Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/29/2020 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
 3. 1 point
 4. 1 point
  Un serial despre renumita familie Medici.
 5. 1 point
  Un serial columbian cu Juan Pablo Raba . Un fost luptator de gherila incearca sa se reintegreze in societate si sa refaca legaturile cu familia sa.
 6. 1 point
 7. 1 point
  Da' unde ești? Cumva spre Gura Humorului?
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  iar postezi chestii d'astea? esti pedepsit pana maine trebuie sa scrii de 500 de ori nu mai citesc kierkegaard in timp ce
 15. 1 point
  Unbelievable miniserie de 9 episoade, dupa un caz real frate, viata bate filmul dar il bate rau de tot
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
  Nu s-a terminat ziua inca
 22. 1 point
  Pentru Abbie și MissHyde
 23. 1 point
  Am terminat si eu de vazut Toy Boy Simpaticut, dar am stiut din prima ca ala era monstru cremenal, as fi vrut sa fie o surpriza-soc, ceva, cand colo... mna, alta data ma uit mai intai la ultimul serial ca sa nu pierd vremea cu slow burn si cascadorii cu schimbari de situatie doar ca sa iasa numarul de episoade. Foarte realist finalul, nota 10. Mi-a placut mult asta : Regretul este pentru cei care cred ca mai pot obtine ispasirea. Eu am pierdut de mult credinta asta.
 24. 1 point
  Sunt o multitudine de exemple, doar la un click distanta: https://www.esoterism.ro/ro/channeling.php https://romanialibera.ro/aldine/history/cum-s-a-reinventat-spiritismul-in-channelling-273293 https://tomkenyon.com/ganduri-si-remarci https://books.google.de/books?id=ha4DAQAAQBAJ&pg=PT881&lpg=PT881&dq=Transmisiuni+de+la+dumnezei&source=bl&ots=zeRQCNIx-h&sig=ACfU3U3XndaiST_W_N7_vbEE69EN2klNZQ&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwj1x8vKz7XmAhVFt3EKHaavBeQQ6AEwGHoECAgQAQ#v=onepage&q=Transmisiuni de la dumnezei&f=false
 25. 1 point
  Ce ne facem cu "terapeutii" (au o multitudine de denumiri...) care folosesc hipnoza sau cei care primesc mesaje prin asa-zisul "channeling" si care le spun pacientilor ca au primit de la divinitate sau de la diverse "entitati din alte dimensiuni" fel de fel de mesaje? Este plin net-ul de carti scrise de catre acesti "practicanti", "specialisti" "initiati" , "reikisti" etc.! Sa nu mai zicem si ca multi se imbogatesc "vanzand" fel de fel de "tehnici" primite de la cei care "le transmit informatii", cei pe care-i "aud"/"vad" si care le dau "raspunsuri" despre "pacentii lor", pacienti care-i cauta pe la asa-zisele "cabinete" sau on-line sau cu ocazia unor intalniri, "medittii", "ateliere de lucru", "workshopuri" s.a.m.d.!
×