Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/26/23 in Posts

 1. 2 points
  Nu cred că ajung în Phoenix nici din greșeală, cu ce știu de la tine despre vreme.
 2. 2 points
  pentru putin efort de gandire reiterez cazul Nord Stream cum dreaq economia germana dependenta de Nord Stream functioneaza inca? inseamna ca noua, oamenilor de rand ni se ascunde ceva! ceva underground si la propriu si la figurat circul acesta ukrainean ascunde ceva
 3. 2 points
  aceasta este o forma de intoxicare, pe motiv ca circul din ukraina ni se baga pe gat facturi umflate va rog sa va reamintiti ca nebunia a inceput mult mai devreme, cam prin 2020 cand nimeni nu stia cam nimic despre vreun posibil circ ukrainean abia prin 2022 ni s-a scos din dulap-ul de la cotroceni ""explicatia"" cum ca din cauza bla bla bla daca ai remarcat acest aspect esti/vei fi considerat putin-ist ...evident, de catre mintile slabe
 4. 2 points
  O parte din candelabrele din palatul Quirinale la soare te puteai uita...
 5. 2 points
  Tot o dai cu dezbinarea numai ca eu nu înțeleg. Eram oarecum uniți în cuget și simțiri pana la Rayn? Nici eu nu sunt Pro la prea multe și nici nu eram. Nu înțeleg cum ne-a dezbinat.
 6. 2 points
  Mulțumesc. Da, e unul din locurile în care și eu m-aș întoarce. Poate mai pe relaxare. De data asta sunt singură și am programul foarte încărcat.
 7. 2 points
  V-ați găsit și aici?:)) Așa, ce să vă mai arăt.. Niște tavane de la muzeul Vaticanului și scara de la ieșire... copia modernă a unei alte scări, care nu se poate vizita.
 8. 1 point
  nu infestați și topicul ăsta, aveți destule, go away.
 9. 1 point
  neputincioasa covidiada s-a apelat un razbel circ ukainean nici acela apoi razbel israelo-hamas se pare ca nici acesta oare cat vor mai duce-o astia ? hai sa inercam sa-i relevam p-astia! cine sunt astia? chiar va rog sa presupuneti, vom putea afla daca pana si moderatorii acestui forum au primit ordin
 10. 1 point
  pana si Iliescu are genealogie evreiasca nu acest aspect este de condamnat, ci doar RAUTATEA acestora, rautate manifestata prin actiuni contra umanitatii pe motiv de TALMUD evreii si-au creat un scut numit holocaust astfel incat sa nu mai fie cumva ostracizati pentru ceea ce au facut, fac sau vor face i-a dus capul ieri, azi si maine...daca spui ceva impotriva lor vei fi considerat antisemit dar daca stai de vorba cu adevaratii evrei, lucrurile nu stau intocmai cum ni se prezinta oficial inca un motiv pentru anti-sistem....sistemul oficial prezinta lucruruile anapoda si deformate
 11. 1 point
  Conflictul ruso-ucrainean era inevitabil inca din 1992 ori chiar din anii "60 cand Hrusciov a dat Crimeea cadou Ucrainei. Singura posibilitate ca Rusia sa fi renuntat vreodata la a recupera Ucraina, ar fi fost o Rusie predata complet pe mana occidentului, adica o Rusie ca stat asociat UE. In acest scenariu Rusia ar fi renuntat chiar si la state din componenta federatiei in favoarea UE si SUA. Dar ar fi fost totusi o naivitate sa credem astfel despre o putere milenara. In 1992 Ucraina avea cca. 10 milioane de etnici rusi locuind compact exact zonele ocupate astazi de catre Rusia, plus mai multe milioane de familii mixte in principal ruso-ucrainene, dar si alte amestecuri, toti filorusi. Rusia a purtat razboaie grele cu otomanii cat si cu britanicii si cu francezii pentru a putea stapanii sudul Basarabiei, Edisanul, Hanatul Tauridei si Crimeii de la otomani, regiuni care au ajuns cu totul conjunctural in cadrul Ucrainei bolsevice la 1917 si apoi in CCPUkraineana dupa 1945,1956 si 1968. Pe noi ca români nu ar trebui sa ne intereseze acest conflict, nici altele, ci ar trebui sa ne ingrijoreze liberalizarea pretului energiei si taierea subventilor, ceea ce ar fi o catastrofa pentru Romania, dar si pentru intreaga Europa! Nu inteleg ce si cum mai poate produce UE orice! Lumea tropicala produce din ce in ce mai mult si mai ieftin si nu este incorsetata prin green deal, in timp ce UE tocmai s-a legat la ambele picioare in pozitia de start alergare-sprint, in plus si-a turnat in cap o galeata cu lipitori! Daca Germania se dezindustrializeaza cum se discuta intre marii economisti, atunci unde si cine este dusmanul din umbra?!
 12. 1 point
  ăsta e ultimul făcut de sora mea
 13. 1 point
  Eu și sor-mea folosim o cremă din mascarpone și Nutella, o parte Nutella, 2 părți mascarpone, cum ar veni, noi punem 800g mascarpone și 400g Nutella pt un tort mărișor. E delicioasă și se face imediat, doar se mixează până se omogenizează. Mai adăugăm fructe sau Kinder, Ferrero Rocher sau alte chestii cu ciocolată, ca decor, dacă vrem opulență. Varianta albă e cu frișcă și mascarpone.
