Sari la conținut
Forum Roportal

monique

Full Members
  • Număr conținut

    1388
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de monique

  1. monique

    Melodia preferata...

    Cu toti avem o melodie pe care o ascultam in orice moment si pe care obisnuim sa-o numim "preferata"... A mea este Delerium - Innocente pentru ca-mi place ritmul si mesajul... Delerium mi-a intrat in scurt timp in suflet pentru ca melodiile lor au acel ritm menit sa-ti linisteasca sufletul si sa-ti lumineze viata... cel putin asa le percep yo muzica... iar "Innocente" mi se pare cea mai reusita melodie a lor... Dar care-i melodia voastra preferata? Si mai ales, de ce? :) :) :)
  2. monique

    Eyes

  3. monique

    Rapid Bucuresti

    Infiintata la 25 iunie 1923, Rapid Bucuresti se numara printre echipele "cu experienta" ale Diviziei A... cu toate acestea, echipa feroviara a castigat pana in acest moment doar trei campionate (fiind vicecampioana de 14 ori), completandu-si insa palmaresul cu 11 Cupe ale Romaniei si 3 Supercupe ale Romaniei... Pe plan internatoional, Rapid a fost prima echipa romaneasca ajunsa intr-o finala europeana: in 1939, Rapid urma sa joace finala CCE(Cupei Europei Centrale), in compania echipei Ferencvaros, insa partida nu sa-a mai disputat din cauza inceperii celui de-al doilea Razboi Mondial. De aseamenea, feroviarii au castigat de doua ori Cupa Balcanica (1965; 1966), a participat de trei ori in Cupa Cupelor si de cinci ori in Cupa Uefa... La polul opus, al nereusitelor, se numara cele doua retrogradari in Divizia B... In momentul de fata, giulestenii se afla pe locul 2, cu 17 puncte si se lupta pentru castigarea titlului... Dupa aceasta scurta prezentare a echipei, urmeaza si intrebarea... care mai e rapidist pe aici??? :dee :dee :dee
  4. monique

    Dedicatii muzicale!

    Acest topic se adreseaza tuturor celor care au o melodie de dedicat... familiei, prietenilor, userilor de pe acest forum sau mai stiu yo cui! So... sa curga dedicatiile!!!!!! :dee/ Am onoarea de a face prima dedicatie: Pentru voi toti, Ofra Haza - Give me a sign :dee
  5. monique

    "Desperate Housewives" si in Romania

    TVR vrea sa dea lovitura in aceasta vara, asa ca incepand cu 9 iulie, in fiecare sambata va transmite cate doua episoade din serialul care a doborat mai toate recorurile. In Marea Britanie a avut cel mai mare succes inregistrat de un serial in ultimii 10 ani. Eu am auzit prima oara de el, cand Laura Bus la-a mentionat intr-un discurs si chiar vreau sa vad daca e atat de bun pe cat se aude, mai ales ca imi plac serialele de acest gen... Mai multe informatii aici TVR1 :agresiv: :- :doh:
  6. monique

    Enemy at the gates

    "Enemy at the gates"... l-am vazut aseara pe Prima TV si mi-a placut... daca va plac filmele despre razboi, aveti toate sansele sa va placa... :P :nea: 8)
  7. monique

    Perusii, acei mici pasaroi galagiosi si simpatici.

    Am avut si eu probleme cu Coco al meu... a avut paraziti... ajunsese destul de rau, insa m-a ajutat medicul veterinar... acum se simte bine si nu am mai avut probleme cu el... :spiteful: :tease: :crazy:
  8. monique

    Aveti un parfum preferat?

    Parfumul care-mi place foarte mult in ultima perioada este semnat Givenchy si se numeste... "Very Irresistible"... :yes: ;) :cheer:
  9. monique

    Filme pe care vi le recomand

    Am vizionat aseara "Devil Wears Prada" si mi-a placut... merita vazut... cel putin pentru tinutele care apar acolo... au fost vreo cateva care m-au facut sa suspin... So, girls! Watch the movie! :yes: ;) :cheer:
  10. monique

    Campionatul Mondial

  11. monique

    Campionatul Mondial

  12. monique

    Campionatul Mondial

  13. monique

    Perusii, acei mici pasaroi galagiosi si simpatici.

