Jump to content
Forum Roportal

Lui Steve Wozniak nu-i place iPhone 13. De ce?

Sign in to follow this  
enrique00a

125 views

Fără îndoială că iPhone 13 este unul dintre telefoanele mobile ale momentului si cu siguranta, pentru inca un an, cel mai dorit de multi potentiali cumparatori. Ceva care se datorează mai mult numelui pe care și l-a făcut telefonul decât noutăților și inovațiilor sale. Există însă oameni la fel de iluștri precum Steve Wozniak care nu s-au lăsat convinși de cel mai recent telefon mobil Apple.

 

Anul acesta, au sosit alte patru modele ale acestui telefon, de la versiunea sa 13 mini la 13 Pro Max, si toate au sosit cu specificatii tehnice destul de asemanatoare cu cele ale predecesoarelor lor, lucru pe care nu l-ai aștepta neapărat de la un brand de prim rang cum este Apple.

 

De ce nu-i place?

 

Ceea ce crede cineva despre iPhone 13 nu ar trebui să fie o știre, dar nu vorbim despre oricine, ci despre co-fondatorul companiei alături de Steve Jobs. Aceasta este cea mai autorizată voce de pe planetă pentru a putea vorbi de bine sau de rău despre Apple. Și, după cum știm acum, nu a fost deosebit de binevoitor față de marca californiană, întrucât pare să fie nemulțumit de noul model. Și nu pentru că este un mobil prost sau un dezastru de dispozitiv, ci din cauza a ceva pe care mulți au putut să-l aprecieze în ultimii ani de traiectorie ai Apple.

 

Și anume că Wozniak „nu vede nicio diferență între iPhone 12 și iPhone 13” sau, ceea ce e totuna, evoluția de la unul la celălalt este practic nulă sau inexistentă. Ceva ce putem înțelege, pentru că nu puțini dintre noi ne-am gândit la un moment dat, că aceste telefoane ar fi putut oferi mai multe noutăți în comparație cu predecesorul lor. Și spunem asta pentru că, cu excepția crestăturii semnificativ mai mici, a senzorului cu unghi ultra-wide al telefonului și a noului mod de înregistrare video ProRes, nu au existat multe alte evoluții la care ne-am fi așteptat, cum ar fi noul procesor. Ceva care, în mod logic, i-a dezamăgit pe mulți. Măcar am primit niște modele iPhone care măcar sperăm să nu sufere de problemele predecesoarelor lor cu bateria. iPhone 12 gasesti pe e mag.ro

 

Mai puține vânzări pentru iPhone 13

 

Se pare că vânzările de iPhone 13 nu vor fi atât de mari pe cât se aștepta Apple în aceste primele luni pe piață. Și nu pentru că nu există cerere, din contră, ci din cauza a ceva care îi afectează pe toți producătorii în mod egal: lipsa componentelor.

 

Cauti iPhone 12 descopera gama Emag si comanda online

 

Acest lucru amenință să strice marea campanie de vânzări a multor producători, inclusiv Apple. Și se pare că iPhone 13 nu va fi lipsit de această problemă, și va fi obligat să-și revizuiască vânzările, din cauza imposibilității de a produce toată cererea care este probabil necesară pentru a satisface consumatorii. Cu toate acestea, afectând toți producătorii în mod egal, este de așteptat ca Apple să continue să își mențină a doua poziție în topul vânzărilor mondiale.

Sign in to follow this  

×