 14. 1 point
  Nu sunt balarii, scrie pe factura electronica eon cat este suma compensata de la stat si este inca odata factura curenta, adica factura curenta cu compensare este jumatate din total, in cazul meu in luna de iarna imi vine cca. 2.ooo ron, plus inca 2.ooo compensati de stat. In aceasta situatie cel putin noi romanii vom ajunge sa ii invidiem pe rusi pentru traiul lor extrem de ieftin cum se arata in articolele de pe google. Daca sunt pusi pe asemenea rautati, nu cred ca vom avea alta scapare decat emigrarea.
 15. 1 point
  referitor la ceea ce ajuta omenirea, mai oameni buni....va rog, o comparatie cu ceea ce ati invatat pana in 2020 cu ceea ce ati ce fost ""invatati"" indoctrinati dupa 2020! cum mai sa ai tupeu sa stai cu arma in mana pe motiv ca aperi tara dar cu masca la gura? ce dreaq armata, ce dreaq conducere de stat oficiala este asta? a venit razboiul peste voi, circ in ucraina, circ in israel si tot cu masca mintii sunteti?
 16. 1 point
  Și parcă pe vremea asta ar merge două dintre cele mai frumoase și faimoase tangouri din lume, anume, La Cumparsita și El Choclo:
 17. 1 point
  Corect, omul este o ființă socială și are nevoie de comunicare. Probabil că ăsta este motivul pentru care mai postăm noi pe aici. Mă rog, să o spun doar în numele meu, ăsta-i motivul pentru care mai postez eu pe aici. Cât despre Rayn, prefer să mă abțin. Că destul mi-a stricat feng shui-ul! Știu, nu suntem de cristal, toți greșim. Măh, dar Rayn ăsta are un dar de a dezbina de l-a întrecut și pe dracul! Nu mă duc la Germania. Doar trei zile la Sinaia și încă vreo trei în Republica Oltenia! Și gata, ăsta va fi tot periplul!
 18. 1 point
  am fost cenzurat pentru ca ideile mele nu corespund celor oficiale, la care, cel mai probabil, prin constrangere sau nu, s-au raliat si administratorii acestui forum cum a fost pana in pandemie? puteai avea oricare parere, erai liber in exprimare in pandemie si dupa.... a existat o constrangere oficiala in sensul ca nefiind in consens cu naratiunea oficiala inseamna ca esti ANTI s-a dovedit deja si se poate constata in prezent faptul ca sistemul a facut in asa fel incat postarile sa fie catalogate ca fiind anti - sistem, pandemie, covid, vaccinare, ue, nato, ukraina, israel.... io nu cred sa existe opinii pro criminale, poate la Balaceanca dar daca Hamas care a comis-o este de condamnat, (ramane de analizat cum) atunci sa fie condamnat si israel care a comis-o inzecit!
 19. 1 point
  Pace! Sănătate! Bucurie! Iar dacă te duci și la Germania, fii invidiat!
 20. 1 point
  Eu nu cred că voi încă vă credeți pe un forum funcțional. Unde cineva chiar ține chestiile la zi, cum ar fi regulamentul.
 21. 1 point
  Poi, normal că ți-am dat downvote, atunci câmd susții tâmpenii de genul „slava Ucraina” și practic îți denigrezi preopinenții punându-le în gură ceea ce ei n-au afirmat niciodată. Execrabil din partea ta! Nimeni nu a făcut pe forum slava Ucrainei. Ci doar a condamnat atacul Rusiei asupra unei țări independente și mai apoi amenințările Rusiei la adresa Europei cu arme atomice, ceea ce-i cu totul altceva. Eu știu cam demult cu cine stau de vorbă, atunci când discut cu tine. Anume cu unul anti-sistem, anti-Europa, pro-atacul Rusiei și pro-organizații teroriste de genul Hamas. Dacă-ți mai răspund uneori, contrazicându-te, o fac nu numai pentru că ceea ce susții tu este pe dos, dar și pentru ca cei care eventual vor mai intra pe acest forum să nu tragă concluzia că acesta-i un forum anti-Europa și pro-terorism. Sunt foarte încântat că tu vezi cine ți-a dat downvoturi. Eu nu văd asta, pentru că nu mi se permite așa ceva. Asta înseamnă că ești iubit de admini. Bravo ție, probabil că ești prețuit foarte mult și ești foarte respectat pentru părerile tale anti-sistem, anti-Europa, pro-Rusia și pro-terorism.
 22. 1 point
 23. 1 point
  Nu stiu cand e slujba de sfintire inaugurarea. Nu cred ca mai au nici un termen, constructorul e lasat sa-si faca treaba bine. Mi-ar placea o culoare mai calda, albul asta e dubios. Cred ca initial a fost galben, sau cel putin asa l-au facut comunistii.
 24. 1 point
  Eu cred ca a trai constient inseamna sa traiesti in afara timpurilor. Indiferent de filosofiile in trend, adica.
 25. 1 point
  Copiii mei sunt ratiunea mea de-a trai, daca n-ar fi ei, as iesi mult mai greu din starile dese de depresie pe care le am, imi insenineaza zilele si seara, cand ma uit la ei cum dorm, mi se moaie inima si nu stiu cum sa-I multumesc lui Dumnezeu ca sunt , ca-s sanatosi, intregi, si asa frumosi.. Nu stiu ce-am facut sa merit o asa cinste, sa port in pantec si sa cresc si sa educ doi copii atat de speciali.. Ma rog sa-mi dea Dumnezeu intelepciune sa-i educ cum se cuvine, sa nu fac greselile parintilor mei..
×