Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/04/2019 in Posts

 1. 9 points
  Pentru Stu, Lucia si Ninen
 2. 8 points
  Am inceput acum A Dog's Way Home (2019) Piticania a decis sa-l vizioneze impreuna cu mine.
 3. 8 points
  Multumesc mult! Foarte frumos, cantecul tau mi-a amentit de un alt cantec. Si pentru adal*, observant si Vriies. Nu v-am scris in ordine alfabetica, intentionat l-am pus pe observant la mijloc, dar nu ca sa-l inghiontiti, ci ca sa il imbratisati, sa va imbratisati toti, apoi sa va dati mainile si sa va impacati. Nimeni nu e nemuritor, ce-ar fi sa nu ne mai comportăm ca si cand am fi? Mie imi placeti toti trei.
 4. 8 points
  Multumesc, Vriies. Pentru tine, King, gargbird si observant
 5. 8 points
  Pentru cine vrea sa înțeleagă gândurile mele de acum zece ani
 6. 7 points
  Multumesc Stu si Enki. Pentru voi. Inca sunt in starea aceea ghicita de Stu.
 7. 7 points
  Si daca tot s-a creat o atat de mare controversa in jurul ,,Educatiei sexuale'' in scoala, ma intreb si eu ca popa prostu' - de ce nu ar fi mai potrivita o materie cu numele de ,,Drepturile copilului'' care sa le includa pe toate si sa aiba, periodic, acolo unde se poate, invitati profesionisti din toate domeniile relevante? Va spun eu de ce ... pentru că luptă, luptă si dă-i !
 8. 7 points
 9. 7 points
  Pentru Kleopatrah, Fiero și observant:
 10. 7 points
  Mulțumesc mult, Enki! Pentru tine.
 11. 7 points
  Fieroooo! La multi ani frumosi!
 12. 7 points
  Valeu, da' ce-am bocit la film. Frumos tare, emotionant. La un moment dat s-a mutat Piticanie de pe burta si s-a asezat pe spatarul canapelei, cu capul pe umarul meu. A stat acolo pana la sfarsit, cu cate un 'miu, miu' si o labuta pe fata, de parca incerca sa ma consoleze. Ii plac tare mult cainii, nici nu zici ca-i pisica.
 13. 7 points
 14. 7 points
 15. 7 points
  Dap. Multumesc mult! Pentru tine, Fiero si Stu:
 16. 7 points
  Ptr Kleopatrah, Enki, observant, Lucia, Vriies, Fiero
 17. 7 points
  Pentru Kleopatrah, Enki, observant, Vriies și Fiero
 18. 7 points
  Aha, folk? Dar ce-i aia, „pentru toți roportalienii”? Mey, dedicațiile tre personalizate. Că altfel, dijaba, n-ați făcut nika! Iote, cum fac io acu: Pentru Stu: Pentru Ninen Pentru Enki Pentru Lucia Pentru observant
 19. 7 points
  Multumesc, Lucia. Pentru tine
 20. 7 points
  Pentru voi toti: https://www.youtube.com/watch?v=yJ1uLVgv3Vg https://www.youtube.com/watch?v=WKbwopSXLWU
 21. 7 points
  Inchideti-ma intr-un muzeu ca asta! Pentru voi, toti.
 22. 7 points
  Și pentru Fiero și Vriies
 23. 7 points
  20000 toilet papers under the sea
 24. 7 points
  Pentru toti roportalienii si nu numai: Ceea ce-am invatat si respect intotdeauna ceea ce m-a invatat viata, este faptul ca (si nu numai eu am avut parte de experiente cu asemena invatatura, deci au spus-o deja altii inaintea mea, dar e bine sa ne reamintim asta...) un om intelept este in armonie cu tot ceea ce-l inconjoara deoarece intelege ca ceea ce este in jurul lui este si in interiorul lui. El este un Microunivers intr-un Macrounivers. Asa cum fiecare celula se armonizeaza in trupul nostru, fiecare Fiinta se armonizeaza in univers. Armonia interioara duce la armonia cu intregul univers si face parte din ceea ce "Inteleptii Nemuritori ..." (ca sa parafrazez pe cineva) atentioneaza mereu si anume: "Disciplina Spirituala".
 25. 6 points
×