiințe deosebite, că sa zic așa ...
 2. Stu'

  Ce ne invata psihedelicele despre realitate ?

  Ce subiect... Eu cred că și artiștii care se drogheaza o fac pentru că nu mai găsesc ,,muza''. Dar e total eronat sa se drogheze. Daca am face toți la fel, ar fi haos
 3. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Mai interesant e asta.. https://www.g4media.ro/surse-a-saptea-posibila-angajare-de-raspundere-luata-in-calcul-de-guvern-legea-bugetului-premierul-orban-este-extrem-de-important-ca-bugetul-sa-fi-aprobat-pana-la-sfarsitul-anului.html Sa nu pățim și noi ca guvernul Maia din Chișinău. Foarte mare atenție cu moțiunile in caz de angajare de raspundere. Chiar daca unii spun că PSD nu ar risca anticipate. Lucrurile nu sunt smoothy deloc.
 4. Stu'

  Probleme cu ginerele meu!

  Ce părere sa am despre părinții care își despart copiii? Una proasta. In primul rand, părinții ăștia nu au fost părinți prea ok in general, daca ajung sa faca așa ceva. Dar nu are legătură. Ce ai făcut tu nu are legătură cu ce fac sau nu fac alții. Explica-i ginerelui tau că trebuie să se despartă de fiica ta, că oricum nu o iubește și să își mai salveze ce poate salva din relația cu propria lui fiica. Iar tu ca mama spune-i soțului tău că nu mai poți sta cu fiica voastră și că e timpul sa se mute el sa o ajute cu nepoțica. Iar tu, spala-ti din păcate ajutandu-i pe ei, cât poți, de la distanță. Prin apropiere fizica riști să le faci mai mult rău.
 5. Stu'

  Probleme cu ginerele meu!

  Auzi acolo. A făcut sex cu un bărbat total nepotrivit. Femeie, te-ai culcat cu soțul fiicei tale! Tu poți pricepe ce e asta? Ai o problema gravă și ti-as recomanda un psiholog. Fata ta, cu handicap major în urma unui accident, a fost tradata de propria ei mama. Normal că asta te face sa decazi din drepturile părintești in orice catalog de moravuri din lume.
 6. Stu'

  Probleme cu ginerele meu!

  La cat de eroina ai fost, înțeleg perfect că ai avut nevoie de un premium. Un pic de sexuț cu soțul fetei tale imobilizate in scaunul cu rotile. Un fleac. Poți să îți cauți cate scuze vrei, asta nu inseamănă că ești mai puțin vinovată și că ceea ce ai făcut e mai puțin monstruos. Să îți fie rușine! Altfel riști să faci și mai mari monstruozități pe viitor.
 7. Stu'

  Probleme cu ginerele meu!

  Vrei și tu?
 8. Stu'

  Probleme cu ginerele meu!

  Nici nu vreau să îmi închipui cum poate o mama sa își batjocorească fiica in asemenea hal. V-ați bătut joc de ce e mai sfânt pe lume. Sper ca fiica dvs sa nu afle niciodată ce monstru a nascut-o. Ii explicați soțului fiicei dvs că dacă dezvăluie aventura - nu sotiei îi distruge viața, ci riscă să îi distrugă viața și fiicei lui. Asta se lasă cu mers la psiholog și sentiment de vinovăție groaznic pentru cele două, in timp. Se vor întreba cu ce au greșit, de au fost atât de puțin iubite. Nu va jucați cu focul. Dar , oricum, cei doi trebuie să înceteze aceasta căsnicie. Ați periclitat-o pe viață.
 9. Stu'

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Cel mai sec DA din ultimele zile. :)) multumes. Când voi avea timp, așa, odată, le voi viziona.
 10. Stu'

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Ați văzut filmul nou cu Regina Maria ? Merita? Dar Joker?
 11. Stu'

  Motivul pentru care imi voi anula votul in turul 2

  Am să îți spun și ție ce ii spun lui fiu-miu. Mami, nu ești prost, dar faci uneori niste prostii cat zece! Asta a a ta e cat un trilion la patrat.
 12. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  E, de fapt, tipic romanesc. Romanii ridica pretentii doar atunci când nu își permit.
 13. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Nicio șansă . Doar peste cadavrul lui Iohannis. Literalmente.
 14. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente externe

