Jump to content
Forum Roportal

Lentile colorate cu dioptrii sau fara?

Sign in to follow this  
enrique00a

142 views

O pereche de lentile de contact colorate sunt, pe cale de consecinta, singurul “ingredient” special care iti este la indemana si care este proiectata pe baza unui design special. Toate acestea contribuie ca factori primordiali care te ajuta sa arati ca o diva la orice eveniment marcant din viata ta.

Ce conteaza la o pereche de lentile de contact colorate...

  • Materialul din care sunt confectionat
  • Dimensiunea lentilelor
  • Tipul lentilelor
  • Culoarea ochilor tai si, de asemenea, culoarea pe care doresti sa o obtii!
 
TIPURI LENTILE DE CONTACT COLORATE le gasiti pe OPTILEN:
 
Lentile colorate monotone

Acestea se caracterizeaza avand o singura nuanta ce acopera irisul. Sunt compatibile acelor persoane care isi doresc sa isi schimbe culoarea ochilor si care, totodata, sa pastreze un aspect natural. Principalul atuu al acestor categorii de lentile este faptul ca oricine poate capata rapid un aer misterios si provocator, reusind sa atraga admiratia celor din jur.

Lentile de contact bi-tone

Lentilele de contact bi-tone sunt confectionate astfel incat sa contina doua nuante de pigmenti din culoarea aleasa, astfel incat trecerea sa nu fie una brusca. Ele redefinesc ochiul prin efectul redat de conturul exterior al irisului. Irisul va capata astfel o nuanta vibranta, pastrandu-si aspectul natural.

Lentile de contact colorate tri-tone

Aceasta categorie de lentile colorate prezinta o particularitate care le deosebeste de celelalte tipuri de lentile. Ele combina confortul cu stilul, fara schimbari drastice de culoare. Contrastul cromatic in trei nuante ofera ochilor un efect placut si natural, dispunand de un inel ce inconjoara pupila, urmat de culoarea de baza a lentilei

Sign in to follow this  

×