Jump to content
Forum Roportal

Cum să alegi scaunele de dining potrivite

Sign in to follow this  
enrique00a

224 views

De la micul dejun leneș la cine grandioase și până la nopțile de jocuri de sociatate, viața se petrece în sufragerie în mai multe feluri. Iată cum să alegi un scaun de dining potrivit, pentru a crea acel loc de întâlnire perfect.

De mult timp, scaunele au fost asortate cu mesele, făcând ca seturile de dining să fie nu doar previzibile, ci și scumpe. Dar casele cu concept deschis și tendințele de astăzi au rupt această cutumă, aruncând cumpărătorii în confuzie.

Poți să asortezi un scaun de dining elegant, cu design geometric, cu acea masă de fermă rustică?

Poți risca un scaun de dining de pluș cu animale de companie acasă?

Scaunul cu spătar jos pe care îl urmărești cu atenție va fi suficient de confortabil? Opțiunile sunt numeroase, dar regulile sunt simple.

 

1. Confortul în dimensiuni

Este surprinzător cum culoarea este pe primul loc, în timp ce confortul este pe ultimul atunci când cumperi un scaun de dining.

Aparențele pot fi înșelătoare, așa că întreabă-te - poți sta confortabil pe acest scaun pentru următoarele două ore fără să te ridici?

Dacă locuiești cu copii mici, femei însărcinate sau persoane în vârstă, existența a cel puțin un fotoliu cu brațe la masa de luat masa poate fi un avantaj, deoarece acestea oferă sprijin și protecție la urcarea și coborârea în scaun.

Fiind un spațiu aglomerat, sufrageria are nevoie de o zonă de mișcare curată. Așadar, alege scaune care pot aluneca ușor sub masă.

O distanță minimă de 15 cm între blatul mesei și scaunul scaunului de luat masa asigură o ședere relaxată, oferind în același timp suficient spațiu pentru picioare.

Ține cont de scaune sau colțare de bucătărie tapițate care se comprimă atunci când stai jos.

Spătarele înclinate, de preferință cele care urmează curba naturală a spatelui, și scaunele căptușite sau tapițate sunt, de asemenea, opțiuni excelente.

 

2. Oglindirea designului cu stilul de viață

Obișnuiești să organizezi frecvent mari banchete acasă? Sau îți plac mesele casual, relaxate? Stilul tău de viață poate fi ușor reflectat în scaunele de dining pe care le alegi.

Scaunele cu spătar înalt dau tonul pentru decoruri formale, în timp ce scaunele cu spătar jos creează cu ușurință o ambianță casual.

De asemenea, scaunele cu design delicat sau cu spătar deschis permit o vizibilitate mai mare, făcând ca o sufragerie mică să pară spațioasă. În mod similar, scaunele bine definite și voluminoase se potrivesc bine în spațiile mari.

Această regulă de bază se aplică în toate temele, indiferent dacă este vorba de teme tradiționale, contemporane, minimaliste sau orice altceva.

De asemenea, poți alege calea de mijloc și să optezi pentru scaune extravagante de capăt și scaune laterale simple.

Acest lucru este ușor pentru buzunar și creează o configurație de luat masa semi-formală care nu consumă spațiu vizual sau real.

 

3. Amestecă și asortează

Scaunele de luat masa care se completează mai degrabă decât să se potrivească cu mesele sunt aroma sezonului.

Sună provocator, dar trucul este să găsești un element comun - culoare, formă, stil, înălțime, stil de picior sau material - care unește scaunele între ele sau le face să se raporteze la masa de dining.

De exemplu, scaunele geometrice nepotrivite pot fi aduse împreună atunci când sunt vopsite în aceeași culoare sau când sunt tapițate în aceeași țesătură.

Dacă ești un iubitor al unui anumit material și al unei anumite culori, să spunem metal vopsit în alb, investește într-un grup de scaune care vin cu diferite modele de spătar.

 

Sign in to follow this  

×