Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/30/11 in Blog Comments

 1. 1 point
  Sincera sa fiu, nene, cu Hankook nu am avut nici o problema. Nu știu dacă asta înseamnă că au fost bune sau nu. Presupun ca da. Mixte am avut. Pe mașină asta mai noua am pus Pirelli. De vara. Când am luat-o avea pe ea Pirelli de iarna. Deh, mașina din Italea. Mereu îmi imaginez ca a fost mașina unui mafiot în mizerie. De ce as lua din astea ce recomanzi dumneata? Ce au în plus?
 2. 1 point
  Azi e zua ei, implineste 75 de ani! La Multi Ani!
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Sunt generatia Megadeth, Metallica, Slayer . Probabil un mutant .
 7. 1 point
  Esti Power Flower
 8. 1 point
  Rock-ul exita inca , dar s-a transformat in stiluri noi(metalic , gothic) si noi nu-l mai percem ca rock>Spun noi pt ca se pare ca suntem de varste apropiate. Parerea mea ca fiecare gen muzical e specific unei epoci si unei generatii,Rock-ul clasic era specific generatiei `60-`70 o generatie de tineri pacifisrti si nonconformosti, Altele sunt valorile tinerei gneratii contemporane. Despre disparitia rockului si folk-ului putin probabil. Ele vor ramane ascultate de un numar restrans de fani, in grupuri exclusiviste asa cum se asculta azi Jazz-ul<Dar asta este evolutia fireasca fiecarui gen muzical si trebuie s-o accepti
 9. 1 point
  Mulţumesc Fiero, am scris, mai ales poezii, din 2007, dar abia anul acesta am câştigat un concurs de debut organizat la Sălaj şi vor publica acea carte de poezii anul viiitor, aşa au spus. Poate că poeziile mele nu îţi plac prea mult, aici e linkul spre Scribd unde am adunat fragmentele mele literare (şi proză) şi ultimul grupaj de poezii în română (că am tradus şi în engleză) este sau va fi acea carte (cântece pe sub uşă)... în ultimul timp nu am mai scris, din diverse motive. https://www.scribd.com/cristina_monica_mold
 10. 1 point
  M-a incercat acelasi sentiment pe care l-am avut cand am vizionat filmul Dumvrava minunata, dupa romanul lui Sadoveanu. Ai un talent aparte de a face omul sa se simta in miezul locurilor pe care le prezinti. Ai incercat vreodata sa publici ceea ce scrii? :)
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  sunt niste fotografii superbe, care pastreaza parca patina timpului, m-au transportat si pe mine in copilarie.. ai un mare talent si o putere de redare a ce este esential, dar din pacate atat de pieritor pe lume
 15. 1 point
  actul sexual se face pe o podea neaderenta
 16. 1 point
  Am scris in final ca religia este expresia fizica a credintelor interioare. Cand un individ adera la o religie din proprie initiativa, o face pentru ca acea religie reflecta cel mai bine propriile sale crezuri. E atat de simplu.
 17. 1 point
 18. 1 point
  Tot respectul,si consideratia mea ptr.o advarata familie,una in care valorile morale ca iubirea,stima,respectul-au fost la ele acasa...E intotdeauna trista despartirea de cineva care ti-a fost cu adevarat drag,cu care ai o intreaga istorie de impartit;Sint incredintat insa ca ne revedem cumva..."dupa".. Sincere condoleante.
 19. 1 point
  Prezumţia de nevinovăţie trebuie acordată de către instanţe şi organele de anchetă... Oamenii sunt şi vor fii întotdeauna subiectivi. Circ total, ca de obiecei, cum se întâmplă în România.
 20. 1 point
 21. 1 point
  "Fiinta care actioneaza ca si cand ar iubi, dar fara ambitii si dorinti personale. Nu e asta starea cea mai pura a existentei? Separarea de tot ceea ce inseamna Eu." Nu cred, cred ca e doar un surogat in care ne ascundem neputinta , frustrarile , si lipsa de reactie in fata lumii . Si eu merg pe drumul asta, insa ma'ntreb tot mai des, daca nu'i unul fals ?! Omul este o fiinta egocentrica si ipocrita ... , dar in asta consta si farmecul sau . :D
 22. 1 point
  :roll: Urat...foarte urat! De ce simtiti nevoia sa va denigrati prin bloguri din astea (caterinci) nu am sa inteleg... :crazy:
 23. 1 point
  Viata este facuta din invingatori si perdanti ... Pe unii ii prinde statutul de invingatori, pe altii cel de perdanti ... Dar important dincolo de statutul fiecaruia este faptul de a se simti bine in pielea lor ... Stii ... cateodata se strang multe reziduuri care-ti fac viata greu de trait, fie ca esti invingator, fie ca esti perdant .... Si finalul nu este trist ... din contra, este chiar frumos . :crazy:
 24. 1 point
  multa fericire si pace,erena! la multi ani!
×