Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Am avut ieri un vis pe care tind sa cred ca eu l-am provocat.

Am vrut sa "vorbesc" cu cineva in vis(pe care eu o iubeam dar despartiti fizic) si am spus o rugaciune si apoi i-am cerut ajutorul Tatalui si a Ingerului meu sa pot sa vorbesc cu ea,asta fiind I etapa a visului.

A II-a etapa a visului este visul propriu-zis:Se facea ca eram la mare,pe o plaja si am vazut cum incet incet s-a ridicat apa formand un Tsunami de sa zicem 7 metri ducandu-se spre mine.Apoi am incercat sa ma retrag si sa urc in sus sa nu ma ajunga valurile,in timpul acesta m-am "desprins" de mine insumi sa vad deasupra corpului meu sa vad ce este dupa ce urc si sa stiu unde ajung.Intr-un final am tot urcat pana am ajuns pe o strada(m-am urcat pana la ea) si apoi mi-a aparut acel cineva(adica ea) in vis de dupa un colt destul de vesela,eu am "pupat-o de La Multi Ani"(ceea ce si este peste 2-3 zile sau nu mai stiu sigur)insa partea cea mai interesanta a fost Convorbirea:

Ea mi-a spus ca vrea sa reteze legatura asta insa eu i-am spus ceva de genul:Dece?Cand asta este legatura ce ne uneste,si vreau sa fie mereu,asta este singura legatura ce a ramas,(a mai urmat ceva dar nu mai stiu sigur)si apoi ea a plecat.Mai imi amintesc ca eram deodata in fata cadourilor ei si vroiam sa le desfac sa vad ce sunt,si apoi am iesit din vis.

A III-a etapa este singura concluzie pe care am reusit s-o trag:Ca valurile alea de la inceputul visului au fost incercarea ei de a reteza legatura.

 

P.S:Astept si niste pareri mai avizate in legatura cu visul asta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da.

poate

sau poate ca tu o iubesti prea mult si iti este frica sa nu o pierzi si minte ajunge in cele mai negre colturi ale imaginatiei tale si te face sa visezi ce nu vrei.

cred:|

:lazy:

 

interesant.....iar daca visezi ca treci printr-o oglinda si apoi cazi in gol ce inseamna oare? eu din cate stiu nu am astfel de dorinte.....sa trec prin oglinda....:doh:

 

pei:))

nu trebuie neaparat sa iti doresti mai e faptul ca..

poate ai ceva cu oglinzile:))

imaginatie bogata nu stiu.

exista o explicatie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu m-am visat intr-un loc in care se ascunsesera personajele din povesti gen zane, inorogi etc. :lazy: dar m-a trezit telefonul. Nu gasesc inca o explicatie ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lucifer,tind sa cred ca nu a fost imaginatie pentru ca a fost constient si a 2 la mana am mai incercat sa vb cu cineva in vis si a fost cat se poate de adevarat,"i-am intrat in vis" insa diferenta a fost ca atunci am fost treaz cand i-am intrat in vis persoanei aceleia si nu m-a vazut,ci doar a auzit vocea mea(mesajul meu) si tind sa cred ca a 2 oara la visul anterior cand i-am intrat la altcineva cred ca m-a si vazut fizic.

 

Cred ca am puterea de a intra in visul persoanelor,doar cele cunoscute logic

Editat de LUPUL LUNATIC

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vi s-a intamplat vreodata sa visati lucid? Poate fi cel mai tare vis pe care l-ati avut, daca nu va treziti imediat ce va dati seama ca visati. Am visat lucid de cateva ori, dar doar de vreo doua ori mi s-a intamplat sa si raman in vis dupa "descoperire". Teoretic, poti sa faci orice: sa faci sa apara/dispara orice obiect/persoana doresti, sa controlezi persoanele din jurul tau, sa te teleportezi oriunde, sa-ti iei zborul, sa alergi cu 300 km/ora, etc. :o:. Eu n-am reusit decat sa-i fac pe ceilalti sa faca ce vreau eu si sa fac sa apara obiecte/persoane. De exemplu, daca vreau sa tin in mana un pix... el apare din nimic :o:

Editat de Scythe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu senzatia,poti sa faci orice in vis,sa influentezi persoane,obiecte,sa iti dai puteri adica sa zbori,sa te misti cu viteza luminii,si poti sa schimbi si decorul.Odata mi s-a intamplat sa am un cosmar si in el sa fiu "partial lucid" adica stiam ca visez,am si zis in vis ca nu-i nimic adevarat dar nu puteam sa controlez visul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ee.. trebuie practica :o:. Daca lucrurile scapa de sub control, e bine sa inchizi ochii si sa zici: "vreau sa ies!" sau "stop!". In mod normal te trezesti.

Editat de Scythe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ce spui fritz ai ramas tu blocat?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×