  Sunt foarte tristă pentru guvernul Maia . O adevărată Ioana d'Arc femeia asta! Sa sperăm că vor lupta în continuare și nu se vor lăsa descurajați. Problema a fost că nu au ieșit oamenii la vot la ultimul scrutin de la locale și nemernicii ai profitat ...schimbarea se face greu, când vine vorba de mentalitate. Cu suișuri și coborâșuri. Pate totuși se va ajunge și la ei la anticipate cumva.
 15. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Ioi. Softpedia e un alt Hanul Ancuței de la USR. Au și ceva Pădurea lui Iocan USR. Probabil e unul ce s-a născut pe Softpedia...
 16. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Pas cu pas. Chit că la unii crapă fierea când aud asta :)
 17. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Stai sa ii vezi le ceilalți copii. Ba că votează cu Dancila de ciuda, ba că nu votează, ba că anulează votul, ba că pleacă din țară... Acum mă lupt din greu sa ii opresc sa mai stricte și ce pot strica. Deocamdată sunt in transa, iar Orban speră la 40 pentru Iohannis, precum, cică, au vrut.
 18. Stu'

  Cum scapam de blestemul lui Ceausescu?

  Maturizandu-ne democratic. Pas cu pas.nu se poate altfel
 19. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  O Românie normala e in primul rand reală...si clar perfectibilă. Încă o dată, Iohannis a ales corect până și strategia lozincii de campanie.
 20. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Tu câți ani ai, totuși? PSD nu înseamnă Dancila - ei sunt o familie, indiferent pe cine au candidat. Unii nici nu ai putut recunoaște public ca o votează, de aia probabil nu au spus la exit poll și se vede că are chiar mai mult . E cel mai mare partid din tara. Iar mentalitatea votanților nu se schimba in câteva luni.
 21. Este posibil, daca Iohannis câștiga alegerile și USR se corectează. Altfel, potopul.
 22. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Zici că toți sunt la fel. S-au lăsat manipulați și angrenați într-o ura viscerala de care nici macar nu sunt conștienți...îndreptată spre fix cine nu trebuie și nu merita. Infantilism.
 23. Eu aproape că pun ramasag că PNL va supraviețui. Poporul român este unul intrinsec liberal, orice ar spune cârcotașii. Trebuie doar sa se reformeze și să scape de baroni - in perioada următoare ne vor dovedi daca într-adevăr au învățat din greșelile din trecut. Și eu cred ca da. Altfel, vorba lui Florinel Cîțu - vor dispărea. Auzi, ba, la Orban ce mare leu ascunde în el : cica sa ii amorțească mana de la cate demiteri va semna și la ora 21:30, daca el lucrează, funcționării ministerului prim trebuie sa ii fie alaturi.
 24. Stu'

  Alegerile Prezidentiale 2019

  Nu are cum sa crească așa mult Diaconu. Aberații.
 25. Stu'

  Secolul 21 si provocarile sale

  Ești și tu ca Tadaya cu scenariile astea SF-apocaliptice. Nu uita că omul este o ființă inteligență și adaptabila. E drept, va trebui sa ne salveze o revoluție a inteligenței emoționale, dar eu cred că încă se poate întâmpla. Întotdeauna, acolo unde apare o forță mare negativă, se va naște replica - o forță mare pozitivă. Problema apare acolo unde omul nu mai este capabil sa discearnă între bine și rău, i se atrofiază creativitatea, intuiția și odată cu ele - speranța. Și asta și pentru că ajunge, din aroganta, să aibă impresia că știe și vede și calculează tot, mai ales în avans. Nu o face. Iar rigiditatea , in lipsa creativității, îl face să își scadă șansele...și ce îl demotivează cel mai mult e ca ajunge sa creadă ( tot credință și asta) că oricum se va sfârși totul, că oricum nu mai avem nicio șansă de supraviețuire ca specie...etc etc E un cerc vicios care accelerează degradarea umană acolo unde are probleme deja. Ar trebui sa gândim mai mult out of the box, sa acceptăm că nu putem controla tot și să schimbăm ce putem schimba. Restul nu tine de noi - de exemplu, daca ne va lovi un meteorit sau ne vor ataca extratereștrii. Când îmi scade speranța, mă uit în zona Cernobalalui. Și văd acolo floră și faună, unde mai ales animalele și-au dezvoltat sistem autoimun împotriva radiațiilor...și au supraviețuit ca specie, poate ușor modificată genetic. Nu știm noi, oamenii unde ne sunt cu adevărat limitele și unde se termina cu adevărat speranță și chiar daca am ști - asta nu am putea schimba. Sfatul meu e sa ne concentram pe ce putem face, sa conștientizăm ce nu facem bine și să înțelegem că soluțiile radicale nu sunt soluții niciodată - schimbarea se face treptat, prin educație , motivație intrinsecă și puterea exemplului.
×