    Coco al meu a fost racit.... si azi iar nu s-a simtit bine... cred ca l-a intors boala.... :yahoo: Voi stiti vreun veterinar bun?? In ceea ce-l priveste pe al meu, incep sa am indoieli... :yahoo:
  14. monique

    Melodia zilei

    Juliet - Avalon :spiteful: :D :P
  15. monique

    Campionatul Mondial

    Tot cu Anglia tin... :spiteful: :D :P Insa sunt constienta ca va avea un meci foarte greu cu Portugalia... de aici incolo, traseul britanicilor devine extrem de greu, caci daca trece de portughezi, va intalni in semifinala pe castigatoarea dintre Franta - Brazilia... dar s-au mai vazut minuni in fotbal... :) :flowers: :cry:
  16. monique

    Rapid Bucuresti

    Cristian Săpunaru si Ryan Griffiths au semnat cu Rapid!! "Fundaşul Cristian Săpunaru va juca
  17. monique

    Echipele romanesti in Europa

    In urma tragerilor la sorti, Rapid, care va juca din primul tur preliminar, va intalni pe Sant Julia (Andorra).. meciul tur se va disputa in Andorra pe 14 iulie, iar meciul retur va fi gazduit de Stadionul Giulesti pe 28 iulie... De partea cealalta, Steaua va intalni in turul doi preliminar al Champions League pe invingatorea dintre Glentoran (Tara Galilor) si selbourne (Irlanda de Nord)... Dinamo va juca din turul doi preliminar, astfel ca nu se stie inca pe cine va intalni... Bafta celor trei echipe si un parcurs cat mai lung in cupele europene!!! :hi: :tease: :tease:
  18. monique

    Ce fel de barbati va seaca cel mai mult?

    Hai.. respirati adanc, numarati amandoi pana la 10 si discutati fara intepaturi prea aspre... :flowers: :) :doh: PS: Il puteti considera un mic avertisment de la un mic moderator, asa, ca mine... :doh: :doh: :x
  19. monique

    Melodia zilei

    Shaggy feat. Natasha Watkins - Ultimatum... :flowers: :) :doh:
  20. monique

    Echipele romanesti in Europa

    Echipele incep sa fie din ce in ce mai dificile... e clar ca Hamburg nu se compara cu Hertha... insa cred ca la Bucuresti, Rapid are puterea sa incline balanta in favoarea sa si sa-si usureze munca din Germania... de partea cealalta, Steaua pare un pic mai norocoasa, dar si aici e cu dus si intors... desi e pe locul 16 in Primera Division, Betis a facut egal cu Chelsea... si cu Barcelona daca nu ma insel... Dar eu raman oprimista si am incredere in ambele echipe... :flowers: :) :doh:
  21. monique

    Perusii, acei mici pasaroi galagiosi si simpatici.

    Coco al meu e in perioada de naparlire si se scarpina toata ziua... plus ca lasa fulgi peste tot... inca putin si o sa fac o perna :doh: :doh: :x Dar lasa ca trece si sa vedeti ce baiat frumos o sa am!! :flowers: :) :doh:
  22. monique

    Ce fel de barbati va seaca cel mai mult?

    1. Cei care pleaca la drum fara incredere... 2. Cei care se joaca cu sufletul unei femei fara urma de remuscare... 3. Cei care vor sa controleze tot, inclusiv viata partenerei.... Ar mai fi destule, insa ma opresc la acestea trei... :flowers: :) :doh:
  23. monique

    Campionatul Mondial

    Tin cu Anglia... :friends: :doh: :P
  24. monique

    Poli Timisoara - Juventus

    Lotul de 17 jucători convocat de antrenorul Fabio Capello pentru meciul amical de miercuri de la ora 21:45 este următorul: 1. Buffon, 2. Birindelli, 4. Vieira, 7. Pessotto, 8. Emerson, 9. Ibrahimovici, 11. Nedved, 12. Chimenti, 16. Camoranesi, 18. Mutu, 19. Zambrotta, 20. Blasi, 21. Thuram, 24. Olivera, 25. Zalayeta, 27. Zebina, 28. Cannavaro. Partida de la Timişoara va fi transmisă
  25. monique

    Religii

    S-a rezolvat... (w00t) :santa2: (w00t)
×