Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/07/18 in all areas

 1. 3 points
 2. 3 points
 3. 2 points
  Le simțim în corp sau le simțin in corpore?
 4. 2 points
 5. 2 points
  Ooo, Tzutzi! Imi place mult muzica ta. Am iesit din faza emo ca inca nu e noapte. Ar trebui sa schimb tratamentu'. Da' lumile ce face? Fura la vot?
 6. 2 points
  Am primit aceste informatii si scrie si asa ceva: " Încurajarea distrugerii familiei. " ! Incredibil! Iata : (oare sa fie adevarat si posibil asa ceva?!) " 1. Crearea infracţiunii de “rasism”. 2. Continua schimbare pentru a crea confuzie generală. 3. Învăţarea copiilor în cadru didactic a aspectelor ce ţin de sex şi homosexualitate. 4. Subminare autorităţii şcolilor şi a profesorilor. 5. Imigraţia intensă cu scopul de a distruge identitatea naţională. 6. Promovarea consumului excesiv de alcool. 7. Golirea bisericilor. 8. Un sistem juridic nesigur, duplicitar fata de victimelor infracţiunilor. 9. Dependenţa de stat si de alocatiile de stat.10. Controlul şi amuţirea mass-media.11. Încurajarea distrugerii familiei. " " extras din studiul “The Frankfurt School: Conspiracy to corrupt“, realizat de Timothy Matthews, in 2009, pentru Catholic Insight" "
 7. 2 points
 8. 2 points
  Pe-acilea-s. Sper sa fi adormit. Am mai gasit ceva dragut. Pt tine.
 9. 2 points
  Porcul de Pufulet, gras, mosh, cu toane...m-a muscat de 3 ori azi. Si mananca din ce in ce mai mult. Si e foarte nervos. Dupa ce ma musca pe mine se duce si se bate cu alti motani.
 10. 1 point
  Cand un filosof iti raspunde, uiti si ce l-ai intrebat Gide
 11. 1 point
  Prosti, dar multi, vorba lui Lapusneanul. Din ce vad, nu au votat nici macar cei trei milioane care au "semnat". Va fura homosexualii copiii, daca sunteti parinti buni, nu vi-i fura. 35 milioane de euro sa schimbam doua cuvinte in Constitutie, cata dementa! Mergeti si votati, aparatori ai neamului prost!
 12. 1 point
  Daa! Este vorba de Ingrid Mocanu, condamnată la patru ani în dosarul ANRP și care face echipă bună cu Ciovică pe la Antena 3. Ea nu este rea E doar pesedea
 13. 1 point
  Cat de poate de adevarat!
 14. 1 point
 15. 1 point
  Mulțumesc, Sherlock! Pentru tine. Si pt ca mi-a reamintit de una dintre piesele mele favorite de la Sleeping at last, pt adal*
 16. 1 point
  Pentru Eurus, King, Lucia, Zero. Ceilalti nu sunteti exclusi, doar ca nu stiu daca gustati acest gen de muzica :)
 17. 1 point
  Daca cineva vrea sa faca exercitii de contorsionare a mintii, ii recomand sa iti citeasca mesajele. Niciodata nu am inteles ce vrei sa spui, daca afirmi ceva, sau infirmi, in cascada de contradictii pe care o insiruiesti intr-un mesaj.
 18. 1 point
  Zerooooooo! Uni iesti, maica? Sherlooooock!
 19. 1 point
  Sunt fericita.Te iubesc.Ne vom revedea.Asta ar trebui sa-ti fie de ajuns. Mesaj trimis de Iulia Hasdeu din lumea de dincolo.
 20. 1 point
  O fata tanara , de fapt o mamica tanara care pe o banca manca si plangea . Vorbeam la telefon in acel moment asa ca am sunat dupa pe cineva din zona sa mearga sa o intrebe ce problema are . Poate o depresie ...... poate o suparare dar ... m-au durut pe mine lacrimile tinerei mamici .
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
  Kendall Jenner american supermodel, poate nu este cea mai frumoasa femeie, dar este placuta la vedere si se poate alinia intre candidate in rand pentru acel titlu.
 25. 1 point
  Nu trebuie sa multumesti celor care nu te judeca, pentru ca asta trebuie sa fie o stare de normalitate. Nu e nimic de judecat la o boala, la un bolnav. Nu ma pricep la paranormal, dar avem si noi arie despre asa ceva Uite aici: http://www.roportal.ro/discutii/forum/218-practici-si-experiente/ Si aici: http://www.roportal.ro/discutii/forum/216-teorii-ipoteze-fenomenul-ozn/ Nu te mai gandi la episodul acela din 2009, a trecut si trecut ramane. Important este sa fii bine acum.
×